Horoscop chinezesc 2018: Iepure

Horoscopul chinezesc al Iepurelui 2018, anul Câinelui de Pământ, aduce în prim plan o activitate socială fertilă, creșterea prestigiului tău în lume, o viață amoroasă promițătoare, necesitând uneori unele precauții în  cuplurile deja formate, una profesională ce profită de punerea în valoare a talentelor tale, și demersuri financiare încununate de succese importante, condiționate de perseverență, tenacitate.


Horoscop chinezesc 2018: Iepure - Previziuni generale 


Datoria Câinelui este să păzească ferma, gospodaria și să alunge străinii. Când zărește Iepurele, îl pune de obicei pe fugă. Iepurele își face vizuina în Pământ și se remarcă printr-o fertilitate uimitoare. La urma urmei, din cauza reproducerii sale rapide, Iepurele nu poate fi izgonit de către Câine. Cel de-al doilea semn zodiacal se adaptează treptat cu primul, cele două ajungând să își găsească o modalitate de conviețuire, să se ajute reciproc.
Horoscop Iepure 2018

Potrivit astrologiei chinezești, Iepurele face parte din zodiile de Lemn. Reprezintă Lemnul feminin, asociat cu iarba și vița de vie. Câinele se încadrează în zodiile de Pământ. Este Pământ masculin, corelat cu dealul, muntele și zidurile înalte. Iarba se poate extinde de la o generație la altă, mărindu-și teritoriul, acoperind dealul, muntele. Nu îi este, totuși, ușor, să acopere întreg dealul, muntele. Pentru a face asta, este nevoie să lucreze din greu, să facă eforturi notabile!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Luna specifică Câinelui este octombrie, și cea corespunzătoare Iepurelui este martie. Câinele este Pământul toamnei, dealul ori muntele din acest anotimp. Punânadu-și la treabă talentele, Iepurele poate reuși să orneze, să infrumuteseze meleagurile Câinelui. De fapt, Iepurele îi infuzează Câinelui tinerețe, forță și vitalitate!


Cainele și Iepurele se află într-o relație de atracție reciprocă grație Focului, un element chinezesc ce reflectă performanțele și faima Iepurelui. Asta înseamnă că, prin intermediul Câinelui, Iepurele se poate bucura de popularitate, o reputație bună, poate întrezări promisiuni nenumărate ale viitorului. În 2018, poți așadar să te integrezi de minune printre oameni, să-ți construiești relații umane excelente, să obții avantaje din creșterea reputației tale, să ai venituri constante din profesie sau afaceri.

Rezultatele bune din sfera profesională și financiară te înzestrează cu o atitudine pozitivă, însă munca acerbă pentru a le obține te poate obosi peste măsură. Atenție la afecțiuni ale sănătății legate de Pământ, cum ar fi cele ale rinichilor, stomacului, dar și la unele asociate cu colesterolul și tensiunea arterială!


Horoscop chinezesc 2018: Iepure - Dragoste și cuplu


Atracția dintre Câine și Iepure este înlesnită de Foc. Acest element chinezesc conferă pasiune, ardență, incandescență dragostei!

Daca ești deja într-o relație amoroasă, această tinde să fie una fericită în noul an. Mai mult decât atât, poți lua în considerare o logodnă sau o căsătorie. Dacă ești căsătorit, conexiunea cu tovarășul tău de viață câștigă în adâncime, profunzime, vigoare.

Focul poate stârni însă și efecte negative! Ferește-te să fii prins în mrejele unei gelozii nejustificate și fii cât se poate de atent să nu-i dai motive partenerului tău să fie gelos!

Horoscop chinezesc 2017: Iepure

In caz că ești singur, treci printr-o perioadă prielnică înfiripării unei legături de cuplu, eventual cu o persoană cunoscută în cercul tău de prieteni sau născută în Anul Câinelui. Oportunitatea de a de a fi cuprins de o dragoste la prima vedere are o probabilitate destul de mare în 2018.

Deși femeile singure din zodia Iepurelui nu sunt ocolite de noroc în iubire, bărbații din același semn astrologic au sporite șanse să se întâlnească cu un suflet pereche, fiindcă Anul Câinelui reprezintă iubita sau soția lor.


Horoscop chinezesc 2018: Iepure - Muncă și bani


Pe lângă Pământ, Câinele conține Metal și Foc. Dacă a Pământul simbolizează banii tăi, Metalul întruchipează cariera ta. Întâlnirea dintre Câine și Iepure te sprijină să investești bani în pregătirea ta profesională, te îndeamnă să îți perfecționezi abilitățile pentru a-ți mări competență, competitivitatea în muncă. Focul prezent în Câine se asociază cu performanțele și meșteșugul tău în muncă, îți crează oportunitatea de a-ți scoate la iveală talentele!

 Daca ai ocazia să fii promovat, nu trebuie să te îngrijorezi din cauza unor sporite responsabilități, ci să te lansezi cu inima ușoară în noua poziție profesională, fiind de asteptat să-ți afirmi cu prisosință înzestrările, contribuțiile. Un nou loc de muncă pare să-ți făgăduiască beneficii financiare însemnate!

In filosofia chinezească a celor cinci elemente, Lemnul înfrânge Pământul, pune stăpânire peste el, indicând succese financiare majore. Banii nu-ți pică însă din cer, ci provin din întreprinderi financiare și profesionale solicitante, laborioase, cerându-ți seriozitate și perseverență!

Horoscop 2018 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2018: Iepure Horoscop chinezesc 2018: Iepure Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.