Mini frigidere pentru vacanța ta în 2017


Dacă încă nu eşti posesorul unui mini frigider, vacanţa ta viitoare poate deveni un dezastru, mai ales că se anunţă o vară extrem de secetoasă în 2017. Păstrând alimentele şi băuturile reci la fel de bine ca şi frigiderele standard, frigiderele mici pot avea şi compartimente frigorifice,astfel încât, pot deveni de un real ajutor studenţilor căminişti, pot completă nevoile de refrigare ale unei familii și de asemenea, cele portabile se dovedesc a fi de un real ajutor în călătorii.


Cum să alegi un mini frigider? 



frigider auto vacanta

Caracteristicile cheie ale acestor frigidere mai mici sunt următoarele:

Portabilitatea 
Frigiderele mini sunt compacte şi mai mici decât frigidere obişnuite,dar și acestea au greutăţi diferite. Dacă eşti în căutarea unui frigider mic pentru a-l utiliza într-un spaţiu de locuit temporar, este important să cauţi unul care este suficient de uşor la deplasare.

Consumul de energie 
Pe langă  faptul ca frigiderele consumă mai puţină energie decât cele mari, trebuie să știi că nu toate sunt la fel, consumul de energie fiind  variat de la un mini-frigider la altul.

Dacă ești în căutarea unui frigider auto pentru vacanță  trebuie să stii că acesta poate funcționa atât la curent continuu 12-24 V cât și la curent alternativ 115-230V.
Un frigider portabil eficient energetic este prevăzut,de asemenea, cu o reglare și salvare a temperaturii proprii, fără a necesita deconectarea.


Spaţiul de depozitare 
Aşa cu îţi spuneam, frigiderele portabile au dimensiuni diferite, iar spaţiile de stocare disponibile variază de la 6 picioare cubice la mai puţin de 1 picior cubic.
Prin urmare, este important să iei în considerare nevoile tale, iar și să alegi un mini-frigider de mărimea potrivită. Alege-l în funcție de ceea ce intenţionaţi să păstrezi în el şi nu mai mare.

Congelatorul 
Nu toate frigiderele mici pot atinge temperaturi de îngheţ. Pentru a păstra alimente şi băuturi congelate, ai nevoie de un frigider portabil, cu un congelator mic încorporat sau un mini-congelator separat. De obicei, congelatorele din mini frigidere sunt prea mici pentru a fi practice, însă sunt suficient de puternice pentru a îngheța alimentele.




Cum funcţionează un mini frigider? 

Aceste frigidere mici au capacităţi diverse utilizând sisteme de răcire alimentate cu ajutorul compresoarelor. Aşadar, ele păstrează la rece conţinutul lor prin eliminarea căldurii cu ajutorul unui gaz care circulă de-a lungul tuburilor din spatele unităţii de stocare.
În mod alternativ, un frigider compact, poate folosi un sistem de răcire termoelectric, adică un radiator cu ventilator încorporat ce este alimentat în spatele secţiunii de depozitare. Însă acesta s-a dovedit a fi mai puţin eficient decât  cel cu un compresor.

Sper că ți-a fost util articolul aceste despre mini frigidere si  vei  avea o vacanță placuta, indiferent de perioada anului.


Mini frigidere pentru vacanța ta în 2017 Mini frigidere pentru vacanța ta în  2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 05, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.