Horoscop chinezesc 2018: Oaie

Oaia beneficiază de îndrumare și protecție potrivit horoscopului din 2018, anul Câinelui de Pământ. Se poate baza pe intuiție, pe instinctele sale și are posibilitatea să se integreze cu succes în sfera socială. Dragostea pășește cu tact și răbdare în existența ta, iar realizările din plan profesional și financiar îți sunt condiționate de  adaptabilitate și precauție.

Horoscop chinezesc 2018: Oaie - Previziuni generale


Intrucat atât Oaia, cât și Câinele sunt animale de fermă, gospodărie, între cele două zodii există un respect reciproc, însă nu și o atracție fierbinte. Când sunt împreună, așa cum se întâmplă în anul 2018, Câinele preia conducerea și călăuzește Oaia către destinația sa. Asta înseamnă că în 2018 poți beneficia de protecție și inspirație în drumul către țelurile tale.

Acest lucru este evidențiat și de faptul că Oaia este Pământ feminin și e asociată cu pământul
 plat, cu șesul fără capăt ori câmpia nesfârșită, ceea ce implică o personalitate flexibilă, pașnică, bună și, uneori, mai puțin îndrăzneață. Câinele este Pământ masculin, e corelat cu dealul, muntele și zidul înalt. Muntele sau dealul pot reprezenta repere importante pentru Oaie, indicii despre calea pe care o are de urmat.
Horoscop Oaie 2018

Interacțiunea socială îți este prielnică chiar dacă, câteodată, Câinele îți pune pe fugă unii amici. Poate că o face în interesul tău! Pe lângă Pământ, Oaia conține și și Lemn și Foc. Se poate considera, deci, că în 2018, îți vei putea învigora prietenii vechi și iniția altele, de nădejde, în special cu oameni din zodiile de Lemn (Iepure, Tigru,  Porc) și cele de Foc (Cal, Șarpe, Dragon). Atâta timp cât îți dovedești sinceritatea, simpatia, bunăvoința, modestia și înțelegerea față de cei din jur, vei fi apreciat de aceștia, inclusiv în cadrul unui grup, a unei colectivități.

Numerologie 2018 | Anul tău personal 2018

Bârfele te pot învălui cu prisosință, așa că este indicat să-ți stăpânești impulsurile negative și să îți păzești spatele față de inamici neașteptați. Menține-ți calmul, răbdarea, evită să te angajezi în certuri, dispute, deoarece acestea tind să persiste pe o perioadă îndelungată, consumându-ți prea mult timp și energie.

Pe de altă parte, Câinele te poate povățui spre perseverență, implicare și seriozitate în studii, învățătură, netezindu-ți drumul spre succese în acest plan al existenței tale.


Horoscop chinezesc 2018: Oaie - Dragoste și cuplu




După cum spuneam, Oaia și Câinele se pot lesne intovărăși, împrieteni, dar între ei se aprinde cu greu scânteia iubirii.

Daca ești singur, poți închega o relație amoroasă în special prin viața socială, în cercul tău de amici. Fiindcă Oaia și Calul au o atracție prin Foc, poți cunoaște un potențial partener prin mijlocirea celui de-al doilea semn zodiacal.

Horoscop 2018 - Toate zodiile

In eventualitatea că faci parte deja dintr-o legătură de cuplu, mai cu seamă una incipientă, conexiunea cu persoana iubită poate să se dezvolte relativ lent. Partea bună este că acest lucru îți permite să-i verifici viabilitatea, autenticitatea acesteia în timp. Dacă ești căsătorit, este necesar să-ți ții în frâu înclinația de a petrece prea multă vreme la serviciu ori în demersuri financiare, neglijându-ți în acest fel partenerul!

Horoscop chinezesc 2018: Oaie - Muncă și bani


Lemnul reprezintă cariera Oii, însă acest element chinezesc nu este inclus în Câine. Se poate presupune, așadar, că sub guvernarea Câinelui din acest an oportunitățile din carieră sunt cumva indirecte, pot proveni prin mijlocirea unor persoane ori circumstanțe colaterale. Nu este de neglijat că atât Oaia, cât și Câinele sunt semne zodiacale de Pământ. Dept urmare, pot fi buni parteneri în muncă. Câinele are posibilitatea să te ajute în rezolvarea unor probleme și să-ți ușureze povara sarcinilor, responsabilităților. Sub conducerea lui poți avea venituri substanțiale și noroc în carieră. Dacă ți se oferă o promovare sau un job nou, ar trebui să accepți, ținând totuși cont că îți vor necesita eforturi sporite și adaptabilitate.

In zodiacul chinezesc, Apa întruchipează banii Oii. Câinele nu înglobează Apă, însă este conectat cu muntele. Când plouă, muntele Câinelui lasă o mare parte din Apă să i se reverse pe poale, către câmpia Oii. Din acest motiv, Câinele îi furnizează, din când în când, oportunități financiare importante Oii. Fii precaut să nu pici în predispoziția zodiei tale de a face cheltuieli extravagante, exagerate, atunci când banii îți umplu buzunarele!

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ
Horoscop chinezesc 2018: Oaie Horoscop chinezesc 2018: Oaie Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.