Horoscop decembrie 2016 - Gemeni

Conform horoscopului decembrie 2016, Gemenii se desprind de aspectele de suprafaţă ale existenţei, se deschid spre orizonturi noi ale trăirii, se bucură de spontaneitate şi senzualitate în dragoste, şi au oportunităţi în orice plan al existenţei, inclusiv din punct de vedere profesional şi financiar, dacă ştiu să facă diferenţa între prieteni şi duşmani.

Horoscop decembrie 2016 - Gemeni: Horoscop general 


Lipsit de apetit faţă de orice este superficial ori convenţional, eşti capabil să pătrunzi în miezul lucrurilor. Din 2 decembrie 2016, tranzitul lui Mercur în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor te sprijină să-ţi dezvălui sensurile esenţiale ale circumstanţelor vieţii şi motivaţiile ascunse ale celor din preajma ta, aşa că poţi profita de acest aspect astral pentru a-ţi eficientiza promovarea intereselor.
Horoscop Gemeni decembrie 2016

Odată cu 7 decembrie, amplasarea lui Venus în Vărsător îţi oferă oportunitatea de a-ţi lărgi orizonturile cunoaşterii, atât prin intermediul studiului individual, cât şi prin experienţe de viaţă semnificative. Planeta frumuseţii îţi înlesneşte vizitarea unor locuri îndepărtate şi/sau conştientizarea unor splendori ale lumii trecute cu vederea până acum. Traiul zilnic pare să-ţi iasă din matca rutinei, obişnuinţelor, şi să-ţi releve faţete surprinzătoare ale existenţei.

Horoscop Gemeni 2017

Luna plină, găzduită pe 14 decembrie 2016 în Gemeni, poate stârni o revoluţie în modul cum te înfăţişezi altora şi interacţionezi cu aceştia. Poate că te-ai risipit în prea multe ţeluri şi este nevoie să ţi le prioritizezi. Este necesar să treci în revistă şi să analizezi ceea ce este mai important pentru tine în muncă ori în relaţiile de parteneriat de pe orice palier al vieţii!

Din 19 decembrie, mişcarea retrogradă a lui Mercur în a VIII-a casă a Gemenilor insistă pe reevaluarea parteneriatelor, indiferent dacă acestea sunt corelate cu sfera ta amoroasă, socială ori profesională. Dacă eşti receptiv faţă de mesajele mercuriene, ai şansa să îţi detensionezi astfel de conexiuni înainte de Crăciun şi Anul Nou, eventual să te desprinzi de acelea care îşi pun o amprentă negativă asupra ta!

Uranus, revenit în tranzit direct în Berbec odată cu 29 decembrie te călăuzeşte să faci distincţie între prieteni şi duşmani, să recunoşti oamenii care sunt cu adevărat de partea ta. Chiar dacă poţi fi nevoit să pui capăt unor relaţii de prietenie, acest lucru este în favoarea ta, întrucât te eliberează de poveri şi situaţii păguboase, care nu îşi mai aveau rostul în existenţa ta. Mai mult decât atât, poţi să te aliezi cu persoane aflate pe aceeaşi lungime de undă cu tine, în stare să îţi accelereze evoluţia, dezvoltarea personală.


Horoscop decembrie 2016 - Gemeni: Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi află împlinirea într-un climat de libertate şi spontaneitate graţie prezenţei lui Venus, începând cu 7 decembrie 2016, în a noua casă a Gemenilor. În caz că eşti singur, ai posibilitatea să fii antrenat într-o idilă cu cineva înzestrat cu potenţialul de a-ţi inspira o imagine împrospătată, inedită asupra vieţii. Poţi cunoaşte un astfel de partener în decursul unei călătorii sau chiar acasă, în persoana cuiva sosit de pe meleaguri îndepărtate, care are o atitudine cu totul diferită de a ta în explorarea tainelor universului!

Atât poziţia astrală a Soarelui, cât şi cea a Lunii noi dinspre sfârşitul anului 2016 indică o regăsire a patimei dintâi în cuplurile statornicite. Senzualitatea înteţită din astfel de relaţii în doi promite un Revelion fierbinte!


Horoscop decembrie 2016 - Gemeni: Muncă şi bani 


Un potenţial energetic tumultuos te stăpâneşte în domeniul profesional spre sfârşitul anului. Marte tranzitează de pe 19 decembrie sectorul astrologic al Peştilor, facilitându-ţi iniţiative şi demersuri îndrăzneţe în carieră. O influenţă negativă a acestui ciclu marţian, împletită cu reverberaţiile aspectului retrograd al lui Mercur în a opta ta casă, te atenţionează să fii cât mai prudent în legăturile de asociere profesionale, să iei seama la şiretlicurile ori trădările unor colaboratori!

Soarele călătoreşte odată cu 21 decembrie 2016 în Capricorn şi a VIII-a casă a Gemenilor, ajutându-te să pui capăt unor relaţii din muncă sau din afaceri păguboase, să îţi estimezi cu limpezime bălanţa de venituri şi cheltuieli. Este de aşteptat să primeşti o primă de Crăciun sau o sumă de bani deloc neglijabilă din partea părinţilor sau unor oameni foarte apropiaţi.

Luna nouă apărută pe 29 decembrie în Capricorn te atenţionează pe ultima sută de metri din acest an să te despărţi de parterneri de afaceri nesinceri sau înşelători. Ţine cont de posibilitatea ca unii din ei să încerce să-ţi păteze reputaţia, să profite de bunăvoinţa ta! Păşeşte cu dreptul în 2017, debarasat de orice fel de persoane sau circumstanţe dubioase din activitatea ta financiară.

Horoscop Gemeni noiembrie 2016
Horoscop decembrie 2016 - Gemeni Horoscop decembrie 2016 - Gemeni Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.