Horoscop Peşti august 2017

Horoscopul Peştilor august 2017 indică suişuri şi coborâşuri în parteneriate, o abordare matură, responsabilă a existenţei, deschiderea către credinţele şi ideile altora, şi oportunitatea de a călători. Viaţa amoroasă ia o turnură cumva raţională, cea profesională beneficiază de un intens flux creativ, iar demersurile financiare necesită prudenţă şi o perspectivă realistă.

Horoscop Peşti august 2017 - Previziuni generale 


Odată cu 12 august, relaţiile de parteneriat din sfera personală, socială şi profesională sunt ameninţate de contradicţii. Fie tinzi să devii dominator într-o astfel de conexiune, fie un asociat al tău incearcă să profite de tine ori să-ţi minimalizeze meritele. Poţi să renunţi la unele parteneriate ce se dovedesc a fi iremediabil compromise, sortite eşecului.

În ultima parte a lunii, influenţele anterioare de rău augur sunt pe punctul să se disipeze, făcând loc unui sporit ataşament reciproc în legăturile de asociere şi unor beneficii notabile extrase din acestea. Te focalizezi asupra celor din imediata ta apropiere, străluceşti prin bunăvoinţă, farmec şi disponibilitatea de a media conflicte şi a face apel la compromisuri.
Horoscop august 2017 Peşti

Nu te mai agăţi de idei fixe, rigide şi eşti cât se poate de deschis faţă de opiniile şi părerile altora. Eşti străbătut de un plus de maturitate, responsabilitate, simţ practic, te concentrezi pe evoluţia, dezvoltarea ta. Dacă în ultima vreme ţi s-au pus piedici dorinţei de a călători, ai acum un şir de oportunităţi de a vizita locuri îndepărtate.

Horoscop Peşti iulie 2017 

Pe 17 august 2017, Luna plină apărută în Vărsător te face să te simţi îndemnat să te îndepărtezi de conjuncturi trecute şi să te dedici unui ţel înalt. Pari să-ţi dezvălui un înţeles spiritual al existenţei, să primeşti un mesaj inspirator referitor la destinul tău. Eşti, totodată, tentat să evadezi din mijlocul monotoniei cotidiene, a îndatoririlor tale!

Ca urmare a trigonului dintre Neptun şi Venus din 12 august 2017 eşti mult mai receptiv la lumea frumuseţii, artelor şi imaginaţiei. Compasiunea, bunătatea, armonia tind să guverneze interacţiunea cu ceilalţi.

Horoscop Peşti august 2017- Dragoste şi cuplu 


În această lună nu eşti predispus să te indragosteşti cu uşurinţă. Stăpânit de o logică de fier, îţi ţii în frâu simţămintele şi, dacă ai oportunitatea să te implici într-o relaţie de cuplu, eşti înclinat să analizezi la sânge, cu răceală, care sunt plusurile şi minusurile potenţialului tău partener. Dacă o persoană reuşeşte să se ridice la standardele tale, este probabil ca ea să provină din mediul tău profesional. În cuplurile statornicite se remarcă concentrarea spre obiective comune de natură materială, financiară.

Horoscop Peşti august 2017 - Muncă şi bani 


Încă de la debutul lui august, este nevoie să-ţi controlezi impulsivitatea din plan financiar, să nu te avânţi în afaceri sau cheltuieli majore, înainte de a examina pe toate feţele avantajele şi dezavantajele acestora.

Luna nouă ivită pe 21 august 2017 în Leu îţi înlesneşte o conlucrare de excepţie cu colegii, colaboratorii. Eşti motivat să-ţi perfecţionezi abilităţile profesionale ori să-ţi cauţi un alt job, mai împlinitor.

În ultima decadă a lunii, eşti pe cale să afli satisfacţii consistente în muncă, să îţi impui mai multă ordine, organizare la serviciu, să aspiri să te apropii de perfecţiune în tot ce faci. Poţi avea parte de succese îndeosebi într-un demers profesional creativ.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscop Peşti august 2017 Horoscop Peşti august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.