Horoscop Săgetător aprilie 2017

Horoscopul Săgetătorului aprilie 2017 dă întâietate concentrării asupra relaţiilor familiale, desprinderii de superficialitate şi convenţionalism. Deşi nu este scutită de dificultăţi, viaţa amoroasă este, în general, auspicioasă, plină de oportunităţi. Activitatea profesională necesită adaptabilitate la începutul lunii, devenind apoi tot mai promiţătoare graţie eficienţei şi voinţei de care dai dovadă.


Horoscop Săgetător aprilie 2017 - Horoscop general 


O problemă din viaţa de familie te sâcâie tot mai mult din 3 aprilie 2017, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Venus în Peşti şi a patra casă a Săgetătorului. Cu cât încerci mai mult să o rezolvi de unul singur, fără să ceri părerea ori ajutorul celor dragi, cu atât ai mai puţini sorţi de izbândă. Pe de altă parte, poţi avea impresia că nu eşti îndeajuns de apreciat, luat în seamă de membrii familiei, care, la rândul lor, se pot simţi neglijaţi de către tine. Este nevoie să destinzi atmosfera, să discuţi cu ei, cu toate cărţile pe masă, despre tot ceea ce vă frământă.

Începând cu 5 aprilie, Saturn retrograd în Săgetător devine şi mai aspru în penalizarea unei posibile nonşalanţe sau delăsări în modul cum îţi clădeşti destinul, evoluezi individual. Ţi se impune să te descotoroseşti de ceea ce nu te prezintă, să nu faci ceea ce aşteaptă alţii de la tine, ci ceea ce se aliniază valorilor şi idealurilor tale.
Horoscop aprilie 2017 Săgetător

Cuadratul dintre Venus şi Saturn de pe 8 aprilie 2017 te poate face să alegi între plăceri şi responsabilităţi. Totuşi, dacă te focalizezi în această zi asupra unui lucru care te fericit, acesta este pe cale să se întâmple. Satisfacţiile îţi apar mai ales în singurătate ori alături de un prieten intim.

Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.

Horoscop Săgetător 2017

Pe 24 aprilie, trigonul lui Mercur cu Saturn vesteşte o zi prielnică concentrării şi activităţilor mentale. Logica ta de fier, prudenţa şi organizarea îşi spun cuvântul în demersuri din profesie şi studii. Deşi poţi avea o grămadă de treburi, le duci pe rând la bun sfârşit, cu eficienţă şi acurateţe.

Luna plină poposită pe 26 aprilie 2017 în Taur şi a VI-a casă a Săgetătorului îţi semnalează intuitiv indicii despre o necesară vindecare interioară, sufletească. Eşti mobilizat să îţi optimizezi tonusul fizic şi mental, să adopţi un stil de viaţă mai sănătos. De asemeni, îţi poţi releva noi căi de a-i ajuta pe oameni aflaţi la un necaz din imediata ta apropiere.

Horoscop Săgetător aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Odată cu 3 aprilie, mişcarea inversată a lui Venus în a IV-a ta casă generează tergiversări în materializarea unei aspiraţii importante din relaţiile de cuplu. Un eveniment mult dorit, precum o logodnă ori o căsătorie, poate fi amânat de alţii ori de circumstanţe neaşteptate. Dacă eşti singur, este posibil ca cineva din familie să se străduiască să-ţi facă cunoştiinţă cu o persoană specială, deosebită, dar întâlnirea cu ea pare să-ţi fie împiedicată de tot felul de lucruri. Pe de altă parte, apropierea de un atractiv partener potenţial îţi poate fi îngreunată de o rudă.

Piedicile aşezate înaintea cuplurilor care năzuiesc să îşi aprofundeze împărtăşirea afectivă, să îşi înalţe conexiunea la un alt nivel, mai împlinitor, dispar din 15 aprilie 2017, graţie revenirii lui Venus în aspect direct în a patra casă a Săgetătorului. Generozitatea dovedită de tine faţă de persoana iubită tinde să o facă să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. O nouă idilă poate fi înfiripată cu ocazia unei petreceri sau a unei reuniuni ţinând de familie.

Viaţa sentimentală este pândită de neînţelegeri şi dispute începând cu 20 aprilie. Mercur retrograd în Berbec iscă frecvent probleme în comunicarea dintre tovarăşii de cuplu, aşa că este necesar să fii cât mai deschis, mai sincer şi mai clar în relaţionarea cu partenerul tău, dar şi să nu pici în ispita de a-i intrepreta greşit vorbele şi gesturile.

Odată cu 21 aprilie, tranzitul lui Marte în Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului te sprijină să introduci mai mult echilibru în legătura în doi, să ţi-o armonizezi. Deşi irascibilitatea infuzată de planeta războiului te poate imboldi iarăşi către certuri, ai capacitatea de a le pune capăt cu diplomaţie şi repeziciune. Nativii solitari sunt gata să se implice într-o idilă serioasă, pe termen lung.

Periplul lui Venus pe meleagurile celei de-a cincea tale case conduce, din 28 aprilie, la o şi mai amplă, adâncă armonie din relaţiile de cuplu. Ca urmare a spontaneităţii care te străbate, ai ocazia să-ţi împrospătezi, revitalizezi comuniunea cu fiinţa îndrăgită, să trăieşti alături de ea clipe unice, memorabile. În caz că eşti solitar, Venus îţi făgăduieşti numeroase oportunităţi în iubire datorită şarmului, atractivităţii cu care te înzestrează.

Horoscop Săgetător aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Mercur retrograd din 9 aprilie 2017 în Taur şi a şasea casă a Săgetătorului provoacă de obicei o stare de derută, un talmeş-balmeş în activitatea profesională. Nu mai poţi anticipa de azi pe mâine ce se petrece la serviciu, şi este nevoie să faci apel la abilitatea ta de a te de adapta.

Pe 17 aprilie, Soarele în trigon cu Saturn îţi conferă un plus de prudenţă şi răbdare în abordarea proiectelor de afaceri. Responsabilitatea ta şi standardele înalte pe care ţi le impui în muncă nu au cum să nu atragă atenţia superiorilor tăi.

O perioadă propice organizării şi perfecţionării profesionale este inaugurată pe 19 aprilie 2017, de vizita Soarelui în Taur şi a VI-a casă a Săgetătorului. Ai ocazia să îţi distingi cu claritate carenţele din muncă şi să ţi le elimini. Cauţi să fii cât mai eficient, să te apropii de perfecţiune în tot ce faci, şi parcurgi însemnaţi paşi înainte în carieră. Ai grijă, totuşi, ca focalizarea foarte mare pe treburile de la serviciu să nu îţi impieteze viaţa personală.

O criză financiară provocată din 20 aprilie, sub impactul aspectului retrograd al lui Pluton în Capricorn şi a doua ta casă, poate fi prevenită dacă îţi asumi cât mai puţine riscuri în afaceri, nu te avanti în iniţiative de mare anvergură, nu iei şi nici nu dai cu împrumut o sumă însemnată de bani.

Horoscop Săgetător martie 2017
Horoscop Săgetător aprilie 2017 Horoscop Săgetător aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.