Esti posesor de iPhone? Afla care sunt cele mai intalnite probleme si cum le poti rezolva


In prezent traim intr-o lume digitalizata, in care comunicarea are un rol deosebit de important, motiv pentru care toti ne dorim sa avem parte de un smartphone de calitate. Din randul acestora cu siguranta cele mai populare sunt telefoanele iPhone. E o certitudine faptul ca acestea sunt performante, insa ca si in cazul majoritatii dispozitivelor pot aparea si minusuri.

Fiindca nu este deloc o investitie usor de trecut cu vederea, e firesc sa cunosti cele mai intalnite probleme pe care le prezinta telefoanele iPhone, cum sa ai grija de acestea cat mai eficient si cum sa rezolvi situatiile in care acestea se defecteaza.

Haideti sa vedem despre ce este vorba, nu-i asa? Citeste in continuare:


Sistemul se blocheaza sau ecranul nu mai raspunde 

Desi este recunoscut pentru stabilitate si eficienta, sistemul de operare implementat de catre Apple atunci cand este suprasolicitat mai poate prezenta diverse probleme.
In acest caz, fiind in general o problema de software sunt 2 variante la care sa apelati:

  • Prima se refera la inchiderea aplicatiilor deschise. E o problema ce este des intalnita in randul celor care deschis foarte multe aplicatii si efectueaza multitasking. E cea mai simpla solutie la care sa apelezi si e si cea mai rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi de 2 ori butonul Home si apoi sa glisezi catre inchiderea aplicatiilor ce ruleaza. 

  • A doua varianta se recomanda in situatia in care telefonul nu mai raspunde niciunei comenzi si se refera la repornirea sistemului de operare. Cum poti face asta? Va trebui sa apesi in acelasi timp atat tasta Home sau volum (in functie de model) si cea de sleep, situata deasupra. 

Dar ce faci in situatia in care acestea nu te ajuta si ecranul este in continuare inactiv?
In astfel de conditii e posibil ca problema sa fie ceva mai grava, mai exact sa existe un defect la sistemul de touchscreen sau chiar la display. De cele mai multe ori aceasta problema survine in urma unor socuri mecanice, astfel incat indiferent ca e vorba despre un iPhone, un Samsung sau un Huawei, telefonul respectiv se va strica.

Cea mai buna solutie in acest caz este sa apelezi la un service iPhone. Asigura-te ca specialistii la care mergi se pricep la aceste telefoane si au experienta necesara pentru a gasi problema, implicit solutia in cel mai scurt timp. Ca de exemplu, iti recomand echipa Glassgsm, fiind unul dintre cele mai importante service-uri gsm din tara, de a caror servicii te poti bucura si online, trimitand telefonul prin curier. Afla mai multe detalii chiar de pe site-ul acestora, www.glassgsm.ro.

probleme iPhone



Autonomia a scazut

Este de la sine inteles ca un iPhone are in spate un procesor performant, insa acest lucru aduce de la sine si un consum ceva mai ridicat de energie. Cu toate ca eficienta energetica a fost mult imbunatatita odata cu lansarea ultimelor modele, sunt situatii in care autonomia devine ceva mai scazuta.

Trebuie sa stii ca daca iti doresti sa mentii bateria cat mai sanatoasa trebuie sa o incarci conform instructiunilor, iar totodata trebuie sa fii constient ca atunci cand ai aplicatii ce mananca multe resurse ori te folosesti de internet e firesc ca bateria sa scada ceva mai rapid.

Ce ar mai trebui adaugat? Ei bine, asigura-te ca folosesti o husa, sa-l cureti periodic si sa ai grija unde-l pui si alaturi de ce obiecte il tii cand te deplasezi.

Evita sa-l tii in acelasi buzunar cu cheile sau alte obiecte ce-l pot zgaria.

De asemenea, evita zonele pline de praf sau cu un nivel de umiditate ridicat. Sunt reguli ce se adreseaza in mod general tuturor telefoanelor, iar daca intampini probleme mai grave ia legatura cu specialistii unui service iPhone.


Esti posesor de iPhone? Afla care sunt cele mai intalnite probleme si cum le poti rezolva Esti posesor de iPhone? Afla care sunt cele mai intalnite probleme si cum le poti rezolva Reviewed by Diana Popescu on august 02, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.