Sfârşitul lumii | Pământul va fi distrus pe 23 septembrie afirmă un "numerolog creştin"

Un alt profet al sfârşitului lumii pretinde că pământul va fi distrus în curând după ce a făcut un şir de calcule arbitrare bazate pe Biblie. Acest prooroc al apocalipsei afirmă că o aşa-numită "planetă X" se va azvârli asupra Terrei pe 23 septembrie, provocând nişte evenimente catastrofale ce vor conduce la sfârşitul omenirii şi revenirea lui Iisus pe pământ.

"Numerologul creştin" David Meade a stabilit ziua de 23 septembrie ca cea din urmă a planetei noastre pornind de la Evanghelia după Luca 21:25-26, în care i s-a părut că întrevede dovezi ale faptului că eclipsa solară totală recentă şi uraganul Harvey ar fi semne că lumea este pe ducă!
Sfârşitul lumii | Pământul va fi distrus pe 23 septembrie afirmă un "numerolog creştin"
În aceste versete se spune:

"25. Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor;
26. oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate."

David Meade a ales 23 septembrie pornind de la nişte coduri pe care pretinde că le-a aflat în Bible şi de la o dată marcată pe piramidele din Giza (Egipt). De asemeni, profeţia sa este asociată cu teoria despre planeta X, o posibilă planetă imensă care ar putea explică anomaliile gravitaţionale din sistemul nostru solar. Acest corp ceresc ar trece pe lângă pământ în ziua fatidică, provocând dezastre incredibile precum erupţii vulcanice şi tsunami. Este greu de înţeles cumn această planetă ar putea fi atât de aproape de Terra fără să fie în vreun fel remarcată de oamenii de ştiinţă...

În Biblie se consemnează că apocalipsa va preceda întoarcerea Mântuitorului şi Judecata de Apoi. În Apocalipsa lui Ioan 12:1-2 se spune: "În cer s-a arătat un semn mare: o femeie învăluită în soare, cu luna sub picioare şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap. Ea era însărcinată, ţipa în durerile naşterii şi avea un mare chin ca să nască."

Teoria planetei X este cunoscută şi sub numele de cataclismul Nibiru. Iată ce scrie în Wikipedia despre aceasta:

"Cataclismul Nibiru se presupune a fi întâlnirea dintre pământ şi un obiect planetar de mari dimensiuni (fie printr-o coliziune, fie printr-o trecere la o foarte mică distanţă unul de celălalt) despre care unele grupuri cred că va avea loc în secolul XXI. Adepţii acestei credinţe despre sfârşitul lumii se referă la acest obiect ca planetă X sau Nibiru. Ideea că un obiect de tipul unei planete se va ciocni de pământ ori va trece extrem de aproape de acesta nu este sprijinită de dovezi ştiinţifice şi a fost respinsă de astronomi şi cercetătorii planetelor ca pseudoştiinţă şi o şarlatanie de pe internet.

Ideea a fost iniţiată în 1995 de către Nancy Lieder, fondatoare a site-ului ZetaTalk. Lieder se autodescria drept o persoană ce a fost contactată de extratereştri şi care primea mesaje de la aceştia din sistemul solar Zeta Reticuli graţie unui implant din creierul ei. Ea declara că a fost aleasă pentru a avertiza omenirea că un obiect ceresc va intra în mai 2003 în interiorul sistemului nostru solar (această dată a fost mai târziu amânată) determinând pământul să îşi schimbe polii şi distrugând astfel aproape intreagă umanitate. Această predicţie a fost apoi răspândită dincolo de site-ul lui Lieder şi a fost îmbrăţişată de numeroase grupuri de pe internet obsedate de sfârşitul lumii, multe din ele pretinzând că acest fenomen catastrofal se va desfăşura în anul 2012. Din 2012, cataclismul Nibiru a reapărut frecvent în media populară, fiind de obicei conectat cu ştiri despre obiecte astronomice precum Cometa ISON şi Planetă Nouă. Deşi numele "Nibiru" este derivat din lucrările scriitorului Zecharia Sitchin despre astronautica străveche şi interpretările sale ale mitologiei babiloniene şi sumeriene, el a negat orice conexiune dintre cărţile lui şi diversele afirmaţii despre venirea apocalipsei."

Sursă: MorningTicker
Sfârşitul lumii | Pământul va fi distrus pe 23 septembrie afirmă un "numerolog creştin" Sfârşitul lumii | Pământul va fi distrus pe 23 septembrie afirmă un "numerolog creştin" Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.