Cura de primavară cu apa alcalină naturală


Îți propun, astazi, drept subiect, apa alcalina naturala, pentru că a venit timpul să le răspund fetelor care mi s-au destăinuit în ultimele email-uri, că lipsa de concentrare, oboseala cronică şi chiar constipaţia le- a înrăutăţit viaţa personală. Ele işi doresc o alternativă naturală viabila de a ieși din impas. 
Citește si tu, poate iți va fi de folos!


apa alcalina naturala

Așadar, trebuie să- ți reamintesc că sângele uman are un pH a carui valoare este aproximativ 7, 4, si este esențial ca aceasta să fie menținută. Ce e de făcut? O cură  benefică cu apă alcalina naturala, nimic mai simplu!

Mâncarurile acide pe care le digeri, de exemplu: friptanele, lactatele sau cele de la fast- food-uri, pe de o parte sunt transformate în energie. Pe de altă parte, ele devin reziduuri acide, o parte fiind eliminate prin urină, respiraţie şi transpiraţie, iar cealaltă ducând la formarea unor mucozități în organism responsabile de lezarea ţesuturilor interne, scăderea sistemului imunitar, precum şi apariţia prematură a osteoporozei, artritei reumatoide impatranirii şi chiar a cancerului. 

S-a facut, de catre oamenii de stiinta, acum ceva timp, un experiment şi s-a ajuns la concluzia că pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de  suc acidulat de la supermarket, care  poate avea un pH de 2,5, sunt necesare 32 pahare de apă obişnuită! 
Realizezi ce aciditate poate avea, însă, trupul tău după o masă nesănătoasă?  Nu uita de excesele cu  bere, cafea, poluare si stress!


Când bei apă, amintește-ți de Primăvară!

                                                 Proverb chinezesc

Vestea bună este ca apa alcalină  nu numai  că face posibilă neutralizarea și lichefierea deșeurilor din organism, dar și ajută la pastrarea alcalinității acestuia.

Că tot suntem în postul Paștelui, te îndemn să încerci și o dietă alcalină. Planifică-ţi şapte zile în care să mănânci sănătos: doar legume şi fructe, nu cu polonicul, pe săturate, ci cu linguriţa, în porţii mici şi dese. 
Nu te strâmba! Au apărut spanacul, urzicile, salata, ceapa verde și ridichile! Pregătește-ti câte o salată de crudităţi, bună la toate, dar fără maioneză...! 

Începe cura cu uimitoarea apă alcalină naturală care îţi va neutraliza aciditatea şi îţi va updata funcţiile interne, curățându-ţi celulele, îmbunătătind funcţionarea sistemul imunitar şi, de asemenea, mărindu-ţi nivelul sângelui oxigenat ce te energizează. 

Uitam să-ți spun ceva important!
Nu lua doctorii sau minerale cu apă alcalină. Nu este recomandat, iar dacă ai probleme cu fierea, ar trebui să mergi la un medic specialist, care își va da sau nu acceptul pentru cura de primăvară pe care vrei să o începi.
Ai voie să bei alcalină doar după ce a trecut o jumătate de oră de la masa pe care ai luat-o. 
Copiilor mici le este interzisă apă alcalină. 

Sănătate, tuturor! 
Cura de primavară cu apa alcalină naturală Cura de primavară cu apa alcalină naturală Reviewed by Diana Popescu on martie 06, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.