Trandafirii "eterni" gen "Frumoasa şi bestia"

Iubitorii trandafirilor, împătimiţii desenului animat Frumoasa şi bestia (Beauty and the Beast) şi viitori fani ai filmului cu acelaşi nume din 2017 (având-o în distribuţie pe Emma Watson), pot achiziţiona o astfel de floare "eternă" (dacă este ţinută sub un clopot de sticlă) , sau care poate rezista timp de trei ani fără apă şi lumina solară.

Aceşti trandafiri sunt disponibili în aproape 30 de nuanţe de culoare, cel mai popular dintrei ei fiind "Bella Rose" / "trandafirul Bella", inspirat de Belle, personajul principal din filmul lansat in acest an Frumoasa şi bestia, interpretat de vestita actriţă Emma Watson.
Trandafirul din Frumoasa si bestia

Trandafirul magic, apărut şi în versiunea animată din 1991 a acestei poveşti a studiourilor Disney, este dat unui prinţ de o bătrână care-i cerşea de mâncare. Atunci când el refuză să o miluiască, femeia se relevă a fi o frumoasă zână şi îl transformă într-o bestie. Ea îi lasă trandafirul promiţându-i că va rămâne înflorit până va împlini 21 de ani şi avertizându-l că până atunci trebuia să înveţe să iubească, în caz contrar fiindu-i sortit să rămână o bestie pentru totdeauna.

Trandafirul, simbolul dragostei?

"Bestia" a ţinut trandafirul sub un clopot de sticlă, asemeni celor vânduţi acum de compania britanică "Forever Rose London," care tinde să aibă cele mai mari profituri în prezent în Orientul Mijlociu.

Un singur fir de trandafir Bella al acestei firme, pus într-un clopot de sticlă, costă cel puţin 225 de lire sterline (circa 1.170 de lei).

Conform producătorului, aceste flori sunt "100% naturale" şi "provin dintr-un sol bogat în minerale din Ecuador, America de Sud."

De asemeni, compania "Forever Rose London" pretinde că trandafirii săi "rezistă mulţi ani fără apă şi lumina solară" şi "se deosebesc de alţii prin petalele lor unic de puternice, care cresc de zece ori mai groase şi de cinci ori mai mari decât la orice alţi trandafiri de pe piaţă."

Legendele trandafirului
Trandafirii "eterni" gen "Frumoasa şi bestia" Trandafirii "eterni" gen "Frumoasa şi bestia" Reviewed by Diana Popescu on martie 11, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.