Horoscop Balanţă iulie 2017

Horoscopul Balanţei iulie 2017 prefigurează o vreme prielnică călătoriilor, amiciţiilor, concentrării pe aspiraţii, obiective majore. Viaţa amoroasă este avantajată de îndepărtarea de inerţie şi tabieturi, iar cea profesională are de câştigat în special din lucrul în echipă.

Horoscop Balanţă iulie 2017 - Previziuni generale 


Setea de inedit şi năzuinţa de a-ţi extinde orizonturile ţi se împletesc cu focalizarea către prietenii şi idealuri înalte. Independenţa ta şi modul cum îţi croieşti drum spre viitor sunt priorităţi în această conjunctură astrală.

Oportunităţile de a călători sunt mai frecvente, însă nu sunt asociate doar cu deliciile oferite de locuri exotice ori insolite, ci şi cu posibilitatea de a trece prin experienţe de viaţă semnificative, capabile să-ţi îmbogăţească cunoaşterea lumii şi a sinelui.

Relaţiile de amiciţie se dinamizează şi sunt mai fertile, mai satisfăcătoare graţie dialogurilor sincere, constructive, stimulatoare. Ai ocazia să îţi faci noi prieteni, mai cu seamă unii strălucind prin originalitate sau proveniţi de pe meleaguri îndepărtate. Câteodată, se impune însă ca în astfel de conexiuni să-ţi înfrânezi înclinaţia de a te amplasa pe un soclu închipuit şi a minimaliza înzestrările şi opiniile altora.

Poţi fi mobilizat să-ţi examinezi şi ajustezi aspiraţiile, speranţele esenţiale, să te apleci asupra unor metode eficiente de a ţi le materializa. Este probabil să faci paşi importanţi înainte către un tel ţinând de studii sau străinătate. Ori amândouă!
Horoscop iulie 2017 Balanţă

Tendinţelor de ansamblu de mai sus li se alătură altele pe termen scurt, specifice unor anumite zile...

Cuadratul dintre Soare şi Jupiter din 6 iulie 2017 te încarcă cu optimism şi cu dorinţa de a-ţi lărgi sfera de influenţă. Eşti sprijinit în acest sens de de credinţa în tine şi în valorile tale, ce te îmboldesc să îţi asumi mai multe riscuri decât de obicei. Dacă această credinţă este însoţită şi de o organizare minuţioasă, aproape nimic nu-ţi stă în calea spre succese!

Ziua de 9 iulie 2017, marcată de Luna plină poposită în Capricorn, este consacrată căminului, familiei, unei împliniri legate de cei dragi. Ai capacitatea să le demonstrezi părinţilor ori copiilor că poţi fi la înălţimea aşteptărilor lor ori că nu are rost să-şi facă temeri în privinţa ta!

Horoscop Balanţă iunie 2017

Mercur în sextil cu Jupiter pe 14 iulie 2017 pune accentul pe detalii importante ale unor demersuri majore. Cu cât eşti mai atent la lucrurile aparent mărunte, cu atât ai mai mari sorţi de izbândă în ce îţi propui. Expresivitatea vorbirii te ajută să-i aduci pe oameni de partea ta, de partea proiectelor tale.

Sub vibraţiile Lunii noi ivite în data de 23 iulie în Leu eşti pe punctul să te lansezi în convorbiri înfierbântate cu amici ţintind spre aceleaşi idealuri ca şi tine. Poţi fi prea rigid în gândire, prea închistat pe ideile tale pentru a putea să-ţi relevi potenţialul opiniilor, propunerilor altora. Nu ceda tentaţiei de a te agăţa de un program fix, bătut în cuie! Fii gata să ţi-l schimbi în funcţie de circumstanţe norocoase, în stare să-ţi furnizeze beneficii însemnate.


Horoscop Balanţă iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală se dezvoltă, are de profitat în urma desprinderii de rutină şi obişnuinţe. Dacă eşti singur, poţi avea şanse sporite de a te implica într-o idilă fericită cu cineva de peste hotare, cu o persoană întâlnită în decursul unei călătorii sau cu una cu totul diferită de tine, având puterea de a te îndruma spre o perspectivă nebănuită, înnoitoare despre lume.
Dacă ai deja un partener, te poţi bucura de o împrospătare a conexiunii afective prin vizitarea împreună a unor tărâmuri fascinante, pline de făgăduinţe. În caz că nu reuşiţi să faceţi asta, aveţi posibilitatea să reaprindeţi flacăra iubirii dintâi prin gesturi şi surprize romantice, prin declaraţii de dragoste ieşite din comun!


Horoscop Balanţă iulie 2017 - Muncă şi bani 


Activitatea profesională îţi poate fi auspicioasă datorită instituirii unei atmosfere calde, cordiale, prietenoase cu colegii şi colaboratorii. Chiar dacă eşti străbătut de o ambiţie incandescentă în demersuri individuale având menirea de a-ţi facilita progresul în carieră, cele mai de seamă beneficii din această lună îţi sunt mijlocite de munca în echipa.

Pe 18 iulie 2017, ca efect al trigonului dintre Venus şi Jupiter, deţii o forţă de convingere năvalnică, ce te sprijină mai ales dacă lucrezi într-un domeniu corelat cu vanzările, relaţiile cu publicul. Norocul pare să te însoţească, dar nu trebuie să pici pradă iluziei că totul îţi pică din cer şi că nu este nevoie să îţi mai pui umărul la treabă. Banii tind să-şi găsească uşor făgaş către tine însă, de asemeni, este necesar să nu te laşi în voia pasivităţii.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Balanţă iulie 2017 Horoscop Balanţă iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.