Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș

Horoscopul Cocoșului din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, lasă de înțeles că ai la îndemână o perioadă plină de noroc, atât în plan social, cât și profesional ori financiar, atâta timp cât ești responsabil și perseverent. Viața sentimentală tinde să fie fericită indiferent dacă ești sau nu parte a unui cuplu.


Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș: Previziuni generale


Cocoșul include îndeosebi Metal feminin, corelat în zodiacul chinezesc cu aurul și pietrele prețioase. Câinele este asociat cu muntele. Se poate previziona, așadar, că alianța dintre cele două zodii te conduce către descoperirea unor comori îngropate, ascunse în muntele existenței. Ai, drept urmare, posibilitatea să-ți relevi în 2018 surse de beneficii atât din înzestrările tale, cât și din circumstanțe exterioare ale vieții tale.

La chinezi, luna corespunzătoare Cocoșului este septembrie, iar cea reprezentativă pentru Câine este octombrie. Ambele luni sunt contectate cu toamna, vremea recoltei, culegerii grânelor și fructelor. Asta înseamnă că în noul an chinezesc vei avea șansa să te bucuri de roadele eforturilor tale din ultimii ani.
Horoscop Cocoș 2018

Cocosul și Câinele sunt vecini în fermă, în gospodărie. Cel dintâi trăiește mai mult, acumulează o mai mare experiență de viață și poate să-i dea sfaturi bune celui de-al doilea. Trebuie să cauți îndrumările nativilor din Câine dar și să te lași străbătut de o sporită responsabilitate față de destinul tău, o responsabilitate care-l caracterizează pe Caine.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Daca semnul zodiacal al Cocoșului înglobează Metal, cel al Câinelui este unul de Pământ. Pământul este elementul mamă al Metalului. Câinele are, drept urmare, capacitatea de a dărui protecție, învățătură și adăpost Cocoșului, care nu este, de obicei, extrem de ambițios și își dorește să se bucure din plin de deliciile, plăcerile vieții. Grija și exigența Câinelui îi pot părea Cocoșului a fi sufocante, determinându-l, câteodată, să încerce să evadeze din zona de protecție care i se impune. Ține-ți în frâu înclinația de a fugi din mijlocul obligațiilor, a trece cu vederea aspecte importante ale traiului zilnic!

Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș: Dragoste și cuplu


Conform zodiacului chinezesc, Cocoșul și Câinele au o atracție reciprocă prin Metal. Câinele poate fi fermecat de Cocoș, așa că viața amoroasă tinde să-ți fie foarte promitatoare.

Daca ești angajat într-o relație de cuplu, aceasta pare să devină tot mai strânsă, ba chiar să se îndrepte spre o căsătorie. Nativii căsătoriți au prilejul să-și adâncească conexiunea afectivă cu tovarășul lor de viață.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

In caz că ești singur, poți înfiripa o idilă mai cu seamă prin intensificarea activității sociale sau prin intermediul cuiva corelat cu Câinele. Este posibil, totuși, ca inima persoanei pe care o curtezi să fie luată cu asalt și de altcineva!

Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș: Muncă și bani


Cariera ta este reprezentată de Foc. Câinele include puțin Foc feminin și, în plus, în astrologia chinezească este numit "locul de înmagazinare al Focului." Acest lucru sugerează că oportunitățile tale ținând de muncă depind de Câine. Norocul te însoțește pe plan profesional atâta vreme cât depui mai multe eforturi în drumul spre țelurile tale. Dacă ți se propune un job nou, cumpănește bine dacă îl accepți sau nu, având în vedere că locul tău de muncă actual pare să-ți înlesnească fructificarea strădaniilor, performanțelor tale de până acum.

Activitatea financiară îți este și ea auspicioasa. Seriozitatea și perseverența tind să-ți fie răsplătite. Fiindcă Lemnul este asociat cu banii tăi, și acest element este conectat cu Primăvara, în acest anotimp poți profita de cele mai notabile oportunități. Parteneriatele în afaceri sunt cele mai profitabile pentru tine cu nativii din Tigru și Iepure.

Horoscop 2018: Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș Horoscop chinezesc 2018 - Cocoș Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.