Vacanta in Maldive 2017


Maldivele sunt aflate in inima Oceanului Indian, la cateva sute de km departare din India si Sri Lanka, fiind una din locatiile in care se ajunge cel mai greu, dar care are si unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Insulele Maldive sunt in esenta o acumulare de insule de corali (1192 mai precis), grupate in lanturi de atoli (26) pe directia nord-sud, impartite pe o suprafata de 90 000 de km patrati, fiind chiar pe Ecuator, beneficiind aproape tot timpul de soare cu temperaturi care foarte rar scad sub 20 de grade celsius si ajung pana la 32 de grade.

E cea mai “joasa” tara din lume, cu altitudini in medie doar cu 1.5 – 2 metri peste nivelul marii. E de altfel prima zona amenintata de cresterea apelor cauzata de incalzirea globala. Asa ca daca vreti sa mai vedeti Maldivele in starea lor actuala, ar fi bine sa va planificati o calatorie in Maldive.

Vacanta Maldive 2017

Fiind o destinatie aflata in mijlocul oceanului, transportul pana acolo se dovedeste a fi mai complicat, pentru ca nu in fiecare zi sunt zboruri din Europa catre Maldive. Dar cu toate acestea, se gasesc zboruri si oferte Maldive, daca le cautati din timp.

Astazi, peste 1 000 000 de turisti viziteaza anual insulele din arhipelagul Maldive, cu cei mai multi turisti (mai bine de 40 %) venind din China, urmati de cei din Germania, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Italia, India, Rusia, Franta, Japonia, Coreea de Sud si Elvetia.

Pe langa plaja, in Maldive mai puteti face o multime de activitati pe apa, precum inotatul (evident), pescuit, scufundari, snorkeling, ski pe apa, surf si kite boarding (un fel de zmee mai mari, pentru oameni).

In Maldive se aterizeaza pe Aeroportul International Velena, iar daca vreti sa vizitati si alte insule din Arhipelagul Maldive, cele mai simple variante sunt zborurile cu avioane de mici dimensiuni sau cu barci / iahturi.

Legat de hoteluri, toate sunt la 150 – 200 de metri de plaja, din cauza felului in care arata aceste insule, singura diferenta fiind luxul pe care il alegi cand ajungi in Maldive.

Gasesti oferte la hoteluri de 4 stele, cu piscina si tratamente spa, 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus si transportul cu avionul asigurat incepand de la 1235 de euro per sejur. Majoritatea ofertelor se invart in acelasi areal de preturi, trebuie doar sa vezi cine mai are camere libere si ce doresti de la vacanta ta.


Vacanta in Maldive 2017 Vacanta in Maldive 2017 Reviewed by Unknown on iunie 03, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.