Horoscop Leu noiembrie 2017

Horoscopul Leului noiembrie 2017 aduce în prim plan o relaţionare fericită, avantajoasă în sfera socială, oportunitatea de a te distra fără să-ţi neglijezi căminul, familia, o viaţă amoroasă guvernată de autenticitate, loialitate şi sensibilitate emoţională, şi o activitate financiară fertilă.

Horoscop Leu noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Spontaneitatea, expresivitatea, stilul direct din interacţiunea cu cei din preajma ta te ajută să fii apreciat, să îţi creşti popularitatea. Eşti mult mai sociabil, mai prietenos, cordial decât de obicei, aşa că îţi poţi împlini cu uşurinţă aspiraţia de a ieşi în evidenţă, a fi în centrul atenţiei.

Creativitatea ţi se înalţă până la ceruri, mintea îţi este străbătuta de idei originale, ingenioase, pe care, deocamdată, îţi vine greu să le pui în practică întrucât ai chef mai degrabă să te joci, să te distrezi. Plăcerile vieţii îţi sunt mai acesibile, mai frecvente, şi nu poţi să te reţii să le deguşti.
Horoscop noiembrie 2017 Leu

Înclinaţia de a trăi cu intensitate fiecare clipă nu este împinsă totuşi către extreme pentru că, în această luna, casa şi familia reprezintă repere majore în existenţa ta. Te simţi ocrotit, protejat când eşti înconjurat de oamenii dragi şi nu te dai înapoi de la nimic ca să îi vezi fericiţi. Eşti motivat să înnăbuşi din faşă orice dispută, nenînţelegere din relaţiile familiale.

Horoscop Leu octombrie 2017

Luna nouă, răsărită pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion, îţi accentuează ataşamentul faţă de cămin, de persoanele apropiate. Pe de altă parte, te focalizezi asupra trecutului, amintirilor, a modului cum te-ai format, ai evoluat de-a lungul timpului. Această atitudine nu trebuie să fie însă una pur nostalgică, contemplativă, ci să te îndrume să tragi învăţăminte din ceea ce ai trăit, să-ţi indice să nu repeţi greşelile de altădată!


Horoscop Leu noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă profită de un plus de noutate, inedit, fără să cadă totuşi pe panta superficialităţii. În cuplurile deja formate, comunicarea sinceră, onestă se înteţeşte, partenerii din aceastea ajungând chiar să se înţeleagă intuitiv, din priviri, fără să mai aibă nevoie de cuvinte. Sensibilitatea emoţională şi loialitatea sunt la mare preţ în această perioadă. Dacă eşti singur, pari să fii înzestrat cu un magnetism, farmec aparte, ce nu poate fi trecut cu vederea de cei din jurul tău. Ai, astfel, mai multe şanse de a înfiripa o poveste de dragoste cu cineva cunoscut cu prilejul unui eveniment social ori în cercul tău de prieteni. Această persoană poate fi mai tânără decât tine sau poate emana o energie pozitivă, tinerească, ba chiar copilărească, fără să fie însă stăpânită de naivitate.

Horoscop Leu noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 4 noiembrie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Taur, posezi un simţ practic ieşit din comun, ce te sprijină să faci faţă cu brio responsabilităţilor profesionale. Abordarea sarcinilor tale cele mai grele, laborioase îţi permite să îţi dedici mai mult timp vieţii personale.

În ultima decadă a lunii, conjuncturile încurcate, păguboase din activitatea financiară sunt pe cale să se destrame, făcând loc unor oportunităţi, îndeosebi într-un parteneriat, într-o afacere în colaborare.

Horoscop Leu 2018
Horoscop Leu noiembrie 2017 Horoscop Leu noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Draga mea Diana, pentru ca te urmăresc zilnic, sigur exista o eroare in nepublicarea horoscop fecioara 2018. Este singura zodie prntru care nu exista horoscop 2018. Aștept cu drag și admiratie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.