Diavolul din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor


Visele despre Satana, diavol, demoni ori draci reflectă un aspect negativ neconştientizat despre tine însuţi, o perspectivă negativă despre un eveniment sau despre viaţa ta, în general, ori un sentiment de vinovăţie.
În primul caz, este nevoie să desluşeşti cu claritate impulsurile tale subconştiente, temerile şi complexele tale cele mai adânci, care îţi tulbură pacea minţii şi a sufletului. Trebuie să lupţi cu diavolul tău interior, să-l izgoneşti, să-ţi converteşti energia negativă într-una pozitivă.

Vise despre diavol

În cea de-a doua eventualitate, este necesar să nu te laşi înfrânt de pesimism, dezamăgiri, şi să-ţi redescoperi meritele, resursele interioare, să realizezi ceea ce este greşit în abordarea lumii exterioare, să te străduieşti să nu-ţi exagerezi greutăţile, dificultăţile cu care te confrunţi.

Simţământul de vinovăţie oglindit în visele despre demoni, draci, poate fi îndepărtat prin recunoaşterea cauzelor sale (frecvent false) şi eliminarea lor, prin armonizarea laturii tale conştiente cu cea subconştientă.

Îngerii din vis | Semnificaţia şi interpretarea viselor

Atunci când visezi că eşti posedat de Satana ori diavol, înseamnă, de obicei, că eşti traversat de senzaţia că nu poţi stăpâni, controla o anumită situaţie din existenţa ta. Poţi proiecta gândurile şi emoţiile tale negative asupra unui personaj oniric demonic fiindcă nu reuşeşti să îţi impui voinţa în situaţia respectivă.


Un vis de-a lungul căruia îl întâlneşti pe diavol sub o anume deghizare poate sugera că nu eşti sincer cu tine însuţi sau că îi minţi pe alţii. Este posibil, totodată, ca cineva din apropierea ta să te mintă, să nu-şi dea aramă pe faţă. Poţi fi în compania unor "prieteni" care atentează să te atragă în ceva rău ori să profite de tine. Focalizează-te spre dezvăluirea adevăratelor intenţii ale celor din jurul tău!


Dacă ai visat că un diavol încearcă să te arunce în flăcări sau într-un cazan cu smoală încinsă, ori te-ai văzut în vis înconjurat de demoni/draci, poate fi o dovadă că ascunzi un secret, unul de care îţi este ruşine.

Visele pe parcursul cărora te lupţi cu diavolul denotă adeseori că vei reuşi să-ţi învingi duşmanii sau că vei fi capabil să rezişti unei ispite.

În caz că te visezi vorbind cu diavolul ori ascultând cuvintele acestuia, poate însemna că vei fi tentat să te implici într-o acţiune, într-o conjunctură periculoasă, care nu-ţi va fi favorabilă.

Când eşti prieten cu diavolul în vise, ţi se poate semnala că eşti prea influenţabil, îndeosebi de persoane nocive, rele, ori că vei fi manipulat să faci ceva greşit, contrar convingerilor sau valorilor tale autentice.

Preotul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Diavolul din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Diavolul din vise | Semnificaţia şi interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 06, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.