De ce sa alegi un aspirator robot in 2017?


Daca ti-as spune ca exista, in 2017, o masinarie  micuta si inteligenta ce poate smotrui prin casa chiar si cele mai mici si ascunse particule de praf de pe podele, m-ai crede? Tot ce trebuie sa faci este s-o programezi

Atat pentru mamicile tinere ori pentru persoanele  cu agenda tot impul plina cat si pentru persoanele mai in varsta aspiratorul robot  se dovedeste a fi  de un real ajutor, pentru ca poate aspira singur si sigur, se poate porni, controla si seta de la distanta cu telecomanda.

Chiar  daca posezi un apartament de dimensiune mare, nu trebuie sa -ti faci griji pentru ca aceste aspiratoare robot sunt destul de puternice si pot inlocui cu succes un aspirator clasic sau un mop performant  pentru orice  suprafata fie ca este parchet, gresie sau mocheta.

Semnificativ este faptul ca aceste aspiratoare destepte sunt in stare sa alcatuiasca singure harta virtuala a spatiului de locuit datorita senzorilor cu care sunt prevazute.  In plus, senzorii au capacitatea sa inteleaga dimensiunile obiectelor reale, precum si culorile si texturile fiecarui obiect.


Dotate cu perii laterale sau frontale,  aspiratoarele robot reusesc sa retina cele mai fine particule de praf, murdaria, chiar si parul animalului de companie, din zonele mai putin accesibile.

Pe langa functia de aspirare,  aceste dispozitive sunt inzestrate cu filtre din microfibra de sticla tratate contra bacteriilor si necesare igienizarii locuintei.
Eficienta unui aspirator depinde si de capacitatea acestuia de  a aspira de mai multe ori aceeasi zona.
Stai linistit, o face si pe aceasta.

Indiferent de optiunea ta, alegerea unui robot aspirator ieftin sau unul mai scump implica urmatoarele trei aspecte de care sa tii seama:




  • timpul de functionare sa fie mai mare de doua ore; 
  • sa aiba un timp redus de incarcare;
  • tiparele de curatare sa fie variate.

Cu o dimensiune mica si  forma circulara, aceste dispozitive  inteligente pot fi  prevazute cu bare de protectie cauciucate care ajuta la evitarea deteriorarii acestora in posibile accidente de tamponare cu mobilierul sau obiectele dure din casa si nu lasa urme inestetice in urma lui.

Un criteriu important de selectie al unui astfel  de aspirator, in afara de functiile pe care le are precum si designul sau, este perioada de garantie acestuia.Orice dispozitiv de acest gen ar trebui sa aiba o garantie care sa depaseasca doi ani,  iar service-ul si mentenata acestuia sa fie cat mai avantajoase.


Retine, inca ceva, destul de important!
Aspiratoarele robot din 2017 sunt destinate curatirii suprafetelelor orizontale si prin urmare nu pot urca si cobori trepte. In viitorul apropiat,dupa cum se dezvolta tehnologia in zilele noastre, cu siguranta, vor apare dispozitive adaptate.

De ce sa alegi un aspirator robot in 2017? De ce sa alegi un aspirator robot in 2017? Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Oportunitatea anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.