Horoscop Vărsător decembrie 2017

Horoscopul Vărsătorului decembrie 2017 aduce în prim plan o atitudine pozitivă ce-ți înlesnește o relaționare socială auspicioasa, dar și conjuncuturi care-ți cer să-ți analizezi, ajustezi relațiile de prietenie. Viața sentimentală se centrează pe o reciprocitate afectivă crescândă în cuplu, iar cea profesională este caracterizată de ambiție și năzuința de a te afirma.

Horoscop Vărsător decembrie 2017 - Previziuni generale


Oamenii îți caută mai des compania, întrucât pari să emani o vibrație specială de pozitivism, optimism, care se răsfrânge asupra lor. Cu toate că ai la dispoziție numeroase ocazii, evenimente sociale, petreceri și agape, este necesar să-ți rezervi intervale de singurătate, pentru a-ți regăsi, reînvigora personalitatea, individualitatea.

Unele relații de prietenie au, totuși, de suferit în primele două decade ale lunii. Câțiva amici par să se dea la fund, să nu-ți mai acorde sprijinul atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Poate că, în ultima vreme, te-ai preocupat foarte mult, chiar exclusiv, de interesele tale și i-ai neglijat sau poate că sunt roși de invidie din cauza unor realizări de ale tale.
Horoscop decembrie 2017 Vărsător

Oricum, cu câteva zile înainte de Crăciun, astfel de tendințe sunt pe cale să slăbească. Pari să conștientizezi cu limpezime care-ți sunt adevărații prieteni, să-ți revitalizezi conexiunea cu ei și să trăiești un timp de calitate împreună cu aceștia. Totodată, apropierea Anului Nou te poate determina să-ți pui la punct planuri ambițioase pentru viitorul apropiat.

Pe 3 decembrie 2017, Luna plină din Gemeni încearcă să te scoată din inerția cotidiană. E duminică, a patra zi a unui weekend prelungit, așa că nu ești copleșit de obligații, și poți încă să te distrezi în voie!

Horoscop Vărsător noiembrie 2017

Relatiile de camaraderie, cele cu mebrii familiei și oamenii îndrăgiți ajung în prim plan în dată de 18 decembrie 2017, sub efluviile Lunii noi din Săgetător. Poate că te întâlnești cu eica să organizați petrecerea de Crăciun de peste o săptămâna. În roice caz, ai prilejul să petreci clipe memorabile alături de astfel de persoane! Nu uită, totuși, că mâine este luni, și trebuie să fii odihnit pentru a facă față responsabilităților tale.

Horoscop Vărsător decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Pasiunea nu dă în clocot, dragostea se îndreaptă spre o comuniune de crezuri și idealuri. Dacă ești singur, tinzi să inițiezi o relație de cuplu cu cineva animat de aceleași interese, preocupări ca și ține, în stare să te stimuleze să ți le urmezi, dar și cu cineva cunoscut de câțiva ani, dar la care nu te-ai gândit până acum prin prisma amorului. O astfel de persoană pare să provină din cercul tău social sau de prieteni.

Daca ai deja un tovarăș de viață, este de așteptat să te focalizezi împreună cu el pe obiective înalte, având darul de a vă mări coeziunea sentimentala.

Luna plină, apărută în ziua de 3 decembrie 2017, în a cincea ta casă, obișnuiește câteodată să pună la încercare luciditatea nativilor solitari. Ei pot fi provocați să se arunce cu capul înainte într-o aventură amoroasă, așa că trebuie să-și mențină o minimă prudență, să cântărească cu grijă argumentele pro și contra, înainte să se lanseze în aceasta!

Horoscop Vărsător decembrie 2017 - Muncă și bani


In sfera profesională ești însuflețit de o ambiție iesita din comun, ești dispus să muncești din greu ca să fii remarcat și insiști să-ți fie recunoscute meritele, realizările. Dacă lucrurile nu se desfășoară pe placul tău, păstrează-ți calmul și nu te angaja în certuri, dispute neproductive. Traversezi un ciclu oportun demarării unei afaceri ori unei întreprinderi profesionale pe cont propriu.

Horoscop Vărsător 2018
Horoscop Vărsător decembrie 2017 Horoscop Vărsător decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.