Vinul din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor


Visele despre vin poartă adeseori semnificaţia bucuriei, sărbătoririi, satisfacţiei, succesului şi tovărăşiei plăcute. Dacă, de cele mai multe ori, vinul visat simbolizează parcursul fericit al destinului tău, câteodată indică şi aspecte negative ale existenţei tale.

Vise despre vin

Se spune că atunci când visezi despre vin, dar nu bei din el, ţi se vestesc lucruri bune.

Pe de altă parte, vinul este un simbol al vinovăţiei. Când îl vezi în vise, te avertizează faţă de cineva care te lucrează pe la spate ori asupra unei învinovăţiri nejustificate de nimic.


Dacă refuzi să bei dintr-un pahar de vin adus spre buzele tale înseamnă că eşti în stare să eviţi nişte necazuri, nişte ispite păguboase.

Atunci când visezi că bei vin de unul singur, se spune că vei primi nişte veşti rele. Vinul degustat în mijlocul unei mari colectivităţi poate semnala, de asemeni, eşecuri şi certuri.

Superstiţii despre vin

Pe de altă parte, vinul băut împreună cu prietenii dă de ştire despre o afacere bună, despre un profit însemnat. Cel care este împărţit cu oamenii dragi, apropiaţi, este, la fel, un semn al bucuriei şi norocului. Când împărtăşeşti această licoare în vise împreună cu duşmanii, ţi se semnalează că trebuie să te muţi ori să-ţi schimbi adresa.

Vinul pe care îl guşti în vremea împărtăşaniei la biserică reprezintă o ceremonie ori o festivitate, chiar o reînnoire spirituală.

Dacă ai visat un pahar de vin, acesta prezice bucurie, pe când una ori mai multe sticle cu vin zărite în vis prevestesc probleme ori accidente.

Când visezi că spargi sticle de vin, acest lucru semnifică o prea mare orientare către dorinţele şi pasiunile tale.


De asemeni, o sticlă de vin spartă din vise implică faptul că te grăbeşti să îţi sărbătoreşti nişte succese. Aşteaptă să vezi că visele tale sunt cu adevărat materializate. În acelaşi timp, poate că ar trebui să estimezi dacă năzuinţele tale nu sunt cumva prea înalte.

Când torni vin într-o găleată, într-o carafă, sau într-un alt vas mare, înseamnă că ai parte de noroc şi mari satisfacţii. Când visezi că pui vin dintr-un pahar în altul, ţi se atrage atenţia că îţi pierzi timpul în distracţii superficiale.

Dacă spargi în vise, din greşeală, o sticlă cu vin, ţi se indică probleme financiare, datorii şi sărăcie!

În caz că vinul visat este tulbure, acesta denotă veşti rele.

Culoarea vinului pe care îl visezi poate furniza indicii preţioase despre viitor. Se zice că vinul roşu din vise prevesteşte excese şi o senzualitate ieşită din ţâţâni. Pe de altă parte, dacă reuşeşti să distingi culoarea (roşie ori albă) a vinului visat, însemna că, nu peste multă vreme, viaţa ta va fi marcată de împliniri şi avere.

Beţia visată are semnificaţii diferite şi în funcţie de culoarea vinului băut. Când visezi că te îmbeţi cu vin roşu, înseamnă că vei fi copleşit de onoruri şi bogăţie. Un vis de-a lungul căruia te-ai îmbătat cu vin alb implică materializarea aspiraţiilor tale prin propriile eforturi şi talente.

Dacă visezi că faci vin şi aştepţi ca acesta să se limpezească, este de aşteptat ca în viitorul apropiat să îţi eficientizezi afacerile. Poţi primi o moştenire neaşteptată ori o sumă de bani neprevăzută.

Apa din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Într-un vis în care vinzi vin, ţi se atrage atenţia că vei avea o ceartă aprigă cu cineva.

Când ai visat că te întâlneşti cu un viticultor, se spune că vei avea de a face cu oameni răuvoitori, capabili să îţi păteze reputaţia.

Vinul vărsat pe masă în vise anunţă bârfe sau probleme provocate de extravaganţa ta, de impulsivitatea ta de a cheltui prea mult.


Vinul din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor Vinul din vise| Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Diana,
    Te rog sa ma ajuti sa deslusesc ce inseamna visul meu. Am visat ca eram cu mama la un targ (ca cel de craciun). Era o atmosfera frumoasa. Eram langa o biserica, iar o doamna ne-a indemnat sa luam vin care curgea dintr-un robinet special facut in peretele bisericii (era amenajat frumos). Am luat o cana de metal si am turnat vin. Acesta era rosu si parfumat. Am baut si era foarte dulce si bun. Atunci m-am uitat, uimita ce vin bun avea biserica, spre robinet si in sus spre turla bisrricii si era lumina multa. I-am zis mamei sa guste, dar nu stiu daca a gustat. Doamna de la inceput ne-a facut semn "asa-i ce bun e". Au mai venit si altii sa ia vin dar robinetul curgea tot mai incet. Nu l-am vazut sa nu mai curga. Multumsc anticipat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.