Horoscop Peşti 2017

Horoscopul Peştilor 2017 dă întâietate călirii, învigorării personalităţii, menţinerii unei atitudini realiste în toate împrejurările existenţei, studiului şi călătoriilor, unui puternic ataşament în dragoste, unei vieţi profesionale guvernate de seriozitate şi unei activităţi financiare fertile.

Horoscop Peşti 2017 - Horoscop general 


Pluton îşi are şi în 2017 reşedinţa în Capricorn şi a unsprezecea casă a Peştilor, aşa că poate ai învăţat deja să nu mai oscilezi între extreme atunci când doreşti neapărat să obţii ceva, să nu îţi croieşti drum ca un buldozer spre ţelurile tale ignorând nevoile oamenilor apropiaţi. Tranzitul de până acum al lui Pluton te-a pus probabil deja în faţa unor situaţii de viaţă complexe, având darul să-ţi învigoreze sinele. Continuă, aşadar, să îţi urmezi destinul bazându-te pe forţa ta interioară.
Horoscop 2017 Peşti

Oglinzile înşelătoare ale lui Neptun amplasat în Peşti nu contenesc să îţi sugereze numeroase variante ale personalităţii tale, fiind nevoie să plonjezi cât mai adânc în lumea ta interioară pentru a-ţi dezvălui cine eşti cu adevărat. Dacă, uneori, te simţi derutat, rătăcit în ceaţa neptuniană, este nevoie să te scuturi de iluziile despre tine şi cei din jurul tău, să te înarmezi cu un sporit realism în abordarea existenţei.

Până pe 28 ianuarie 2017, amplasarea lui Marte în prima ta casă alungă influenţele iluzorii ale lui Neptun şi îţi infuzează un înalt potenţial energetic şi motivaţia de a-ţi crea propriul drum, fără a mai ţine cont de părerile sau prejudecăţile unora din preajma ta. Ai curajul de a te rupe de obişnuinţe şi a te lansa într-o etapă nouă a vieţii tale.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017

O efervescenţă în comunicare, în împărtăşirea ideilor şi idealurilor tale are loc în răstimpul 10 martie - 21 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Marte în Taur şi a treia casă a Gemenilor. Marea ta putere de convingere te sprijină să raliezi nişte cunostiinţe şi prieteni ţelurilor tale esenţiale.

Mercur retrograd între 9 şi 20 aprilie 2017 în Taur îţi poate învălmăşi totuşi gândurile, răpindu-ţi concentrarea şi creându-ţi câteva probleme minore în interacţiunea socială.

În intervalul 3 - 15 aprilie, aspectul retrograd al lui Venus în Peşti te poate face să fii prea încăpăţânat, prea sigur pe tine sau cumva comod, delăsător. Străduieşte-te să-ţi regăseşti echilibrul între lumea interioară şi cea exterioară, şi nu vei avea decât de câştigat.

Una din perioadele anului cele mai favorabile focalizării asupra familiei şi casei se desfăşoară între 21 aprilie şi 4 iunie 2017, atunci când Mercur străbate Gemenii şi a patra casă a Peştilor. Poţi petrece mai mult timp alături de cei dragi, încercând să clădeşti un fundament cât mai solid relaţiei cu familia. De asemeni, pari să fii preocupat mai mult decât de obicei de o transformare a locuinţei sau de achiziţionarea uneia noi.

Începând cu 10 octombrie, Jupiter este găzduit în Scorpion, dând startul unei perioade stând sub semnul extinderii orizonturilor personale şi a unui optimism sănătos. Simţul aventurii ţi se înalţă până la ceruri şi nu îţi îngăduie să stai locului, îmboldindu-te să vizitezi locuri îndepărtate, neobişnuite, cât mai diferite de ceea ce îţi oferă rutina cotidiană. Poţi, drept urmare să călătoreşti mai des decât altădată şi să te implici în experienţe de viaţă revelatoare, semnificative. Jupiter îţi pune la dispoziţie totodată o vreme fertilă, auspicioasa învăţăturii, studiului, lărgirii cunoaşterii.

Saturn pătrunde pe 20 decembrie 2017 în Capricorn şi a XI-a casă a Peştilor, împletindu-şi influenţele cu cele ale lui Pluton. Ai capacitatea să desluşeşti care dintre visele tale sunt realiste şi care nu, şi să te mobilizezi spre materializarea celor dintâi. Eşti inspirat mai cu seamă către obiective insolite, ieşite din comun, care îi pot şoca pe unii oameni convenţionali din imediata ta apropiere. Înţelegi din ce în ce mai bine cine îţi sunt adevăraţii prieteni, şi nu mai eşti dispus să-ţi pierzi vremea cu cei care nu-ţi sunt fideli sau nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor tale.

Horoscop Peşti 2017 - Dragoste şi cuplu 


O atmosferă de intensă emotivitate şi senzualitate este instaurată în viaţa sentimentală până în octombrie 2017, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a opta casă a Peştilor. Nativii aflaţi deja într-o legătură de cuplu au şanss să-şi vadă renăscută pasiunea din împărtăşirea afectivă cu partenerul lor. Deşi pot fi atraşi iniţial de cineva aventuros, dar care nu este capabil de un ataşament veritabil, pe termen lung, nativii singuri pot înfiripă o idilă autentică cu o persoană mai serioasă sau care nu ezită să ia dragostea în serios, şi care este în stare să îi înţeleagă întru totul şi să-i iubească aşa cum sunt, fără să le impună ştachete prea înalte.

Marte tranzitează Racul între 4 iunie şi 20 iulie, însufleţind viaţa amoroasă cu un plus de veselie, spontaneitate şi romantism. Dacă eşti angajat într-o relaţie, o poţi face cu uşurinţă să iasă din rutină, din obişnuinţe, şi să se împrospăteze mai ales cu prilejul unei călătorii numai în doi. În caz că nu ai încă un partener, poţi afla unul foarte promiţător cu ocazia unui eveniment social ori a unei agape cu prietenii.

Între 12 şi 31 august 2017, Mercur retrograd în Fecioară şi a şaptea casă a Peştilor poate scoate la lumină o problemă latentă, nerecunoscută până atunci dintr-o relaţie de cuplu. Este necesar să faci eforturi pentru a o soluţiona, a găsi o cale de compromis. Pe de altă parte, dacă eşti solo, este posibil să reiei o mai veche poveste de iubire.

Comuniunea din conexiunile în doi se adânceşte în răstimpul 5 septembrie - 22 octombrie, ca efect al parcursului lui Marte în Fecioară. Este o perioada propice focalizării partenerilor spre ţeluri comune, dar şi una de bun augur pentru o logodnă sau o căsătorie.

Apoi, până pe 9 decembrie, tranzitul lui Marte în a VIII-a casă a Peştilor făgăduieşte regăsirea plăcerilor intimităţii în dragoste şi debarasarea legăturilor de cuplu de zgura rutinei şi a tabieturilor.

Horoscop Peşti 2017 - Muncă şi bani 


Cel puţin până pe 20 decembrie 2017, atunci când Saturn iese din Săgetător şi a zecea casă a Peştilor, este necesară o atitudine cât mai serioasă în viaţa profesională. Acest lucru este şi mai vădit în perioada 5 aprilie - 24 august, sub efluviile tranzitului retrograd al acestei planete. Eşti ambiţionat să ai realizări notabile, dar faptul că lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum îţi doreşti poate fi frustrant. De asemeni, poţi simţi că şefii tăi te solicită prea mult ori sunt prea autoritari. În caz că ai avut parte numai de succese mărunte în ultimul timp dar nu te-ai dat bătut, şi ţi-ai menţinut perseverenţa, spre sfârşitul acestui tranzit saturnian, eforturile tale tind să fie încununate de unele de excepţie.

Până în toamnă, Jupiter prezent în a opta ta casă este asociat câteodată cu primirea unei moşteniri sau a unei sume de bani importante din partea cuiva apropiat. Dacă se întâmplă să îţi crească în acest fel, peste noapte, contul din bancă, este indicat să nu te dedai unor cheltuieli nesăbuite, ci să îţi investeşti banii în viitorul tău, într-un parcurs educativ sau poate într-o casă.

În intervalul 28 ianuarie - 10 martie 2017, Marte i se alătură lui Uranus în Berbec şi a II-a casă a Peştilor, aşa că poţi beneficia de oportunităţi financiare mai sigure, pe care le poţi exploata la maximum atâta vreme cât îţi trasezi strategii bine gândite şi nu te laşi în voia unor decizii grăbite.

Venus devine retrogradă din 4 martie şi până pe 3 aprilie în acelaşi sector astrologic, impunându-ţi o mai mare prudenţă în chestiunile financiare. Nu este timpul potrivit pentru a iniţia o afacere sau a-i da amploare uneia deja existente.

Situaţia de la serviciu pare să fie mai încurcată, mai complexă, punându-ţi la încercarea răbdarea şi simţul responsabilităţii în răstimpul 31 august - 5 septembrie, ca urmare a aspectului retrograd al lui Mercur în a şasea casă a Peştilor. Te poţi confrunta cu amânări, întârzieri, reproşuri nemeritate ale şefilor sau cu o atitudine ostilă a unor colegi.

Pentru a-ţi dezvălui în amănunţime viitorul urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro. 
Horoscop Peşti 2017 Horoscop Peşti 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2016 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.