Horoscop Capricorn aprilie 2017

Horoscopul Capricornului aprilie 2017 are drept orientări principale separarea grâului de neghină în interacţiunea cu cei din jur, eliberarea de stafii ale trecutului, ocazia de a te bucura deplin de existenţă, necesitatea de a nu te supraestima şi de a reinstaura armonia în familie. Rezervată şi uşor tulbure la începutul lunii, viaţa amoroasă tinde să îşi afle apoi diverse oportunităţi.

Horoscop Capricorn aprilie 2017 - Horoscop general 


Impulsul de a estima în ce măsură merită să îţi mai menţii relaţiile cu unii oameni cu care ai de a face zilnic pune stăpânire asupra ta din 3 aprilie 2017, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Venus în Peşti şi a treia casă a Capricornului. Poţi renunţa la situaţii şi circumstanţe ale existenţei care îţi irosesc timpul şi energia, nu sunt atât de satisfăcătoare cum păreau a fi altădată. Dacă ai aruncat peste bord acest balast, Venus în aspect direct odată cu 15 aprilie îţi oferă oportunitatea de a comunica cu expresivitate în mediul tău social, a-ţi expune cu forţă de convingere năzuinţele şi idealurile.

Saturn, în mişcare inversată începând cu 5 aprilie 2017 pe meleagurile Săgetătorului, te bântuie cu fantome ale trecutului care îţi răpesc concentrarea faţă de demersurile actuale. Nu trebuie să te laşi acaparat de aceste ecouri ale simţămintelor şi evenimentelor de altădată, ci, mai curând, să le desluşeşti învăţămintele, şi apoi să te desprinzi de ele. Totodată, se impune să îţi aduci la lumină tendinţe subconştiente ce îţi înfrânează dezvoltarea.
Horoscop aprilie 2017 Capricorn

Trigonul dintre Marte şi Pluton de pe 6 aprilie 2017 îţi infuzează perseverenţă, mobilizare în urmărirea unor ţeluri ambiţioase. Chiar dacă ai la dispoziţie o clocotitoare energie fizică, este necesar să te menajezi, să ai grijă să nu te suprasoliciţi. Încrederea în tine însuţi şi în ideile tale îi inspiră pe alţii să te sprijine, să ţi se alieze.

Din 19 aprilie, Soarele îşi aşterne lumina binefăcătoare peste zona astrologică a celei de-a V-a case a Capricornului, convingându-te să ieşi din carapacea însingurării ori a complexelor, să îţi exprimi neîngrădit de nimeni şi nimic personalitatea şi gândurile, să te bucuri din plin de viaţă. Dorinţa fierbinte de a fi sub luminile reflectoarelor, a fi remarcat de cei din preajmă este pe punctul să-ţi fie satisfăcută şi datorită optimismului pe care îl radiezi, îl transmiţi altora.

Horoscop Capricorn 2017

Ziua de 20 aprilie 2017 este marcată de începutul a două tranzituri retrograde: cel al lui Pluton în Capricorn şi cel al lui Mercur în Berbec şi a patra ta casă. Dacă cel dintâi aspect astral te pune în gardă să îţi înfrânezi vanitatea, predispoziţia de a te considera deasupra altora, pentru a nu stârni animozitate, cel de-al doilea indică dezideratul de a-ţi trece în revistă relaţia cu familia, a-ţi dezvălui ce anume o tensionează, o înrăutăţeşte, şi a lua măsuri ferme pentru îmbunătăţirea sa.

Căminul, viaţă de familie îţi rezervă oricum bucurii substanţiale din 28 aprilie, ca urmare a vizitei lui Venus tot în cea de-a IV-a casă a Capricornului. Sunt în prim plan petrecerile, reuniunile cu cei dragi, dar şi posibilitatea de a da nouă faţă casei tale, de a o infrumuţesa.

Horoscop Capricorn aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


O vreme a ezitărilor în dragoste este inaugurată odată cu 3 aprilie. Planeta Venus retrogradă în a III-a ta casă te poate copleşi cu îndoieli în privinţa unei eventuale înălţări a conexiunii de cuplu pe un alt palier, a unui posibil plan legat de o logodnă ori o căsătorie. În acest context, este indicat să nu iei deocamdată nici o hotărâre majoră, ci să te străduieşti să discuţi serios cu partenerul tău despre ceea ce vreţi cu adevărat de la relaţia voastră. La rândul lor, nativii singuri par să nu se hotărască dacă să se avânte ori nu într-o idilă promiţătoare la prima vedere, să cumpănească îndelung care îi sunt avantajele şi dezavantajele.

Mercur, retrograd şi el, din 9 aprilie 2017, în Taur şi a cincea casă a Capricornului, este asociat cu o comunicare confuză, defectuoasă în legăturile de cuplu. Este bine să îţi explici cu persistenţă, claritate intenţiile şi gesturile, astfel încât să nu fii înţeles greşit de tovarăşul tău de viaţă, şi să nu te grăbeşti să tragi concluzii dintr-un comportament aparent dezamăgitor al acestuia.

Atmosfera din viaţa sentimentală se limpezeşte şi armonizează legăturile în doi deja formate de pe 15 aprilie, graţie întoarcerii lui Venus în tranzit direct în Peşti. De fapt, indiferent dacă sunt singuri sau nu, Capricornii tind să ştie foarte bine ce îşi doresc de la dragoste, iar cei din urmă sunt pe cale să-şi lege soarta de cea a unei persoane animate de aceleaşi aspiraţii, preocupări ca şi ei.

Periplul Soarelui în Taur, pornit pe data de 19 aprilie 2017, intensifică influenţele de bun augur anterioare, infuzând un plus de spontaneitate şi noutate în cuplurile tributare obişnuinţelor, rutinei. Dacă nu eşti angajat încă într-o astfel de relaţie, pari să flirtezi mai des decât de obicei, să rişti mai mult în iubire.

Luna găzduită pe 26 aprilie de acelaşi sector al celei de-a V-a case a Capricornului îţi aduce la iveală talentele, înzestrările, dar şi un eveniment fericit în dragoste. O poveste de iubire iniţiată astăzi făgăduieşte delectări gustate cu toate simţurile.

Sub efluviile prezenţei lui Venus în a patra ta casă, odată cu 28 aprilie sunt favorizate îndeosebi cuplurile căsătorite. Stabilitatea şi loialitatea sunt repere consacrate ale acestui tranzit, valori preţuite de ambii parteneri. De asemeni, această poziţie a lui Venus este corelată cu o cerere în căsătorie ori cu fixarea datei unei nunţi.

Horoscop Capricorn aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Toată lumea de la serviciu pare să tragă de tine, să aibă pretenţii exagerate de la tine, sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 11 aprilie 2017 în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului. Deşi te străduieşti să dai tot ce ai mai bun în tine, poţi da uneori rateruri dacă nu ceri ajutorul unor colegi, unor colaboratori care sunt dornici să ţi-l ofere.

Sfera profesională ţi se dinamizează din 21 aprilie, sub impactul tranzitului preluat de Marte în Gemeni şi a şasea ta casă. Pari să ai mai mult de treabă decât până mai ieri, dar acest lucru nu te descurajează ci, dimpotrivă, îţi stimulează ambiţia de a-ţi demonstra eficienţa şi priceperea. Treci printr-un ciclu marţian favorabil aplicării pentru un nou job. Nu te lăsa în voia nervozităţii din cauza unor lucruri sau incidente mărunte de la muncă.

Horoscop Capricorn martie 2017
Horoscop Capricorn aprilie 2017 Horoscop Capricorn aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.