Aspecte astrologice în horoscopul august 2017

Horoscopul lunii august 2017 este marcat în prima jumătate a lunii de tranzitele retrograde preluate de Uranus şi Mercur şi, în ultima decadă a lui august, de parcursul Soarelui în Fecioară, cel al lui Venus în Leu şi reluarea traseului direct al lui Saturn în Săgetător. Luna plină se poziţionează în Vărsător, iar cea nouă în Leu. 

Leilor li se trage atenţia asupra unei transformări esenţiale pe care nu o mai pot evita. Depide de ei dacă va fi în bine sau în rău! Au, totodată, o sporită posibilitate să între în contact cu zona lor interioară întunecată, neconştientizată, dar şi să strălucească în exterior, să se remarce printr-o aură deosebită de farmec.

Cei născuţi în zodia Fecioarei pot avea probleme în parteneriate intime ori financiare, pot oscila între sublim şi ridicol în relevarea imaginii lor personale autentice, au parte de o viaţă amoroasă în care secretele se pot dovedi dezamăgitoare, însă profită de beneficii însemnate din relaţiile de prietenie.
Astrologie horoscop august 2017

Nativii din Balanţă se pot lovi de dificultăţi în legăturile de amiciţie şi în identificarea adevăratelor semnificaţii ale unor evenimente trecute reactualizate pe neaşteptate, îşi pot revitaliza viaţa sentimentală, direct ori indirect, prin prietenii şi par să depăşească nişte bariere în sfera profesională.

Dacă eşti Scorpion, poţi fi nevoit să treci printr-o transformare legată de muncă , relaţionarea cu prietenii îţi poate fi uneori contradictorie, iar dragostea te poate obliga să ajungi cu picioarele pe pământ, mai ales că ai putinţa să-ţi discerni cu limpezime pornirile subconştiente.

Săgetătorii sunt pe punctul să-şi revizuiască, să-şi transforme viaţa sentimentală, dându-i o tentă improspătătoare de insolit, au oportunităţi la serviciu cu condiţia de a fi foarte grijulii în comunicarea cu şefii şi colegii, şi par să se bucure de o limpezire a vieţii, destinului lor, în ansamblu.

Persoanele care au văzut lumina zilei în zodia Capricornului nu trebuie să treacă cu vederea nişte aspecte tensionate din viaţa de familie şi nişte amănunte ale unor planuri de călătorii, pot profita de împrejurări norocoase în amor şi în chestiuni financiare.

În caz că te-ai născut în Vărsător, aşteaptă-te la disfuncţiuni în comunicarea cu cei din jur, la depăşirea unor impedimente ţinând de muncă şi la relansarea conexiunilor de prietenie.

Peştii sunt avertizaţi să-şi ţină cât mai mult sub control tranzacţiile financiare, pot face deosebirea între adevăraţii prieteni şi duşmani, şi sunt însoţiţi de noroc în carieră.

Cei născuţi în Berbec pot fi siliţi să-şi preschimbe imaginea exterioară şi modul cum interacţionează cu cei din preajmă, par să fie iluminaţi de o perspectiva nouă, avantajoasă în muncă, şi să aibă la îndemână o serie de circumstanţe foarte favorabile în dragoste.

Taurii pot fi invadaţi de mesaje imprevizibile, chiar incomode ale subconştientului, şi beneficiază de reîmprospătarea vieţii amoroase îndeosebi dacă nu neglijează comunicarea cu partenerii lor de cuplu.

Nativii din Gemeni sunt gata să renunţe la amiciţii mai vechi şi să iniţieze altele, în acord cu credinţele şi năzuinţele lor actuale, pot pune punct unor conflicte în relaţiile familiale şi chiar să şi le armonizeze, şi au posibilitatea să-ţi învigoreze relaţiile de parteneriat.

Dacă eşti Rac, te pot aştepta la o turnură bruscă, impredictibilă, preluată de activitatea profesională, la o preschimbare în esenţă a felului cum interacţionezi cu lumea, şi la o activitatea financiară promiţătoare.

Horoscop iulie 2017 - Toate zodiile

- 2 august 2017: Uranus ia o turnură retrogradă în Berbec

- 4 august 2017: Jupiter (în Balanţă) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

- 7 august 2017: Luna plină în Vărsător

- 11 august 2017: Sextil între Soare (în Leu) şi Jupiter (în Balanţă)

- 12 august 2017: Trigon al lui Neptun (în Peşti) cu Venus (în Rac)

- 12 august 2017: Mercur devine retrograd în Fecioară

- 14 august 2017: Soarele (în Leu) în trigon cu Saturn (în Săgetător)

- 15 august 2017: Opoziţie între Venus (în Rac) şi Pluton (în Capricorn)

- 17 august 2017: Cuadrat al lui Venus (în Rac) cu Jupiter (în Balanţă)

- 20 august 2017: Marte (în Leu) în sextil cu Jupiter (în Balanţă)

- 21 august 2017: Luna nouă în Leu

- 21 august 2017: Trigon între Soare (în Leu) şi Uranus (în Berbec)

- 22 august 2017: Trigon al lui Marte (în Leu) cu Saturn (în Săgetător)

- 23 august 2017: Soarele începe să tranziteze sectorul astrologic al Fecioarei

- 24 august 2017: Cuadrat între Venus (în Rac) şi Uranus (în Berbec)

- 25 august 2017: Saturn revine în tranzit direct în Săgetător

- 26 august 2017: Venus îşi face intrarea în Leu

- 27 august 2017: Soarele (în Fecioara) în conjuncţie cu Mercur (în Fecioara)

- 27 august 2017: Sextil între Jupiter (în Balanţă) şi Saturn (în Săgetător)

În curând pe Blogul Dianei: Horoscop detaliat august 2017 pentru fiecare zodie în parte!
Aspecte astrologice în horoscopul august 2017 Aspecte astrologice în horoscopul august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.