De ce șemineul electric poate fi varianta ideală pentru încălzirea centralizata in 2017?


Spune-mi că nu ţi-ar surâde să ai în casa ta un şemineu care să-ţi ofere căldură, confort şi să-ţi facă livingul sau dormitorul mult mai intim şi atractiv! Deoarece încălzirea centralizată din Galaţi, precum şi cea din alte oraşe ale ţării, are zilele numărate m-a făcut să caut pe internet variante alternative de încălzire ideale pentru apartamente şi trebuie să-ţi spun că ideea unui şemineu electric nu mi se pare rea deloc. Tu ce părere ai? 




  • De ce un şemineu electric? 

Dacă te gândești să crești valoarea apartamentului tău ai nevoie de un șemineu electric pentru decor care este un dispozitiv remarcabil și economicos și îți poate furniza căldură în orice cameră, doar în câteva minute, iar tot ce trebuie să faci este să apeşi un singur buton utilizand telecomanda. 

Sistemul de funcţionare al şemineului electric ataşat pe un perete al camerei este destul de simplu, iar pornirea acestuia necesită doar conectarea la o priză electrică şi ajustarea setărilor pentru temperatura din panoul de control. Cele mai multe şeminee electrice au prevăzute câteva setări pentru temperatura scăzuta, înaltă ori fără căldură. În plus, au o caracteristică de închidere care le asigura oprirea în cazul în care devine prea cald în cameră. Cum funcţionează un şemineu electric? Şi un copil de clasa a 7-a îţi poate explica! Când porneşti dispozitivul, bobinele din metal din interiorul acestuia se încălzesc iar ventilatorul împinge aerul cald din aerisire direct în camera. Atât de simplu este! 



  • Cum să alegi șemineul potrivit?


Alege şemineul potrivit ţinând cont de dimensiunile camerei și mobilier! 
În cazul în care camera este mai mică sau cu înălţimea tavanului de mai puţin de doi metri şi jumătate se recomandă de către specialişti ca înălţimea cadrului  şemineului să nu depăşească 40 de inci, adică, cam 100 de cm, altfel va arăta prea mare. 
Dacă este vorba de o cameră spaţioasă, atunci cadrul șemineului nu ar trebui să fie o problemă, acesta va fi vizibil din orice parte a camerei, va întregi și stiliza interiorul acestuia 

Înainte de a căuta pe internet cele mai atractive şeminee electrice ca preţ şi design, trebuie să ştii că multe dintre ele pot fi de calitate inferioară, aşa că ai grijă de unde cumperi online şi alege producătorii seriosi. Dacă vei comanda unul de la un magazin local, vei avea oportunitatea de a testa şemineul electric, pentru a te asigura de toate funcţiile lui şi mai ales că nu va există vreo defecţiune. 

Astfel, un șemineu electric nu este doar o piesă de decor simplă, ci poate fi varianta ideală de încalzire a unui apartament în 2017 de care se poate bucura o familie în orice anotimp.


De ce șemineul electric poate fi varianta ideală pentru încălzirea centralizata in 2017? De ce șemineul electric poate fi varianta ideală pentru încălzirea centralizata in 2017? Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.