Activitati specifice verii

Desi asteptam vara cu nerabdare in fiecare an, trebuie sa recunoastem ca uneori valul de caldura este atat de mare incat cu greu reusim sa trecem peste vremea caniculara din perioada verii. Astfel incat cautam diverse metode prin care sa ne racorim, metode care sa nu fie doar ieftine, ci si distractive. Adevarul este ca spre deosebire de restul anotimpurilor, vara putem lua parte la o serie de activitati care sa ne permita sa combatem cu succes caldura.

Este bine stiut faptul ca intr-un anumit interval orar nu este benefic sa stam in soare, fiind destul de bine stiute efectele nocive ale temperaturilor mari. Dar cum nu putem evita caldura si nici nu putem sta toata ziua in casa, atunci activitatile in aer liber sunt cele mai potrivite pentru o astfel de perioada, activitati care sa includa neaparat apa.


Iata cateva idei dragute si distractive prin care ne putem bucura de momente racoritoare si amuzante  chiar si pe caldura.

Bataie cu apa - este cea mai veche si cea mai distractiva metoda de a ne racori. Daca temperaturile excesive se incapataneaza sa ne stricea starea, cea mai la indemana activitate este acea de a ne lua prietenii si de a iesi cu totii in curte sau in parc, sa ne umplem sticlele sau pistoalele cu apa si sa ne udam din cap pana in picioare, pana cand scapam de senzatia de caldura.



Parcurile acvatice - in aceasta perioada o vizita la parcurile acvatice special amenajate pentru vara este o modalitate perfecta pentru a va petrece o zi de vara. Acestea sunt bogate in surse de distractie pentru cei mici, intrucat dispun de o serie de tobogane cu apa, jucarii de plaja, precum si tot felul de activitati interesante care sa ii tina pe cei mici ocupati.

Vacanta la mare - vacantele pe litoral sunt prima optiune a tuturor atunci cand vine vorba de vara. Familiile opteaza pentru rezervarea sejurului cu luni inainte de sosirea verii astfel incat sa aiba asigurata distractia in aceasta perioada. Temperaturile ridicate din oras nu se resimt la fel de intens la malul marii datorita brizei care le  risipeste in aer. Iar o baie in apa rece a marii este perfecta pentru a te racori. Cat despre cei mici, ei se pot distra facand castele de nisip sau pot lua parte la numeroasele activitati distractive de pe plaja.


Daca mergeti la mare trebuie neaparat sa va plimbati cu skijet-ul, cu barca sau sa inchiriati hidrobiciclete pentru a va bucura alaturi de familie de o activitate foarte distractiva, specifica verii. (vezi produse waterboyz)

Vacanta la munte - la polul opus celor care opteaza pentru mersul la mare se afla cei care aleg sa fuga de canicula prin petrecerea concediului la munte. Aerul curat, sanatos si rece este cel mai potrivit in a combate si cele mai fierbinti zile ale verii. Cu cat destinatia aleasa se afla la o altitudine mai mare, cu atat va veti bucura de mai multa racoare si veti scapa de vremea caniculara din oras.

O zi la piscina - in zilele caniculare de vara, piscinele sunt mereu pline si cu greu reusesti sa gasesti cate un loc liber daca te-ai trezit la o ora mai tarzie din zi. Piscina este una dintre cele mai la indemana metode pentru a va racori. Cui nu ii place o balaceala buna in apa rece si revigoranta?

Exista numeroase modalitati prin care va puteti racori vara cand puteti improviza o multime de jocuri si activitati alaturi de prieteni si copii. Pe langa divrsele activitati sa nu uitam ca si limonadele reci si numeroasele sortimente de inghetata sunt perfecte pentru a ne racori in zilele toride de vara.


Ce sa fac in vacanta de vara?


Activitati specifice verii Activitati specifice verii Reviewed by Diana Popescu on iulie 31, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.