Astrograma personalizată Denis Ciulinaru


Mulți dintre voi refuză să apeleze la un astrolog  din ignoranță sau neîncredere, chiar daca traiul  vă este brăzdat de suișuri și coborâșuri. Însă o consultație astrologică vă poate îndruma, într-un anumit moment important din viață, clarificându-vă prezentul și mai ales trecutul.

Cu o pasiune pentru esoterism și ocultism pe care eu n-o știam, Denis Ciulinaru,  Săgetator veritabil, cel care face de peste 20 de ani emisiuni radio și care încântă inimile a mii de oameni zilnic, a acceptat o consultație astrologica făcută de mine, propusă adhoc de Diana, gazda blogului și mi-a permis să fac public câteva fragmente din interpretarea astrogramei sale personalizate. Mulțumim foarte mult, Denis!


Interpretare astrogramă Denis

"Auto- educaţia este, după părerea mea fermă, singurul tip de educaţie care există.'' Isaac Asimov

Și nu este de mirare, citatul de mai sus este preferatul lui Denis.

Născut în zodia Săgetător cu ascendent în Balanţă, Denis are o compatibilitate excelentă cu zodiile de foc şi aer şi anume Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni, Balanţă, Vărsător.

Cu Pluto în casă 1, viaţa îi pretinde mereu schimbare şi reinventare pentru a se menţine pe o linie dreaptă în împrejurările haotice determinate de anumite evenimente. Având în vedere nevoia de echilibru a Balanţei, el tratează aceste încercări ca pe nişte lecţii importante pentru sine, pentru a-şi găsi echilibrul și menirea.


Comunicarea este evidenţiată în harta sa natală şi nu este întâmplător că lucrează în radio, deşi, este interesant faptul că nu apare atât de evident cariera în media.
Destinul său în această lume este de a transmite alt gen de mesaje. Informaţiile pe care le percepe şi pe care îşi doreşte să le comunice îl pot determina să devină un mesager spiritual. Şi, nu, termenul nu este deloc pretenţios.

Interpretare astrograma personalizata

Adevărul, mai presus de toate, din mesajul său este menirea sa. Nu are de ales, chiar dacă acesta poate aduce la lumină lucruri ascunse sau care se vor ascunse. Un alt lucru extrem de important ce îl caracterizează este dorinţa de echilibru şi justiţie, în toate planurile vieţii, fiind mereu în căutarea dreptăţii în tot ceea ce întreprinde.

Legat de locul de muncă este vădită nevoia sa de a se retragere, de a lucra pe cont propriu, mai degrabă, decât în echipă, pentru că în solitudine îşi găseşte cel mai repede răspunsurile şi face lucrurile să se mişte. Tranzitul lui Saturn din Săgetător prevede încă 2 ani în casa comunicării actuale, deşi mesajul său este în schimbare de circa trei ani. Este important să se bazeze pe intuiţie, pe ideile ce vin din acea linişte pe care o caută, atunci când vine vorba de muncă.
Cu siguranţă va opta pentru a se pune în serviciul altora. Scopul său în viaţă este de a-i ajuta pe ceilalţi din umbră, fiind extrem de mulţumit să ştie că a contribuit şi creat ceva bun şi durabil. Generozitatea sa poate ajunge până la faptul de a nu fi deranjat că meritele sale îi sunt atribuite.

Viaţa personală stă sub semnul realizărilor și nu este de mirare cu o parteneră în zodia Berbec, cu care se completează, însă se poate sublinia tendinţa de a- şi impune ideile, iar în anumite situaţii de a risca să ia hotărâri pripite. Cu un model diferit în viaţă, probabilitatea ca partenera sa de cuplu să aibă o viziune diferită asupra lucrurilor este mare, mai ales dacă are o activitate practică, cu totul şi cu totul diferită de a sa. Însă este mult mai bine să se poată construi pe două fronturi, decât pe unul singur.

Cariera lui Denis poate să fi devenit un impediment de-a lungul timpului în relaţiile avute anterior sau în căsnicie; este posibil să-şi fi consumat prea mult timp şi atenţie şi, implicit, să-şi fi neglijat cumva partea casnică şi de familie.

Partea financiară îl determina să caute soluţii noi şi inovative şi nu îl lasă să cadă plictiselii şi blazării. Odată ajuns la maturitate în carieră, se va bucura de beneficii financiare, deşi este posibil ca la începutul acesteia să nu fi fost răsplătit pe măsură muncii sale sau să se fi culcat pe o ureche şi abia mai târziu să fi fost determinat să depună un efort mult mai mare.

Cu Saturn în casa prieteniei,  Denis se bucură de legături de amiciţie importante cu oameni din diferite sectoare de activitate şi a cunoscut pe parcursul vieţii persoanaje veritabile ce l-au influenţat radical, de la care a primit lecţii importante. Important este că aceştia îl vor susţine permanent pentru a se deschide şi mai mult, legat de pasiunea sa, comunicarea şi îl vor ajuta să să exceleze în ceea ce va face în viitor.

Pe lângă partea de radio şi partea aceasta publică se vede o foarte bună muncă cu copiii. Nu este exclus ca la un moment dat, să lucreze cu copiii sau într-un mediu academic, ce ţine de învăţare sau studiu.




Notă
Așadar, o consultație astrologică poate revela adevăruri nebanuite sau ascunse despre tine: destin, personalitate, partener, carieră, copii.

Mulțumesc,
Vlad Daia, astrolog


Astrograma personalizată Denis Ciulinaru  Astrograma  personalizată Denis Ciulinaru Reviewed by Vlad Daia on mai 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.