Închisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Închisoarea, puşcăria sau temniţa din vise se referă adeseori la o limitare resimţită în lumea ta interioară sau exterioară, eventual la faptul că te simţi îngrădit din pricina unei situaţii din starea ta de veghe. Într-un fel sau altul, îţi este restricţionată libertatea de mişcare.

Câteodată, un vis în care te afli în închisoare denotă un gen de autopedepsire, un sentiment de vinovăţie reprimat. Poate că, cel puţin în plan subconştient, te acuzi de ceva, de un lucru rău pe care l-ai înfăptuit.

Pe de altă parte, visele despre puşcărie exprimă simţământul că eşti prins într-o capcană. Poţi fi îmboldit să dai glas unor sentimente, emoţii tăinuite până acum. Este posibil să fii înlănţuit de năzuinţa de a te desprinde de monotonia traiului cotidian şi a intra în contact cu noi oameni şi locuri. Ai nevoie să te laşi in voia spontaneităţii sufletului.
Inchisoare - Închisoarea din vise

Când te visezi întemniţat se poate pune accentul pe senzaţia că eşti impovărat de responsabilităţi. Doreşti să faci ceva deosebit, însă nu ai această posibilitate întrucât eşti înlănţuit de obligaţiii. Poate, de exemplu, îţi urăşti slujba, locul de muncă, te vezi silit să duci până la capăt sarcini profesionale care îţi displac!

Regulile şi restricţiile din viaţa reală pot provoca şi ele vise de-a lungul cărora te regăseşti într-o închisoare. În acest caz, pari să fii ispitit să încalci reguli scrise ori nescrise, dar te temi de consecinţele unor astfel de acţiuni.

Năzuinţa de a te bucura de un plus de libertate te poate determina uneori să te visezi într-o puşcărie. Atât circumstanţele din existenţa personală, cât şi cele din cea profesională şi socială îţi pot insufla simţământul că nu mai eşti stăpânul propriului tău destin.

Uşa/poarta din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

O relaţie de cuplu cu o persoană dominatoare, geloasă, posesivă are şi ea potenţialul să-ţi genereze vise de acest tip.

În cazuri mai rare, visele pe parcursul cărora eşti într-o închisoare sunt asociate cu o boală, cu o problemă de sănătate. O afecţiune relativ gravă îţi poate crea senzaţia că eşti întemniţat în propriul tău trup, fiind nevoit din această cauză să fii expus unor chinuri, dureri.

Un vis în care te zăreşti ieşind dintr-o temniţă dă de înţeles că ai capacitatea de a ieşi dintr-un impas datorită răbdării şi perseverenţei tale.

Dacă visezi despre o evadare a ta dintr-o închisoare înseamnă că simţi cu intensitate necesitatea de a te elibera dintr-o conjunctură nefavorabilă sau dintr-o relaţie umană încordată. Totodată, ţi se poate reflecta astfel refuzul de a accepta rezultatele, consecinţele demersurilor, faptelor tale.

Visele ce-ţi înfăţişează pe altcineva care îşi propune o evadare dintr-o puşcărie semnalează că eşti gata să faci faţă unui compromis important legat de valorile ori credinţele tale.

Hoţii din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Închisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Închisoarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on august 04, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.