Rochii Revelion 2018


Ținuta de Revelion este una specială, iar alegerea acesteia nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri. Pentru a te bucura de un look proaspăt ori impresionant în noaptea de Anul Nou este important să alegi cu mare grijă articolele vestimentare și accesoriile pe care le vei purta. Pentru acest sfârșit de an, stiliștii recomandă rochiile, cele mai feminine articole vestimentare care sporesc frumusețea naturală a fiecărei doamne sau domnișoare.


Indiferent de locul și modul în care alegi să petreci sarbatorile de iarna, Crăciunul sau Revelionul, este esențial să te simți excelent în rochia perfectă.
Iata câteva modele de rochii de Revelion 2018 pe care le poți cumpără online.

1. Rochii little black dress

Aceste piese sunt consacrate pentru eleganța și stilul pe care îl conferă oricărei femei tinere. Sunt piese foarte versatile ce pot fi ușor purtate indiferent de locul în care alegi să-ți petreci sărbătorile.
Rochiile scurte negre sunt ușor de accesorizat și personalizat, deci se integrează rapid în ținutele pentru noaptea specială dintre ani. Aceste rochii Revelion 2018 îți vor pune în evidență frumusețea naturală și vor asigura iluzia unei talii de tip clepsidră. Este esențial să fie purtate cu pantofi cu toc înalt și geantă, ca și accesoriu principal.

2. Rochii roșii

In fruntea preferințelor româncelor se găsesc în acest sezon rochiile roșii. Această culoare pasională sporește încrederea femeilor moderne. Petrecerile de bal mascat, cele de familie sau cele de club vor deveni mai animate și vibrante dacă vei purta o rochie roșie și pantofi cu toc înalt. Este important să alegi modelul care te pune în valoare. Optează pentru o rochie simplă dacă dorești să pari misterioasă, una decorată cu elemente ample pentru a beneficia de un look glamour și una vaporoasă pentru un look senzual.

3. Rochii glamour

Glamour înseamnă stil și eleganță precum și bogăție în detalii moderne. Culorile metalice, elementele decorative supradimensionate sau dimpotrivă aspectul minimalist, sunt câteva detalii care caracterizează rochiile glamour perfecte pentru petrecerile de Revelion din 2018.
Alege nuanțele metalice dacă dorești să afișezi un aer dominant sau culori puternice pentru ținute cu personalitate.

4. Rochii cu paiete

Paietele pot fi cele mai apreciate decorațiuni pentru petrecerile de Anul Nou. Sunt acele detalii minuscule care scot din anonimat orice rochie, iar petrecerile de revelion sunt ocaziile speciale în care poți purta o asemenea ținută sclipitoare cu toată încrederea. Trebuie să mai știi că rochiile cu paiete sunt extrem de accesibile și, de asemenea, sunt disponibile în numeroase magazine online in 2018. Important este să descoperi din timp modelul perfect pentru tine pentru o noapte de neuitat!



Rochii Revelion 2018 Rochii Revelion 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 09, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.