Sfântul din vise | Semnificația și interpretarea viselor

Asemeni îngerilor, un sfânt apărut în vise este un fel de mesager ce-ți transmite sugestii, revelații despre tine și viața ta. El poate fi purtătorul unor mesaje de consolare, alinare, înseninare, recăpătare a încrederii în ține însuți, sau al unora de mustrare, învinovățire.

Dupa astfel de vise, te poți simți împrospătat, fortificat, ori îndemnat să-ți mărești eforturile pentru a-ți utiliza întregul potențial în scopul împlinirii tale și înfăptuirii unor lucruri bune în viață. Poți fi îndemnat să intri în contact cu sinele tău mai înalt și să-ți vezi viața sau o conjunctură a acesteia dintr-o perspectivă spirituală.

Uneori, un sfânt visat poate semnifica latura ta morală, una care își cere cu insistență ieșirea la lumină. El poate reflectă propria ta judecată despre modul cum trăiești, dar și dorința ta subconștientă de a-ți îndrepta o greșeală, de a-ți răscumpăra un păcat!
Sfânt vise | Semnificația și interpretarea viselor

Pentru un creștin devotat, sfinții din vise pot fi confirmarea că va primi ajutor la necaz, într-o situație dificilă din existența sa.

Cand zărești, pur și simplu, în vis, un sfânt care nu ți se adresează, înseamnă că vei fi capabil să depășești o conjunctură negativă din viața ta. Dacă se uită la tine încruntat sau amenințător, ți se poate da de înțeles că trebuie să pui capăt unor tendințe urâte din traiul tău, că ai nevoie să îți îndrepți o eroare ori că poți primi niște vești rele.

Daca visezi un sfânt care îți vorbește, poate fi un semn că a venit vremea să te confrunți cu o problemă mereu amânată, sau că este necesar să te protejezi de un pericol din preajmă, pe care nu l-ai conștientizat inc.ă

In caz că ai visat cum un sfânt se apropie de tine, înseamnă că vei avea noroc într-un demers care te preocupă intens.

Un vis de-a lungul căruia ingenunchezi înaintea unui sfânt îți poate prezice că vei înfrânge o problemă ținând de muncă sau de sănătate, dacă ești răbdător și nu te lași în voia impulsivității.

Se zice că atunci când îți par în vise moaștele unui sfânt, vei trece printr-un fel de însănătoșire spirituală, sufletească, printr-o împrejurare, o revelație neașteptată despre lume și individualitatea ta!

Îngerii din vise | Semnificația și interpretarea viselor
Sfântul din vise | Semnificația și interpretarea viselor Sfântul din vise | Semnificația și interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.