Feng Shui pentru rezultate excelente la şcoală

Principiile Feng Shui pot fi o cale alternativă, dar nu neapărat în contradicţie cu cele clasice, pentru stimularea procesului de studiu, învăţare şi  obţinere a unor rezultate cât mai bune la şcoală ale copiilor noştri. Feng Shui îi poate ajuta să îşi optimizeze sănătatea, să îşi mărească imaginaţia, încrederea în ei înşişi şi abilitatea de a interacţiona cu cei din preajma lor. În plus, prin infuzarea către copii a unui simţământ general de siguranţă, securitate, se crează o energie armonioasă, în stare să le crească bunăstarea emoţională, psihică, mentală, precum şi capacitatea de a învăţa.

Iată cele mai eficiente metode Feng Shui ce au potenţialul să conducă către rezultate excelente la şcoală:

Alege un spaţiu separat, special pentru temele de la şcoală. În mod ideal, dormitorul copilului tău ar trebui să includă o zonă de studiu, constând dintr-un birou, un scaun şi o lampă. Acestea transmit implicit mesajul că învăţarea este o parte integrantă a vieţii copilului. Dacă nu ai cum să amplasezi un birou în dormitorul copilului, atunci selectează un alt spaţiu din casa ta rezervat exclusiv temelor pentru şcoală.
Feng Shui si stimularea studiului, invatarii

Poziţionează corect patul copilului. Potrivit autenticelor norme Feng Shui, patul este orientat în direcţia ce permite armonizarea energiilor copilului cu energiile nevăzute din camera sa. Dacă nu ştii care este această orientare, regulă generală a policarului presupune să "împământezi" energia patului plasându-l lângă un perete, în diagonală faţă de uşa de intrare în cameră. Patul nu trebuie să fie aşezat lângă un perete pe care se găseşte şi o uşa către toaletă întrucât acest lucru nu este bun pentru sănătatea copilului. Este recomandat că patul să aibă un căpătai solid, din lemn. Nu este potrivit să se folosească paturi suprapuse întrucât acestea pot determina copilul să se simtă fie tensionat, fie lipsit de siguranţă.

Acoperă sau îndepărtează oglinzile. Coşmarurile sau problemele de somn ale copilului pot fi provocate de oglinzile din dormitorul său. Unii copii sunt foarte sensibili faţă de oglinzi. Acest efect este intensificat de faptul că ei se pot zări în oglindă atunci când stau culcaţi.

Feng Shui – Cele 49 de zile ale îndeplinirii unei dorinţe

Utilizează culori exprimând sereninitatea, seninătatea. Culorile primare, îndrăzneţe, chiar violente sunt adecvate jucăriilor, dar pot genera o energie dezagreabilă când acoperă pereţii. Fii grijuliu, totodată, faţă de ceea ce pui pe pereţi. Evită posterele ori imaginile agresiunii, violenţei sau conflictelor. Ele pot suprastimula energia camerei, ducând către hiperactivitate ori agitaţie. În loc de asta, înconjoară copilul cu culori delicate, calde şi lucrări de artă ce inspiră bucurie, calm şi inspiraţie.

Scoate televizorul din camera copilului. Forţa electromagnetica a acestuia poate învigora energiile nevăzute din odaie, creând o influenţă negativă. În plus, violenţa prezentă atât de des la televizor sugerează că nu este o idee bună să îl laşi în camera copilului, astfel încât acesta să îl poată urmări nesupravegheat. De asemeni, televizorul amplasat aici poate da de înţeles că distracţia furnizată de acesta este la fel de importantă că şi studiul şi odihnă.

Ţine sub control dezordinea. Talmeş-balmeşul din camera unui copil se poate crea foarte repede. Neorânduială vibrează cu o atât de mare energie negativă, nervoasă, încât copilului îi poate fi foarte greu să doarmă ori să se concentreze. Lucrurile aruncate de-a valma trag un semnal de alarmă şi mai îngrijorător când sunt împinse sub pat, deoarce poate împiedică copilul să se odihneasca în decursul nopţii.

Plasează la vedere diplome sau premii care reflectă succese, mari realizări. Când copilul se uită în jurul camerei sale, poate avea astfel satisfacţia că ceilalţi, îndeosebi părinţii, îi preţuiesc munca, eforturile. Diplomele de merit, ale unor concursuri şcolare ori sportive, fotografii imortalizandu-l într-un spectacol artistic, îl pot ajuta să îşi clădească un solid respect faţă de el însuşi şi să fie însufleţit de încrederea că poate ieşi învingător în noi provocări, competiţii.

Aminteşte-ţi că petrecem circa o treime din vieţile noastre în somn în dormitoarele noastre. Joaca şi studiul, învăţătura îi pot face pe copii să petreacă şi mai mult timp aici. Din acest motiv, echilibrarea Feng Shui a camerei copilului tău poate reprezenta un atu major pentru el în obţinerea unor rezultate notabile în studiu, în învăţătură, la şcoală!

Feng Shui: Broasca banilor sau a norocului
Feng Shui pentru rezultate excelente la şcoală Feng Shui pentru rezultate excelente la şcoală Reviewed by Diana Popescu on septembrie 03, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.