Horoscop Leu aprilie 2017

Horoscopul Leului aprilie 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi revizita trecutul şi a te concentra asupra detaliilor importante ale demersurilor tale majore, dar şi un aflux energetic viguros, ingeniozitate şi voinţă în drumul către ţelurile tale. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională, trec printr-o largă gama de conjuncturi mai mult sau mai puţin favorabile.

Horoscop Leu aprilie 2017 - Horoscop general 


Simţământul că ai dat deoparte din existenţa ta ceva care te satisfăcea, te făcea fericit, poate să te bântuie din 3 aprilie 2017, sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în Peşti şi a opta casă a Leului. Este posibil să te fi avântat în noi planuri, într-un nou stil de viaţă, renunţând fără să vrei, fără să-ţi dai seama la o sursă statornică de bucurie, împlinire. Este, aşadar, cazul să-ţi treci în revista trecutul apropiat şi să redescoperi acea sursă, acel lucru esenţial.

Începând cu 5 aprilie, parcursul retrograd preluat de Saturn în Săgetător poate fi marcat frecvent de pene de inspiraţie, de diminuarea creativităţii sau îndreptarea sa în direcţii neproductive. În acest context, este indicat să te ocupi deocamdată de lucrurile de amănunt ale proiectelor tale. Dacă ai copii, se pot ivi unele neînţelegeri cu ei, ce pot fi aplanate prin adoptarea unei atitudini cumva neconvenţionale, flexibile, în relaţionarea cu aceştia.
Horoscop aprilie 2017 Leu

Luna plină apărută pe 11 aprilie 2017 în Balanţă şi a treia casă a Leului vesteşte o schimbare în interacţiunea cu cei din preajma ta. Poate că eşti sătul de conformisme, nu mai vrei să joci după cum îţi cântă alţii, şi îţi exprimi cu fermitate puncte de vedere, idei cărora nu le-ai dat glas până acum. Chiar dacă la început acest lucru îi bulversează pe alţii, îi îndepărtează pe unii de tine, ai astfel cel puţin ocazia să constaţi cine îţi sunt adevăraţii prieteni.

Înclinaţia de a te concentra pe o imagine de ansamblu, pe idealuri înalte îţi poate juca feste din 20 aprilie, din pricina tranzitului retrograd al lui Mercur în Berbec şi a IX-a ta casă. Apare, drept urmare, dezideratul de a te apleca peste detalii semnificative, a explora ce lucruri aparent mărunte îţi îngreunează drumul către obiectivele tale.

Horoscop Leu 2017

Pe 21 aprilie, Marte se mută în Gemeni şi a unsprezecea casă a Leului, adăugând dezideratului de mai sus ambiţie şi o energie intensă în materializarea visurilor tale. Pari să priveşti lucrurile dintr-o perspectiva diferită faţă de alţii, ceea ce te avantajează, întrucât ai astfel posibilitatea să dai soluţii inedite unor probleme considerate de ceilalţi a fi de nerezolvat. Asta nu te împiedică însă să te implici în activităţi de echipă, mai cu seamă că asocierea cu oameni animaţi de aceleaşi credinţe ca şi tine îţi făgăduieşte satisfacţii de excepţie. Relaţionarea cu prietenii se intensifică dar poate fi împietată câteodată de discuţii în contradictoriu în care ţii neapărat să ţi se dea dreptate.

Mintea îţi devine tot mai receptivă faţă de tot ce este ieşit din comun, diferit de traiul cotidian, ca efect al vizitei iniţiate de Venus, odată cu 28 aprilie 2017, în Berbec. Te simţi atras de experienţe noi de viaţă şi pari să priveşti lumea cu ochii unui artist, a unui pictor, dezvăluindu-ţi frumuseţi invizibile pentru cei din imediata ta apropiere. Poţi pleca într-o călătorie sau, cel puţin, să-ţi planifici una în viitorul apropiat.

Horoscop Leu aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală ţi se agaţă de trecut şi nostalgia tinde să pună stăpânire peste tine. Odată cu 3 aprilie, aspectul retrograd al lui Venus în a VIII-a ta casă îţi poate retrezi dorul faţă de un partener de care te-ai despărţit de ceva vreme. Nu întâmplător, câteodată, acest aspect astrologic este corelat cu reluarea unei poveşti de dragoste sau cu împăcarea cu o persoană iubită de care nu credeai că te vei mai apropia vreodată. În cuplurile formate, are loc o rememorare a începuturilor şi clipelor celor mai fericite în doi, o rememorare ce are harul de a învigora, stabiliza conexiunea afectivă prezentă.

Relaţiile de cuplu, mai ales cele care au "scârţâit" în ultima vreme sunt pe cale să fie zguduite din 5 aprilie 2017, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Saturn în a cincea casă a Leului. Certurile sau confruntările din această perioadă au scopul de a testa viabilitatea, autenticitatea, reciprocitatea din împărtăşirea dintre parteneri. Dacă unele legături în doi se destramă, altele ies întărite din aceste încercări. În caz că te străduieşti să cucereşti inima unei persoane îndrăgite, în acest ciclu saturnian trebuie să fii extrem de perseverent pentru a reuşi asta.

Venus îşi schimbă cu 180 de grade orientarea, şi porneşte, pe 15 aprilie, să străbată direct sectorul astrologic al Peştilor, alungând timiditatea, complexele şi stângăciile din dragoste. Nativii singuri au, în acest fel, ocazia să îşi înfăţişeze, dovedească, cu elocvenţa sentimentele faţă de cineva care îi atrage, şi să dea startul unei idile la care visează de mult timp. În cuplurile închegate, iubirea este înteţită de patimă, de o senzualitate renăscută, reînnoită.

Viaţa amoroasă îşi caută împliniri, bucurii şi speranţe dincolo de obişnuinţe, monotonie şi rutină odată cu 28 aprilie 2017, graţie amplasării lui Venus în a noua casă a Leului. Te poţi duce, împreună cu tovarăşul tău de viaţă, într-un loc îndepărtat, chiar exotic, având darul de a va reîmprospăta legătură afectivă. Dacă eşti singur, ai şansa să îţi afli un partener în decursul unei caltorii sau în persoană cuiva sosit din străinătate.

Horoscop Leu aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Din 9 aprilie 2017, mişcarea retrogradă asumată de Mercur în Taur şi a zecea casă a Leului îţi poate crea dificultăţi în muncă, din pricina faptului că şefii şi colegii îţi distorsionează imaginea, îţi interpretează eronat acţiunile. Se impune să te gândeşti de trei ori înainte de a vorbi sau a face ceva, să te străduieşti să îţi explici pe îndelete intenţiile şi ideile.

Problemele anterioare sunt pe punctul să dispară odată cu 19 aprilie, ziua de debut a tranzitului Soarelui în a X-a ta casă. Ştii cum să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit, să te plasezi în cea mai favorabilă lumină, aşa că ai prilejul să îţi dovedeşti competenţa, să îţi fie recunoscute eforturile şi realizările din carieră.

Cu toate acestea, începând cu 20 aprilie 2017, traseul retrograd al lui Pluton în Capricorn şi a şasea casă a Leului îţi recomandă să nu te încrezi în oricine, să fii cât se poate de atent la comploturi, bârfe, intrigi din sfera ta profesională. Fii binevoitor cu toată lumea, dar nu te lăsa surprins cu garda jos!

Pe 26 aprilie, Luna nouă din Taur (a zecea ta casă) te sprijină să îţi demonstrezi resursele interioare, talentele şi abilităţile în plan profesional. Te poţi interoga care îţi sunt ţelurile veritabile din muncă, în ce fel aceasta te poate împlini cu adevărat. Tocmai de aceea, poţi fi tentat să îţi cauţi un alt job, în care să îţi pui în valoare înzestrările sau să-ţi canalizezi cu eficienţă voinţa, perseverenţa.

Horoscop Leu martie 2017
Horoscop Leu aprilie 2017 Horoscop Leu aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.