Ce metode naturale de detoxifiere a colonului știi?


Ai observat și tu că în vremurile acestea se moare pe capete din cauza cancerului la colon? 
Aud în stânga și în dreapta că oameni pe care îi cunosc și îi admir, de ambele genuri, se confruntă cu această boală mizerabilă, mă simt neputiincioasă și mă rog ca asta să nu mi se întâmple mie, alor mei, ție și chiar alor tăi!!
Deunăzi, m-am cutremurat când am citit într-o publicație medicală online, opinia unui medic specialist din Elveția că un adult poate reține între pereții colonului său în jur de 20 de kg de materie reziduală.  
Îți poti imagina o secundă că înlăuntrul trupului tău ar putea zace, la un moment dat, kilograme de rahat neexpulzat, iar organismul tau ar deveni o latrină ambulantă?!? 
Toxine multe,  mizerie cât cuprinde, chinuri insuportabile!!! 

Cum  să ajungi așa? Vestea bună este că  se poate preveni povestea horror de mai sus, prin detoxifierea colonului prin metode naturale!

Metode naturale de detoxifiere a trupului tău

Factorul destabilizator al organismului uman, după cum bine știi, este ficatul. 
Dacă ăsta nu merge bine, nimic nu merge!! 
Asa că, primul pas ar trebui să- l faci în direcția asta, încercând și reușind curățarea și menajarea acestuia cât îți stă cu putiință. 
Renunță o vreme la prăjeli! Condimentează- ți mâncarea cu spice-uri ce oferă efecte de curățare a ficatului, și anume: turmericul sau curcuma, rozmarinul, ardeiul iute, chimenul și curry-ul.
Mănâncă alimente care  te vor ajuta din plin să-ți întreții ficatul, cele care includ morcovii, țelina, lămâile, sfecla, adica supe și salate. Poți apela preventiv la un supliment cu probiotice dacă suspectezi niscaiva organisme dăunatoare în interiorul organismului tău.

Un excelent mod de a- ți curăța organismul și, totodată, a- ți menține nivelul de energie implică fructele proaspete organice și sucurile din legume, piureurile de legume, uleiurile de in si cânepă, și apa curată, bineinteles, din belșug.

Deși subiectul cu detoxifierea colonului este încă controversat, preventiv luate, produsele de detoxifiere  nu au ce să-ti dăuneze, din contra!


Ce ingrediente naturale sunt în produsele de detoxifiere a colonului?

Un amestec pe baza de plante, spiceuri si fructe:
iarbă dulce, pectina de măr, spirulină, anasonul, papaya, lemnul dulce, semințele de grapefruit, lingurita zanei, curcuma, ciuperca Kombucha, AloeVera, chimionul dulce, inulina si multe fibre: de portocală, măr si psyllium.
Nimic nociv, recunoaște si tu!

Ai între 25 si 30 de ani și mănânci mult sau prost uneori, iar alteori sari peste mese? Detoxifiază- ți natural organismul chiar mâine, cât mai ai timp! Ce timp? Timp!! 
Renunță la obisnuința de  a te ridica sătul de la masă, consumă cereale integrale și crudități!  
Fă mișcare multă: aleargă, dansează, înoata, iubește! Cât de mult poți!

Dacă ai prins 40 de ani și încă  o comiți cu mesele neregulate, cafele și țigări, las-o mai moale o vreme,  dacă nu vrei să dea cancerul peste tine în următoarea decadă! 
Ar trebui să te preocupe de pe acum ideea de a apela la un medic specialist care să- ți ajute ficatul să lucreze bine!  
Daca acesta functionează perfect, detoxifierea colonului va merge ca unsă! 

Ține minte că simptomele afecţiunilor nu apar imediat si dacă nu le previi te poţi trezi, într-o zi de coşmar, că ficatul, rinichii sau plămânii tăi o iau razna. 
Vei cheltui o grămadă de bani pe medicamente scumpe, intervenţii chirurgicale şi dacă vei supravieţui, va deveni agonizant pentru tine şi ai tăi! 

Cum de-ai ajuns în stadiul ăla? Ce se mai poate face? Nu ştiu!? Fir'ar al naibii de cancer!

Sănătate! Că- i mai bună decât toate!

Ce metode naturale de detoxifiere a colonului știi? Ce metode naturale de detoxifiere a colonului știi? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.