Bătaia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele despre bătaie sunt asociate în general cu o stare de angoasă, supărare, îngrijorare, cu senzaţia că eşti îngrădit de alţii şi cu cea că eşti înconjurat de duşmani. Într-un fel sau altul, este necesar să te detensionezi psihic, mental, să îţi ţii în frâu violenţa ori mânia.

Poate că ţi se reflectă astfel o situaţie încrâncenată, de confruntare de la serviciu, din sfera socială, personală, simţământul că eşti prea dominant cu alţii ori că nişte oameni ţin neapărat să-ţi impună ceva ce nu-ţi este pe plac, faptul că ai ameninţat pe cineva sau ai fost tu însuţi ameninţat de o altă persoană.

Când ai visat că baţi, ai bătut pe altcineva, înseamnă adeseori că eşti îmboldit de sentimentul (neconştientizat) că este nevoie să dai glas unei opinii importante, controversate, ori să înfăptuieşti un lucru esenţial care nu este văzut cu ochi buni de alţii. În acelaşi timp, un vis de acest tip îţi semnalează că cineva încearcă să te destabilizeze mental, emoţional, să-ţi afecteze echilibrul sufletesc.
Bătaia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Câteodată, dacă visezi că iei la bătaie o anumită persoană ţi se înfăţişează pe plan oniric nevoia de a te lupta cu aceasta pentru putere sau dominaţie, iritarea, furia pe care ţi-o stârneşte în viaţa reală. Totodată, visele în care ieşi victorios dintr-o bătaie indică siguranţa ta, încrederea că eşti puternic într-o confruntare din existenţa lucidă.

În eventualitatea că te-ai visat bătând pe cineva mai slab decât tine, ţi se atrage atenţia faţă de o inechitate, o nedreptate trecută sau pe cale să o dovedeşti în traiul zilnic.

Se spune că visele de-a lungul cărora baţi mulţi oameni denotă că vei avea mari realizări, împliniri, cu preţul unor eforturi neîncetate.

Lupta visată pe care o ai cu un animal sălbatic poate semnifica faptul că vei reuşi să-ţi înfrângi duşmanii. Bătaia, confruntarea din vis cu un leu este un semn de scandal, cea cu un lup înseamnă dispreţ, iar cea cu un urs vesteşte o bârfă, o calomnie.

L-ai visat vreodată pe acest om?

Atunci când te visezi că te-ai bătut cu partenerul de cuplu sau cu persoană iubita, îţi este oglindit un conflict posibil cu acesta/aceasta ori o frustrare, o nemulţumire pe care nu i-ai mărturisit-o încă.

Un vis în care iei bătaie sugerează aspecte neplăcute, frustrante ale vieţii tale. Într-o altă interpretare, îţi este scos la iveală impulsul, dorinţa de a fugi de probleme, responsabilităţi, ceea ce te poate conduce spre un eşec ori o dificultate enormă.

Uneori, dacă te-ai visat luând bătaie ţi se prevesteşte o ceartă în familie ori ţi se dă de înţeles că se impune să te angajezi într-o transformare esenţială a personalităţii, vieţii, a modului cum înţelegi lumea. Când eşti bătut în vis de prieteni sau persoane îndrăgite, se poate anticipa o problemă personală ori familială.

Dacă vezi în vise cum alţi oameni se bat înseamnă, potrivit unor interpretări, că te vei bucura de noroc, te vei însănătoşi emoţional, sufleteşte, ori că nu mai trebuie să amâni rezolvarea unor chestiuni domestice.

În cazul în care cei care se încaieră în faţa ta nu îţi sunt cunoscuţi, ţi se sugerează că viclenia, ipocrizia, răutatea unor persoane din preajma ta te poate afecta negativ dacă te laşi purtat de aparenţe. Un vis de acest gen poate dovedi şi că eşti străbătut de gânduri, idei, sentimente care se bat cap în cap, şi este necesar să-ţi recapeţi armonia interioară.

Pe de altă parte, visele în care zăreşti o bătaie între animale pot semnifica oportunitatea de a te debarasa de conflicte din viaţa de zi cu zi. Gâştele care s-au bătut într-un vis de-al tău denotă o posibilă scenă de gelozie a persoanei iubite, ori o ceartă pe care o vei avea cu aceasta.

Hoţii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Bătaia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Bătaia din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 02, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna azi dimineata am avut un vis ciudat.Am avut un vis intr-un vis de ce zic ca a fost ciudat pentru a fost foarte detaliat si inca imi aduca aminte ce am visat.Se facea ca in visul meu visam pe cineva,un barbat a venit la mine acasa pe ce n il cunosc (in visul meu il percepeam mai in varsta dar cred ca avea pana in 30 e ani) cu care am avut un preludiu dar pe care nu l-am continuat pentru ca m-am trezit din visul din vis.Acelasi barbat vine si tipa la mineca de ce n-am vrut sa continuam preludiul si incepe sa-mi darame mobila(bibilioteca mai exat) din camera unde dormeam la care apare tata si incepe sa-l bata stigala el sa iasa afara.Acest barbat in urma certurilor cu tata iese afara din casa si apoi se intoarce sa-mi zica ceva ce nu am inteles la care parintii mei imi spun sa ies la geam sa-l pup,iar eu am inceput sa strig ca ''eu nu-l mai pup pe asta'' dar ai mei insista si imi zic ''hai dute''.Ies la geam cu pisica in brate(aveam rufele intinse pe franghie in visul meu) el era in gradinita se uita la mine dar nu s-a apropiat de geam doar se uita la mine.Iar apoi a disparut din gradinita si au inceput sa se stranga pisici in gradinita

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.