Horoscop Leu august 2017

Horoscopul Leului august 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi ţine în frâu o stare de revoltă efervescentă şi năzuinţa de a-ţi ingădui o libertate extremă, învecinată cu iresponsabilitatea. Dacă reuşeşti să faci asta, ai posibilitatea să interacţionezi armonios, fertil cu cei din preajma ta şi să-ţi scoţi la lumină atuurile personale. Viaţa amoroasă este favorabilă atât pentru nativii singuri cât şi pentru cei angrenaţi într-o relaţie de cuplu, iar activitatea financiară, în general fructuoasă, impune totuşi clarificări şi reţinerea de la cheltuieli păguboase.

Horoscop Leu august 2017 - Predicţii generale 


La începutul lunii, turnura retrogradă a lui Uranus îţi poate insufla o atitudine rebelă, impulsul de a şoca oamenii prin acţiunile şi cuvintele tale, şi chiar a le nesocoti interesele şi năzuinţele. Dorinţa de a te bucura de o libertate nemărginită îţi poate crea necazuri pe termen lung, îţi poate submina autoritatea, prestigiul în lume.

Către finalul lui august, revenirea lui Saturn în tranzit direct în Săgetător şi prezenţa lui Venus în Leu diminuează tendinţele de mai sus, îţi facilitează recâştigarea autenticităţii personalităţii, o integrare socială fericită, şansa de a-i atrage pe alţii de partea ta, a obiectivelor tale principale. Ai prilejul să-ţi dezvălui resurse interioare de preţ, să-ţi pui în valoare, la treabă, talentele.
Horoscop august 2017 Leu

Aspectele astrale generale anterioare sunt completate de altele, de mai mică anvergură şi durată...

Pe 7 august 2017, Luna plină din Vărsător este asociată cu un comportament neobişnuit, ieşit din comun al unui prieten sau al partenerului tău de cuplu. Înfrânge-ţi impulsul de a te crede trădat de o astfel de persoană ! Încearcă în schimb să te adaptezi noii faţete a acesteia, să abordezi dintr-un unghi diferit relaţia cu aceasta.

Sub influenţa sextilului dintre Marte şi Jupiter din 20 august 2017 ai capacitatea să te dedici cu spor unei iniţiative îndrăzneţe. Eşti inspirat să iei cele mai bune decizii într-o întreprindere esenţială pentru tine. Ai la îndemână destulă voinţă, energie pentru a-ţi materializa direct, fără ocolişuri, ţelurile.

O viziune originală despre existenţă îţi aduce beneficii majore ca efect al trigonului Soarelui cu Uranus şi a Lunii noi ivite în Leu în data de 21 august 2017. Flexibilitatea este cheia succesului în această zi, mai ales că pari să fii antrenat în nişte schimbări plăcute, de bun augur. Poţi avea avantaje atâta vreme cât nu neglijezi oportunităţi insolite, neconvenţionale!

22 august 2017 este o zi prielnică estimării cu luciditate a priorităţilor tale şi organizării cu riguruozitate a demersurilor tale. Ştii ce vrei de la viaţă şi cum să ajungi cât mai repede, mai eficient, acolo unde îţi doreşti, folosindu-te de această dată de cărări bătătorite, de strategii verificate în decursul timpului.

Horoscop Leu august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Întrucât Saturn îşi părăseşte traiectoria retrogradă, pari să fi trecut cu succes (sau nu) de teste ale afecţiunii ori loialităţii în amor. Tinzi să redescoperi valoarea spontaneităţii în dragoste, să îţi revitalizezi conexiunea cu tovarăşul tău de viaţă prin gesturi, acţiuni surprinzătoare şi pline de farmec, romantism. Dacă eşti singur, ai sporiţi sorţi de izbândă să-ţi afli un partener de încredere, capabil să-ţi fie alături o perioada îndelungată.

Amplasarea lui Venus în prima ta casă continuă tendinţele favorabile de invigorare a legăturilor în doi formate şi de iniţiere a unei noi idile. Se impune, totuşi, să nu profiţi peste măsură de carisma pe care ţi-o dăruieşte planeta frumuseţii şi să te străduieşti să înţelegi mai mult frământările şi năzuinţele persoanei iubite!


Horoscop Leu august 2017 - Muncă şi bani 


Aspectul retrograd al lui Mercur poate genera probleme în comunicare, îndeosebi cu un partener de afaceri sau cu unul dintr-o acţiune financiară. Este nevoie să-ţi expui cu claritate punctele de vedere şi să desluşeşti cât se poate de clar opiniile, ideile acestuia. Nu trece cu vederea o informaţie preţioasă din plan financiar!

Sextilul dintre Soare şi Jupiter din 11 august 2017 îţi infuzează încredere în tine însuţi, în forţele tale, îţi oferă oportunităţi legate de activităţi profesionale de vânzări şi relaţii cu publicul. Este vremea să-ţi fie recunoscute, apreciate meritele de la serviciu. O persoană suspusă îţi poate netezi calea către o realizare de excepţie!

Eşti gata să priveşti realitatea în faţă fără vreun manajament, să îţi iei în mâini responsabilitatea vieţii, ca urmare a trigonului Soarelui cu Saturn de pe 14 august 2017. Eşti cu picioarele pe pământ şi ai ocazia să faci însemnaţi paşi înainte într-un demers profesional ori unul de afaceri.

În ultima decadă a lui august, popasul Soarelui în Fecioară indică posibilitatea depăşirii dificultăţilor mercuriene. Ai abilitatea să-ţi asumi o perspectivă de ansamblu asupra activităţii tale financiare. Însufleţit de dorinţa de a-ţi mari contul din banca, ai ocazia să-ţi relevi noi surse de venituri. Eşti gata să depui mari eforturi în acest sens dar, totodată, trebuie să-ţi stăvileşti înclinaţia de a arunca cu banii pe fereastră, a te lăsa prins de vârtejul unor cheltuieli impulsive, destabilizatoare!

Horoscop Leu iulie 2017
Horoscop Leu august 2017 Horoscop Leu august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.