Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018


Aspectele, evenimentele astrale majore din horoscopul ianuarie 2018 constau din tranzitul lui Mercur în Capricorn, parcursul Soarelui și al lui Venus în Vărsător, și prezența lui Marte în Săgetător. Luna plină apare în ianurie atât în Rac, cât și în Leu, iar Luna nouă luminează sectorul Capricornului.

Capricornul își optimizează imaginea exterioară și interacțiunea socială, are numeroase oportunități de a-și mări veniturile, însă trebuie să fie atent la posibilele eruperi ale unor tendințe subconștiente ce-i pot crea dificultăți chiar atunci când se așteaptă mai puțin!

Nativii din Vărsător intră într-un contact mai adânc, benefic, cu lumea lor interioară, au ocazia să strălucească pe scena socială, să își mărească simțitor impactul asupra celor din jur, își reînnoiesc și întăresc relațiile de prietenie.
Astrologie horoscop ianuarie 2018

Daca ești născut în zodia Peștilor, pari să-ți ameliorezi comunicarea cu amicii,  să-ți explorezi și iluminezi zone ale universului interior, ce-ți promit o renaștere spirituală și sufletească, înscrierea pe un traseu proaspăt al existenței tale, și tinzi să te bucuri de rezultate deosebite în sfera profesională.

In horoscopul Berbecului se întrevăd avantaje izvorâte din cooperarea în muncă, conexiunea cu prieteni autentici, capabili să dea o turnură nouă, favorabilă vieții tale, șanse sporite de a călători sau a obține beneficii dintr-o incursiune în străinătate.

Taurul pare să fie și el însoțit de noroc în urma unor vești primite de pe meleaguri îndepărtate, să aibă parte de apreciere și satisfacții în plan profesional, și să-și dinamizeze viața amoroasă și parteneriatele din afaceri.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

Pentru nativii din Gemeni se anunță o perioada prielnică aprofundării relațiilor amoroase și financiare, vizitării unor locuri din alte regiuni ale lumii, câștigării unei perspective noi despre destin, viitor, și fortificării legăturilor de parteneriat.

Horoscopul Racului este marcat și el de satisfacțiile furnizate de parteneriate, mai cu seamă în afaceri, de o fierbinte împărtășire în dragoste, precum și de o stabilizare a activităților din muncă, carieră.

Cei născuți în Leu se focalizează cu succes pe întreprinderile profesionale, își lărgesc sfera de influență și contactele cu oameni importanți în evoluția lor, și au capacitatea să își revitalizeze viața sentimentala.



Fecioara este împlinită de optimizarea comunicării cu persoana iubită, cooperarea cu colegii și integrarea în munca de echipa, și își reclădește, pe baze solide, conexiunea cu familia.

Pentru Balanță se vestește un ciclu prielnic în relațiile sociale, dar și în cele cu rudele și oamenii apropiați, precum și în relansarea sau inițierea unei legături de cuplu.

In horoscopul Scorpionului, se insistă pe o integrare fericită printre oameni, o viață de familie echilibrată, împlinitoare, și demersuri financiare cutezătoare, având potențialul de a crește notabil conturile din bancă.

Săgetătorii au avantaje în finanțe grație accesului la informații prețioase și persoane  influente din acest domeniu, dar și impetuozității cu care își evidențiază personalitatea, atuurile individuale.

- 2 ianuarie 2018: Luna plină în Rac

- 11 ianuarie 2018: Mercur intră în Capricorn

Horoscop decembrie 2017: Toate zodiile

- 16 ianuarie 2018: Jupiter (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 17 ianuarie 2018: Luna nouă în Capricorn

- 18 ianuarie 2018: Venus pătrunde în Varsator

- 20 ianuarie 2018: Soarele își face intrarea în Varsator

- 26 ianuarie 2018: Marte își inițiază tranzitul în Sagetator

- 31 ianuarie 2018: Luna plină în Leu

- 31 ianuarie 2018: Mercur își începe tranzitul în Varsator

Horoscop 2018 - Toate zodiile


Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018 Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.