Horoscop Scorpion noiembrie 2017

Principalele repere din horoscopul Scorpionului din luna noiembrie 2017 sunt un apetit crescut în degustarea deliciilor existenţei, abilitatea de a-ţi optimiza imaginea oferită lumii, creativitatea îndreptată spre obiective concrete, o viaţă amoroasă de bun augur, mai cu seamă prin îndepărtarea de iluzii, şi o activitate financiară care nu-ţi recomandă o precauţie ieşită din comun.

Horoscop Scorpion noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Mult mai receptiv, mai sensibil faţă de plăcerile şi frumuseţile lumii, nu te poţi împiedica să nu le bei paharul până la fund, să le apreciezi ori de câte ori ai ocazia. Oamenii te plac, îţi caută cu insistenţă compania, însă acest lucru pare nu-ţi fie îndeajuns, simţindu-te îmboldit să-ţi îmbunătăţeşti imaginea exterioară, felul cum interacţionezi cu ei.

Oricum, ai nevoie să-ţi confirmi impactul pe care îl ai asupra celor din jur, iar discuţiile cu aceştia te sprijină să-ţi scoţi în evidenţă talentele, atuurile personale.

Acestor influenţe li se adaugă altele, de o mai mică anvergură, specifice anumitor zile...
Horoscop noiembrie 2017 Scorpion

Pe 3 mai 2018, trigonul dintre Soare şi Neptun te desprinde de stresul cotidian, îţi dă deplină încredere în tine însuţi, iar acest lucru te ajută să ai realizări de excepţie. Posezi darul de a-ţi releva detalii ale existenţei nebăgate în seamă de alţii, având astfel prilejul să fii în avantaj faţă de ei.

Sub efluviile Lunii pline apărute pe 4 noiembrie 2017 în Taur este nevoie să depui eforturi mai mari pentru a te ridica la nivelul aşteptărilor altora. Îndeosebi în relaţiile de parteneriat, nu mai este loc pentru ambiguităţi şi secrete. Cu toate astea, trebuie să fii în gardă faţă de intenţiile unei persoane de a te juca pe degete, a te manipula, profitând de buna ta credinţă!

Horoscop Scorpion octombrie 2017

Soarele se poziţionează în data de 9 noimebrie 2017 în sextil cu Pluton, conferindu-ţi forţă, perseverenţă şi claritate în întreprinderile tale esenţiale. Hotărârea, voinţa ieşite din comun îţi permit materializarea rapidă a unor ţeluri.

Eliberat de temeri, complexe, te simţi împlinit de relaţionarea cu cei din preajma ta ca efect al trigonului lui Neptun cu Soarele din 16 noiembrie 2017. Veselia ta pare să-i molipsească pe oameni, iar empatia şi compasiunea te îndeamnă să le fii alături celor ajunşi la un necaz!

În caurand, pe diane.ro, Horoscop Scorpion 2018!

Luna nouă găzduită pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion îţi infuzează o emotivitate năvalanică, ce te îndrumă spre o schimbare notabilă. Ai senzaţia că te integrezi de minune în lume, dar asta nu-ţi ingrădeşte capacitatea de a juca un rol principal pe scena vieţii tale. Un şir de coincidenţe par să-ţi indice ceva important!

În ziua de 21 noiembrie 2017, ca urmare a sextilului dintre Pluton şi Venus, ai potenţialul să te cufunzi, fără vreo ezitare, în plăcerile existenţei. Poţi da dovadă de o fermitate pra mare în relaţiile cu alţii. Dacă unii oameni par să-ţi stea împotrivă cu încăpăţânare, nu te feri să-ţi calci pe inimă, să apelezi la compromisuri!

Horoscop Scorpion noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Venus îţi dăruieşte atractivitate, farmec, puncte forte în ameliorarea vieţii sentimentale indiferent dacă eşti singur sau nu. În primul caz, există posibilitatea să fii asaltat de mai mulţi aspiranţi la inima ta, aşa că nu-ţi rămâne decât să-l alegi pe cel care îţi înfioară cel mai mult sufletul. În al doilea caz, afecţiunea partenerului tău tinde să devină clocotitoare, însă trebuie să îţi ţii în frâu înclinaţia de a-i ignora aspiraţiile, dorinţele!

Neptun revine în tranzit direct, ridicându-ţi de pe ochi, dacă este nevoie, vălul unor iluzii păguboase în amor. Nativii solitari pot, din acest motiv, să discearnă cu limpezime un partener potenţial, fără să-l înzestreze cu calităţi imaginare. Cei angajaţi într-un cuplu pot să se dezbare de tendinţa de pretinde prea mult tovarăşului lor de viaţă.

Horoscop Scorpion noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Nu eşti deloc grăbit în acţiunile tale financiare, însă nu exagera în acest sens, până la a pierde oportunităţi rare din pricina migalei sau a prudenţei excesive. Treci printr-o perioada prielnică punerii la punct a unei afaceri, aplecării asupra detaliilor sale.

În ultima decadă a lunii, eşti predispus să faci o mulţime de cheltuieli, să fii extrem de generos cu alţii. Cu toate acestea, banii par să vină spre tine chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de ei, mai ales din surse neexploatate până acum.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Scorpion noiembrie 2017 Horoscop Scorpion noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.