Cum recunosc un vampir psihic si fug?


Ai avut vreodată senzația că ești frânt de oboseală după ce te-ai întâlnit cu o anumită persoană? Probabil! Dar pentru că te întâlnești cu aceasta cam rar ai pus oboseala pe seama emoțiilor revederii sau altor lucruri care te-au apasat în acea zi. Si ai greșit.
Dacă cineva te-a drenat emoțional într-o perioadă de timp anterioară, trebuie să te autoizolezi  măcar o bună bucată de timp, să te aperi. De ce?

Toate emoţiile au valori cognitive. Odată ce acestea apar la un anumit interval de timp, subconştientul tău retrăieşte sau reactivează amintirile şi asociaţiile de idei din acea perioadă de timp. Poţi retrăi, bineînţeles, şi anumite emoţii negative sau cum se spune când te laşi bântuit de amintirile urâte din trecut.

vampir emotional

Adesea, o emoţie este atât de rapidă şi nu apuci s-o conştientizezi în timp util. Ea poate duce la două tipuri de scurgere energetică- una putând fi lentă, dar care poate deveni cronică şi cealaltă putându-se derula cu o viteză extrem de mare şi putându-te seca brusc energetic.
 
În timp ce ocultismul aprobă faptul că unii oameni sunt capabili de a provoca altora de la tristeţe, deprimare până la o stare de inconștiență ori abandon fizic, chiar şi psihologia, recunoaşte că există oameni capabili să impună emoţii negative asupra altora.

Fiinţele umane ce posedă capacitatea înnăscută de a fura forţă vitală altui om ori energia, uneori denumită "chi" ori "prana" în comunităţile oculte, în general, se numesc vampirii energetici.


Tipologii comune de vampiri energetici

Există două feluri de vampiri energetici de care să te ferești:

1. Solarii sunt acei vampiri psihici umani supranumiţi persoane solare, pe care le poţi recunoste de la o poştăprintre amicii şi cunoştinţele tale având următoarele "calităţi": agresivitate, persuasiune, cruzime, gelozie şi posesivitate, dar şi dependenţa de tine sau faţă de persoanele lor apropiate. Ei obişnuiesc să-şi ceară scuze de multe ori şi au episoade de comportament în care îşi asigura interlocutorul de scopurile lor bune şi îi previn pe aceştia mereu, până la despărţire. Poţi fi chiar tu victimă fără să-ţi dai seama, temându-te adeseori de anumite lucruri şi de aceea poate nu vrei să te disociezi de ei.

2. Lunarii sunt, într-un fel, vampirii psihici mai răi decât ai crede. Sunt acele persoane bune în aparenţă, însă depresive, uneori cu tendinţe sinucigaşe, care nu reuşesc aproape niciodată să înceapă un anumit lucru singuri şi, cu atât mai mult să-l ducă până la capăt, din cauza lipsei de curaj ori teamă de o durere fizică sau emoţională. Ei sunt aceia care pun mereu întrebări, cer sfaturi, caută ajutor şi par a avea mereu necazuri şi nevoie de ajutorul victimelor.


Aceşti vampirii sunt mereu obosiţi psihic, niciodată fericiţi sau mulţumiţi. Ei se simt abandonaţi sau respinşi şicaută totdeauna sprijin şi ajutor. Ei par obsedaţi de îndeplinirea scopurilor lor. Caută păreri şi sfaturi de lacei din jur pe care arareori le urmează.  Reține că unii vampiri psihici pot suferi boli fizice, emoţiidezechilibrate sau tulburări de personalitate. Pot avea temperamente violente, uşor de stârnit.

Cele mai multe semne distinctive ale unui vampirul energetic sunt:
stare generală somatică şi oboseală psihologică, fără o cauza aparenţă fiziologică, calitate a somnului slabă, dureri la nivelul gâtului, coloanei vertebrale, dureri de cap şi coşmaruri recurente, sentimente de nelinişte.

Principala asemănare între cele două tipuri de vampiri este că vampirii emoţionali nu au nici o influenţă asupra ta, atunci când aceştia sunt recunoscuți de tine şi le poţi rezista cu uşurinţă prin voinţă, determinare şi câteva trucuri, ca să la numesc aşa, pe care ţi le voi spune într-un articol viitor.

Cel mai simplu şi cel mai bun mod de a face faţă acestor persoane de care nu ai cum să scapi de cele mai multe ori în timp util este de a disocia. Poartă cu tine o amuletă protectoare care să restricţioneze magnetismul lor şi încearcă să disociezi și să dispari cât mai repede de lângă ei.

Mult bine și pace, ţie!
Cum recunosc un vampir psihic si fug? Cum recunosc un vampir psihic si fug? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.