Horoscop Săgetător februarie 2017

În horoscopul Săgetătorului februarie 2017 predomină integrarea fericită în sfera socială, o creativitate de zile mari, ce poate fi valorificată doar printr-o voinţă de fier, necesitatea de a-ţi evalua cu realism prieteniile şi ţelurile esenţiale, o relaţionare echilibrată, pozitivă cu familia, şi o viaţă amoroasă plină de făgăduinţe.


Horoscop Săgetător februarie 2017 - Horoscop general 


Creativitatea ţi se înalţă până la ceruri şi îţi vine greu să o canalizezi pe făgaşuri productive din 3 februarie 2017, ca urmare a tranzitului lui Venus în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului. Ştii cum să te aşezi în cea mai favorabilă lumină în interacţiunea socială şi, dacă ai copii, eşti capabil să le înţelegi mai mult decât de obicei preocupările şi să intri în universul lor.

Începând cu 6 februarie, turnura retrogradă preluată de Jupiter în Balanţă poate să te descurajeze la început, să-ţi înceţoşeze perceperea adevăratelor prietenii şi a ţelurilor tale autentice. Dacă îţi păstrezi cumpătul, îţi poţi recăpăta luciditatea, desluşind în profunzime pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu, şi îţi poţi regăsi valorile interioare fundamentale, în stare să te călăuzească spre evoluţia ta din toate aspectele existenţei.
Horoscop februarie 2017 Săgetător

Comunicarea cu cei din jurul tău se înteţeşte şi îţi prilejuieşte obţinerea unor informaţii valoroase odată cu 7 februarie 2017, sub impactul parcursului lui Mercur în Vărsător şi a III-a casă a Săgetătorului. Treci printr-un ciclu mercurian de-a lungul căruia discuţiile cu oamenii apropiaţi şi nişte veşti neaşteptate îţi deschid perspective promiţătoare asupra viitorului. Mintea îţi este foarte alertă, scormonitoare, dar pari să sari cu nonşalanţă de la un subiect la altul, de la o activitate la alta, fără să reuşeşti să te concentrezi pe proiectele tale majore.

Horoscop Săgetător 2017

Pofta de a explora faţete obscure, incitante ale lumii îţi este inoculată pe 11 februarie, sub efluviile Lunii pline din Leu şi a noua ta casă. Eşti traversat de năzuinţa de a afla lucruri noi despre tine şi alţii, de a te lansa într-o aventură trepidantă, a călători, îndeosebi în locuri exotice, extrem de interesante. O idilă sau dezvăluirea unei direcţii insolite a destinului tău sunt pe cale să aibă loc într-un loc îndepărtat de casă!

Soarele vizitează din 18 februarie zona astrologică a Peştilor, aşa că eşti înclinat să simţi o profundă apartenenţa faţă de familie şi cămin. Fericirea rudelor, mai cu seamă a copiilor, buna lor stare materială şi sufletească reprezintă o prioritate în această perioadă.

Luna nouă ivită pe 26 februarie 2017, în aceeaşi a patra casă a Săgetătorului, marchează o amplificare a tendinţelor de mai sus, accentuează potenţialul tău de a face sacrificii pentru oamenii îndrăgiţi şi disponibilitatea lor de a se sacrifica pentru tine! Poţi să-ţi relevi frumuseţi şi satisfacţii inimaginabile altădată, izvorâte din comuniunea cu membrii familiei. Locuinţa continuă să constitue în acestea circumstanţă astrală un adăpost sigur faţă de furtunile traiului cotidian din plan social şi profesional.

Tot de pe 26 februarie 2017, Mercur găzduit în Peşti nu conteneşte să te focalizeze pe cămin şi te îmboldeşte să schiţezi planuri pe termen lung în această privinţă. Este o vreme propice discutării cu familia a unor lucruri importante, mai ales că îţi exprimi cu elocvenţă punctele de vedere.


Horoscop Săgetător februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă trece printr-una din cele mai auspicioase perioade din acest an, graţie amplasării, odată cu 3 februarie, a lui Venus în a V-a ta casă. Dacă eşti singur, atât farmecul cu care eşti înzestrat, cât şi conjuncturile prielnice îţi pun la dispoziţie numeroase şanse de a te angaja într-o poveste de dragoste. De fapt, este posibil să fii curtat de mai multe persoane deodată, nefiind nevoie decât să o alegi pe cea care îţi face inima să palpite cel mai tare! Nativii aflaţi într-o relaţie de cuplu au ocazia să-şi revitalizeze conexiunea afectivă cu partenerul lor, ba chiar să retrăiască clipele magice ale iubirii dintâi!

Horoscop Săgetător februarie 2017 - Muncă şi bani 


Trigonul dintre Soare şi Saturn de pe 14 februarie 2017 îţi insuflă o atitudine serioasă, disciplină, încredere în tine însuţi şi răbdare în demersurile profesionale şi cele de afaceri. Oamenii din preajma ta apreciază acest lucru şi te sprijină, în cadrul dialogurilor cu ei, să-ţi întrevezi soluţii practice ale unor probleme cu care te confrunţi.

Pe 23 februarie 2017, Mercur în sextil cu Saturn îţi sugerează iarăşi să dai dovadă de maturitate, seriozitate în sfera profesională. Te apleci cu minuţiozitate, precizie asupra sarcinilor tale, şi eşti înarmat cu o viziune realistă în tot ce ai de făcut. O convorbire cu un şef ori cu o persoană influentă are menirea să-ţi pună în ordine gândurile, aspiraţiile.

Horoscop Săgetător ianuarie 2017
Horoscop Săgetător februarie 2017 Horoscop Săgetător februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.