Horoscop Vărsător februarie 2017

Horoscopul Vărsătorului februarie 2017 lasă să se întrevadă ocazia de a călători, a-ţi creşte popularitatea, prestigiul în lume, a-ţi urma cu uşurinţă obiectivele, şi dezideratul de a te adapta din mers unor situaţii neprevăzute. Viaţa sentimentală este favorizată de o comunicare sporită în cuplu, iar demersurile financiare sunt, în general, încununate de succese.

Horoscop Vărsător februarie 2017 - Horoscop general 


Relaţionarea cu rudele, călătoriile, îndeosebi cele care te poartă nu prea departe de casă, şi interacţiunea cu oamenii din mediul tău înconjurător îţi prilejuiesc oportunităţi notabile odată cu 3 februarie 2017, graţie tranzitului lui Venus în Berbec şi a treia casă a Vărsătorului. Cei din jur îţi preţuiesc compania, mai ales că ştii cum să le atingi corzile sensibile ale sufletului, să apreciezi valorile şi realizările lor. Îţi exprimi năvalnic, cu forţă de convingere, ideile şi interesele, şi ai astfel şansa să-ţi creezi alianţe durabile.

Începând cu 6 februarie, Jupiter este retrograd în Balanţă, aşa că intri într-o perioadă în care, cel puţin la început, poţi fi testat asupra abilităţii tale de a te deschide către faţete noi, neobişnuite, ale existenţei. Cu cât te împotriveşti mai puţin întorsăturilor ieşite din comun ale sorţii, cu atât mai mult ai de câştigat. Chiar dacă o călătorie ori o împrejurare ţinând de studii pare să te descumpănească iniţial, îţi rezervă, până la urmă, succese la care nu ai visat vreodată!
Horoscop  februarie 2017 Varsator

Horoscop Vărsător 2017

Mercur îşi face loc, din 7 februarie 2017, în Vărsător şi prima ta casă, îngăduindu-ţi să îţi sublinezi fără prea mari eforturi punctele forte, calităţile şi personalitatea, în genere. Trebuie, totuşi, să-ţi înfrânezi impulsul de a te aşeza pe un piedestal şi a minimaliza părerile şi credinţele altora. Dacă izbuteşti să faci asta, persoanele din imediata ta apropiere ţi se vor alătura de la sine aspiraţiilor tale, şi aproape nimic nu va sta în drumul dorinţei tale de a fi liber, independent, de a trăi conform idealurilor şi concepţiei tale despre tine însuţi şi despre viaţă.

Sextilul dintre Soare şi Uranus de pe 9 februarie pune accentul iarăşi pe scoaterea la lumină a independenţei tale, a ceea ce ai mai preţios în tine. Eşti mobilizat să o rupi cu rutina zilnică şi să faci ceva extraordinar, în stare să releve altora cine eşti cu adevărat.

Pe 10 februarie, Mercur în sextil cu Venus aduce în preajma ta oameni aflaţi pe aceeaşi lungime de undă cu tine, animaţi de acelaşi convingeri ca şi tine. O discuţie cu amicii sau o veste picată ca din cer îţi oferă satisfacţii deosebite.

Ziua de 11 februarie este dedicată trigonului Soarelui cu Jupiter şi Lunii pline ivite în Leu şi a şaptea casă a Vărsătorului. Această conjunctură astrologică scoate în prim plan generozitatea ta faţă de alţii şi a altora faţă de tine. Prietenii sunt gata să te încurajeze să te lansezi într-o acţiune temerară. În plus, optimismul şi încrederea în tine însuţi ajung la cote înalte şi te sprijină să depăşeşti cu uşurinţă orice dificultate sau chiar să o preschimbi într-un avantaj.

Seriozitatea şi perseverenţa constitue repere ale sextilului dintre Soare şi Saturn din 14 februarie 2017. Eşti motivat să-ţi finalizezi treburi amânate, tergiversate, să te ocupi de detalii cotidiene care nu-ţi plac din cale afară.

Mercur în sextil cu Marte pe 16 februarie îţi conferă clarviziune, talentul de a anticipa acţiunile şi recţiile oamenilor şi de a-ţi impune în acest mod propriile obiective. Organizarea şi planificarea sunt chei ale succesului în această zi.

Horoscop chinezesc 2017

Lărgirea perspectivei asupra prezentului şi viitorului îţi este mijlocită pe 21 februarie 2017 de Mercur în sextil cu Venus şi în trigon cu Jupiter. Ai ocazia să atragi spre tine oameni influenţi, care poţi fi de ajutor direct ori indirect, eventual prin îndrumări şi sfaturi extrem de utile. Îţi însuşeşti foarte uşor idei noi şi îţi asumi riscuri care, de cele mai multe ori, îţi aduc câştiguri.

Sextilul lui Mercur cu Saturn din 23 februarie tinde să te despovăreze de probleme vechi, în special dacă îţi cântăreşti cu grijă opţiunile şi te apleci asupra detaliilor. Marea ta putere de concentrare îţi este de folos în sarcini sau preocupări complexe, de o amploare sporită.


Horoscop Vărsător februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Din 3 februarie, amplasarea lui Venus în a III-a ta casă este asociată cu o intensă împărtăşire emoţională, sentimentală şi intelectuală în relaţiile de cuplu existente. Eventuale conflicte ori contradicţii mai vechi tind să dispară, să lase loc bunei înţelegeri şi ca urmare a capacităţii tale de a te plia dorinţelor şi năzuinţelor partenerului tău. Dacă eşti singur, eşti călăuzit intuitiv cum să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit cuiva de care eşti atras, având, în acest fel, mai mulţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii sale.

Luna plină poziţionată pe 11 februarie 2017 în a şaptea casă a Vărsătorului stârneste adeseori o pasiune înfierbântată în amor, o patimă ce se poate dovedi a avea două tăişuri. Legăturile în doi pot fi cutremurate fie de un gest insolit şi nemaipomenit de expresiv prin care îţi afirmi sentimentele faţă de persoana iubita, fie de o izbucnire nestăpânită de gelozie!


Horoscop Vărsător februarie 2017 - Muncă şi bani 


Începând cu 18 februarie 2017, Soarele vizitează meleagurile Peştilor şi ale celei de-a doua case a Vărsătorului şi îţi facilitează majorarea veniturilor datorită clarităţii cu care îţi percepi afacerile şi resursele interioare sau exterioare. Este un ciclu solar prielnic unor investiţii promiţătoare pe termen lung, plătirii datoriilor şi obţinerii unor reduceri semnificative la cumpărarea unor bunuri de folosinţă îndelungată.

Luna nouă răsărită pe 26 februarie în a II-a ta casă îţi netezeşte calea spre o afacere sau un demers lucrativ pornit dintr-un hobby ori dintr-o pasiune. Poţi afla cum să-ţi creşti contul din banca făcând ceea ce îţi place sau, poate, pur şi simplu distrându-te! Intuiţia te sprijină să ai cele mai bune alegeri într-o activitate financiară deja demarată.

Colaborarea, conlucrarea cu alţii reprezintă atuuri pe plan financiar odată cu aceeaşi zi de 26 februarie 2017 în urma tranzitului lui Mercur în aceeaşi a două casă a Vărsătorului. Convorbirile cu colegi de breaslă sunt în măsură să-ţi dezvălui ponturi valoroase într-un proiect important. Poţi porni cu dreptul într-un parteneriat de afaceri.

Horoscop Vărsător ianuarie 2017
Horoscop Vărsător februarie 2017 Horoscop Vărsător februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 10, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.