Horoscop Fecioară iulie 2017

Conform horoscopului Fecioarei iulie 2017, activitatea socială înregistrează o scădere a intensităţii, permiţând concentrarea pe analizarea trecutului şi ajustarea obiectivelor viitoare. Viaţa amoroasă câştigă în maturitate, seriozitate, şi cea profesională este favorabilă afirmării şi consolidării carierei tale.

Horoscop Fecioară iulie 2017 - Previziuni generale 


Dacă demersurile din muncă ţi se dinamizează, ai chemarea să-ţi dedici mai multă energie treburilor ţinând de profesie, relaţionarea socială tinde să fie mai puţin acaparatoare decât de obicei. Te simţi îmboldit să te cufunzi în lumea interioară, să îţi treci în revistă împlinirile şi eşecurile, şi să tragi concluzii în vederea redefinirii ţelurilor tale şi a modului cum le poţi materializa.

Oamenii din jur par să-ţi distragă focalizarea pe tine însuţi, să fie arareori pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. Este nevoie, totuşi, să nu te închizi în tine, să nu îţi ascunzi în spatele tăcerii opiniile şi credinţele, astfel încât să nu fii interpretat, judecat greşit de alţii. În special în relaţiile cu cei dragi, trebuie să te străduieşti să ieşi din carapace, să dai glas unor îndoieli ce pot fi rispite cu uşurinţă de aceştia!
Horoscop iulie 2017 Fecioară

Meditaţia, reflecţia te ajută să identifici şi să elimini simţăminte, prejudecăţi, circumstanţe interioare şi exterioare formate de-a lungul timpului, care nu îşi mai au locul în stadiul actual al existenţei tale şi îţi îngrădesc dezvoltarea, evoluţia.

Horoscop Fecioară iunie 2017

Este o perioadă prielnică studiului, aprofundării unor lecţii de viaţă recente. Sensibilitatea emoţională crescândă te poate face mai vulnerabil în interacţiunea cu ceilalţi, însă intuiţia înaltă te sprijină să-ţi dezvălui intenţiile lor nemărturisite şi să soluţionezi probleme mai vechi, ce păreau să se perpetueze la nesfârşit.

Pe 23 iulie 2017, Luna nouă poposită în Leu îţi înlesneşte o revelaţie neaşteptată despre destinul tău, despre o cale nouă de a te realiza, împlini, a-ţi vedea cu ochii un vis stăruitor, care-ţi reflectă ceea ce este mai autentic în tine, este în acord cu valorile tale personale. Încrederea în tine însuţi, într-un viitor luminos, promiţător, tinde să determine lumea să lucreze în favoarea ta, să-ţi creeze mijloacele necesare pentru a-ţi atinge obiectivele.

Horoscop Fecioară iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea ţine morţiş să ocolească cărările superficialităţii, frivolităţii, să se ia în serios şi să-şi clădească un fundament solid. Amplasarea lui Venus în Gemeni este asociată cu fortificarea relaţiilor de cuplu deja închegate, cu concentrarea celor doi parteneri pe ţeluri comune, atât pe plan intelectual, cât şi material. Loialitatea şi dedicarea afectivă reciprocă nu lasă loc neînţelegerilor, certurilor. În unele cazuri, Venus netezeşte calea spre o logodnă ori o cerere în căsătorie.

Nativii singuri par să fie hotărâţi să se angajeze într-o idilă pe termen lung şi, de aceea, pot examina pe toate feţele (chiar prea minuţios) plusurile şi minusurile unui potenţial tovarăş de viaţă. Dacă se decid, în cele din urmă, să îşi înfiripe o legătură de cuplu, o pot face îndeosebi cu o persoană cunoscută în cercul lor profesional.

Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 9 iulie 2017 în Capricorn, în viaţă sentimentală poate pluti o pâclă de incertitudine, nesiguranţă. Poţi fi pus în situaţia de a reevalua graniţele dintre dragoste şi prietenie, a respinge avansurile amoroase ale unui amic sau a-ţi ţine în frâu o atracţie faţă de un altul. Oricum, se impune să-ţi stăpâneşti o emotivitate efervescenţă, să nu-ţi asumi riscuri ieşite din comun prin implicarea într-o poveste de iubire imprevizibilă, care se poate finaliza cu o decepţie.

Horoscop Fecioara iulie 2017 - Muncă şi bani 


Farmecul infuzat de Venus îţi satisface dorinţa de a fi remarcat şi apreciat în sfera profesională. Şefii par să-ţi ia în seamă eforturile, meritele, aşa că ai posibilitatea să beneficiezi de o creştere salarială ori o avansare. Este un ciclu venusian auspicios pentru găsirea unui (nou) job.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Fecioară iulie 2017 Horoscop Fecioară iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

  1. e asa frustrant ca nu postezi horoscopul deodata...mereu, dar mereu unii au de asteptat in plus

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.