Toamna din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

În lumea onirică, toamna reflectă un ciclu, poate unul pe sfârşite, al vieţii tale. Ţi se poate indica întrucâtva că a sosit timpul să te odihneşti, să te relaxezi, să renunţi la unele activităţi, preocupări care nu mai sunt în acord cu faza actuală a existenţei tale şi cu ţelurile tale esenţiale.

Pe de altă parte, când visezi despre toamnă ţi se sugerează belşug, prosperitate, recoltă bogată. Poate însemna că a sosit vremea să culegi roadele eforturilor tale, să te bucuri de beneficiile izvorâte din munca ta.
Toamna din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Într-o interpretare diferită, visul toamnei îţi poate da de înţeles că îţi risipeşti viaţa în acţiuni care nu te reprezintă, nu se aliniază autenticului tău sine. Poate că, prins în vâltoarea lumii exterioare, ţi-ai uitat sau neglijat obiectivele veritabile, ai uitat să "trăieşti," să te delectezi în bucuriile simple ale existenţei.

Dacă ai visat frunze îngălbenite, veştejite, uscate ale toamnei, ţi se semnalează că este cazul să laşi trecutului ce este al trecutului, să te debarasezi de amintiri, sentimente de vinovăţie şi conjuncturi trecute. Nu adăsta în inerţie, regăseşte-ţi apetitul de a degusta cu încântare schimbările vieţii, a întâmpina cu curaj şi îndrăzneală orice schimbare.

Superstiţii despre toamnă

Fii asemeni copacilor, ce se leapădă de frunze pentru a le permite altora, noi, proaspete, pline de sevă, să se ivească odată cu primăvară.

Potrivit unor cărţi de vise, frunzele de toamnă vestesc un dar neaşteptat de la cineva care nu îţi este foarte apropiat.

Se spune că un vis în care stai, păşeşti peste frunzele din toamnă este un semn bun. Îţi transmite că problemele, chinurile tale au încetat să te împovăreze, s-au "aşternut la pământ."

Copacul, pomul destinului tău este pregătit să înmugurească şi să rodească noi şi promiţătoare evenimente şi împliniri.

Potrivit unei tradiţii occidentale, femeile care visează că se mărită toamna au foarte mari oportunităţi ca acest lucru să li se întâmple în curând, şi nu mai trebuie să amâne o eventuală cerere în căsătorie!

Oglinda din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Toamna din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Toamna din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.