Horoscop martie 2017 - Toate zodiile

In martie 2017, dragostea urca si coboara, munca si banii aduc mai greu beneficii, iar interactiunea sociala si profesionala tinde sa le daruiasca celor mai multe zodii mari satisfactii. Desigur, lucrurile stau nitel diferit in functie de horoscopul fiecarei zodii, depizand de data pe care esti nascut...

 Potrivit horoscopului Peştilor, în martie 2017, ai nevoie de luciditate, realism şi tact în interacţiunea socială şi profesională. Eşti animat de o combativitate sporită în demersurile tale majore, poţi profita de circumstanţe favorabile în întreprinderile tale financiare, iar viaţa sentimentală ţi se orientează spre faţete tangibile, pământeşti ale conexiunii cu tovarășul de cuplu.

 Horoscopul Berbecului martie 2017 are drept repere principale îmbunătăţirea imaginii tale exterioare şi a relaţionării sociale, impunerea personalităţii şi intereselor tale, o abordare dinamică, uneori riscantă, a activităţii financiare şi o viaţă sentimentală în general favorabilă, presărată câteodată cu capcane nedesluşite la prima vedere.
Horoscop martie 2017 - Toate zodiile

 În horoscopul Taurului martie 2017, ies în evidenţă tendinţele de a fi mai îndrăzneţ în promovarea intereselor şi ţelurilor tale, dar şi a unei izolari relative faţă de lume, prielnice meditaţiei, analizării şi ajustării drumului tău prin viaţă. Dragostea le rezervă împliniri, mai cu seamă nativilor aflaţi deja într-o relaţie de cuplu, în vreme ce singuraticii se pot lovi de dificultăţi interioare şi exterioare.

 Conform horoscopului Gemenilor, în martie 2017 beneficiezi în toate planurile existenţei tale, îndeosebi în viaţă sentimentală, de prieteniile şi alianţele tale cu oameni aflaţi pe aceeşi lungime de undă ca şi tine, şi eşti pus în faţă necesităţii de a-ţi recunoaşte şi ajusta tendinţe ascunse, subconştiente ale lumii interioare.

Horoscopul Racului martie 2017 insistă pe revizuirea legăturilor de prietenie şi întărirea celor veritabile, pe dezideratul de a-ţi stabiliza şi fortifica o relaţie de cuplu, şi pe o activitate profesională autentică, ce-ţi este favorabilă datorită magnetismului personal, realismului, desprinderii de inerţie, recunoaşterii meritelor şi contribuţiilor tale, şi chiar a unei reorientări spre un nou traseu în carieră.

În horoscopul Leului martie 2017 predomină năzuinţa şi şansa de a călători, a beneficia de o conjunctură favorabilă ţinând de studii. Viaţa sentimentală este străbătută de un suflu proaspăt de afectivitate, iar cea profesională îţi este oportună atâta vreme cât nu te laşi în voia grabei şi înclinaţiei de a te avânta în dispute păguboase.

În horoscopul martie 2017, nativii din Fecioară sunt gata să pornească într-o călătorie, să dea un curs înnoitor existenţei lor prin debarasarea de trecut şi superficialitate, prin studii ori experienţe de viaţă relevante. Activitatea lor financiară beneficiază de conjuncturi favorabile, iar dragostea le rezervă intensitate, dar şi necesitatea de a-şi armoniza dorinţele şi aspiraţiile cu cele ale partenerului de cuplu.

Horoscopul Balanţei martie 2017 pune accentul pe optimizarea şi lărgirea parteneriatelor din toate sferele existenţei tale, pe scoaterea la iveală a calităţilor tale graţie interacţiunii cu ceilalţi, pe o viaţă sentimentală oscilând între stabilitate şi dezechilibre şi una financiară impunând restrângerea riscurilor şi pofta de aventură.

Conform horoscopului Scorpionului martie 2017, ai înainte o perioadă oprtuna relaxării, deconectării şi îmbunătăţirii stării de sănătate, stând sub semnul întremării ori destrămării unor relaţii de parteneriat, a unei vieţi profesionale intense şi favorabile, şi a uneia amoroase cu fundamente solide.

În horoscopul Săgetătorului martie 2017 se remarcă abilitatea de a te integra fericit în activitatea socială, o creativitate înaltă necesitând disciplină şi perseverenţă pentru a fi fructificată, o viaţă sentimentală care prosperă prin autenticitate şi o reală reciprocitate afectivă, şi una profesională având de câştigat sau de pierdut în funcţie de felul cum îţi canalizezi temeritatea şi îţi controlezi impulsivitatea.

Horoscopul Capricornului martie 2017 are drept orientări principale pofta de a te bucura din plin de existenţă, împletită cu focalizarea către casă, cămin şi relaţiile familiale, şi o viaţă amoroasă oscilând între temeritate, impulsivitate, şi nevoia de stabilitate şi echilibru.

Potrivit horoscopului Vărsătorului, în martie 2017 beneficiezi de o efervescenţă mentală deosebită, eşti antrenat într-o viaţă socială tumultuoasă, ce-ţi permite să îţi extinzi cercul de aliaţi, prieteni şi cunostiinte, eşti îmboldit să faci o schimbare de proporţii în familie, iar dragostea îţi rezervă împliniri graţie adâncirii comuniunii, împărtăşirii cu partenerul de cuplu.
Horoscop martie 2017 - Toate zodiile Horoscop martie 2017 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.