Care este cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător încorporat în 2017?


Cu gândul că ai avut o scăpare și nu ai citit încă  articolul pertinent al celor de la Top Ten Review, un site cu o autoritate mare, trebuie să-ți spun că există un clasament al celor mai bune mașini de spălat rufe, la ora actuală, iar visul tău de avea o  maşină de spălat rufe performantă şi cu uscător pe deasupra, în ciuda spațiului tău restrâns de acasă, a devenit realitate! Stai o secundă! Nu este vorba despre o maşină cu uscător extern, separat, un alt corp ataşat celei dintâi, cu un volum asemănător! Este altceva! Este vorba despre mașina de spălat rufe cu uscător încorporat!


Care au fost cele mai importante criterii de selectare ale acestor mașinării performante?
Citește mai jos, să vezi ce am spicuit și tradus pentru tine!


Câţiva centimetri cubi adunaţi în timp înseamnă mai puţine cicluri de spălat rufe, mai puţină energie electrică şi apă consumată, de aceea,  au fost favorizate si premiate maşinile de spălat rufe cu uscător încorporat ale căror cuve sunt mai încăpătoare, care pot efectua un număr mai mare şi divers de operaţiuni şi implicit  cele cu un număr mai mare de setări.

Aşadar, titlul de cea mai performantă maşină de spălat rufe care usucă, în 2017 i-a revenit lui LG WM3997HWA, premiată cu aur. Au urmat LG WM3477HW, căreia i-a revenit argintul şi Ariston ARWDF129, care s-a bucurat de bronz.

masini de spalat rufe  care usuca 2017
Dar ce au în plus aceste mașini de spălat rufe care usucă de au fost selectate şi premiate faţă de altele?


Unul din factorii importanţi în alegerea celor trei câștigatoare a fost clasa energetică cu care sunt certificate acestea, respectiv Energy Star, şi care oferă o eficiență mai mare cu 20 de procente faţă de a celorlalte.


Un alt aspect de care s-a ţinut seama a fost raportul faţă de sumele de bani pe care fiecare familie o cheltuieşte pe achiziţionarea obiectelor de îmbrăcăminte, lenjerie intimă şi de uz şi siguranţă că acestea sunt îngrijite cum se cuvine în funcţie de textura, culoarea, gradul de uzură, etc.


Cele mai bune maşini de spălat rufe cu uscător încorporat au fost selectate şi în funcţie de gradul de sensibilitatate al operaţiunilor acestora faţă de ţesăturile mai mult sau mai puţin delicate precum prosoapele, păturile din lână sau echipamentele sportive voluminoase, incluzând, de asemenea, posibilitatea ajustării temperaturilor apei în funcție de operațiunile alese și setate, cum ar fi prespălarea, spălarea, clătirea. stoarcerea şi gradul de uscare al rufelor.

Dincolo de diferitele cicluri de spălare şi uscare, au fost luate în considerare operaţiunile de setare ale unui ciclu de spălare preferat, precum şi cele de igienizare şi sterilizare a lenjeriei, în special a obiectelor de îmbrăcăminte, jucăriilor pluşate necesare copiilor mici. Remarcabil, nu-i aşa?

Numai stiu sigur daca erau prevăzute si cu setări pentru curățarea internă a mașinii, dar totul este posibil!

Sursa articol: TopTen Review

Care este cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător încorporat în 2017? Care este cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător încorporat în 2017? Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.