Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe


Horoscopul Șarpelui din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, scoate în evidență dezideratul de a-ți organiza și ajusta cu obiectivitate demersurile principale, a-ți pune la treabă talentele, abilitățile în sfera socială, financiară și profesională. Dragostea nu-ți pică din cer în acest anși este nevoie să fii mai cutezător și mai perseverent în a o întreține și a o aduce în viața ta.

Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe: Previziuni generale


Îți demonstrezi cu prisosință simțul practic, buna credință și bunăvoința deși, uneori, oamenii îți sunt nerecunoscători. Ai prilejul să ieși în evidență, să îți afirmi punctele forțe, dar și să te relaxezi, să te deconectezi, compensându-ți în acest mod eforturile deloc neglijabile depuse în plan profesional.

Luna corespunzătoare Șarpelui este mai, o lună de început al Focului în zodiacul chinezesc. Șarpele face parte din zodiile de Foc și conține Foc masculin, puțin Pământ masculin și nițel Metal masculin. Focul masculin este Soarele, care plutește zilnic deasupra noastră, inspirându-ne întru generozitate, cordialitate, bunăvoință, ambiție și o viziune practică.
Horoscop Șarpe 2018

Câinele aparține zodiilor de Pământ. Este Pământ masculin, corelat cu muntele, dealul, zidul înalt. Focul este conectat cu lumina, torța vieții sau atractivitatea. Zidul Câinelui câștigă în frumusețe când lumina Șarpelui se așterne peste el. Asta înseamnă că zodia Câinelui îți furnizează oportunitatea de a fi sub luminile reflectoarelor și cea de a le arată oamenilor tot ce ai mai bun, mai autentic în tine.

În zodiacul chinezesc, Focul este elementul Mamă al Pământului. Așadar, Șarpele îi dăruiește protecție, sprijin și adăpost Câinelui. Cu ajutorul Șarpelui, Câinele poate fi mai încrezător în sine, mai puternic și mai întreprinzator.

Câinele rămâne însă de piatră ("piatra muntelui") față de Șarpe, nu îi întoarce bunăvoința și iubirea! Poți, drept urmare, să fii tratat cu nerecunoștintă de cei din preajma ta, în pofida faptelor tale bune. Oricum, gesturile tale bine intenționate vin firesc, din preaplinul inimii tale și nu te astepți neapărat să-ți fie răsplătite.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Perioada chinezească a zilei specifică Șarpelui este de la ora 9 la ora 11, când Soarele tinde să ajungă în înaltul cerului. Perioada caracteristică zodiei Câinelui este între orele 19 și 21, în decursul apusului. Șarpele poate să se retragă pentru a se odihni, relaxa, după eforturile diurne, întrucât Câinele îi ia locul.

În plan social, în anul chinezesc al Câinelui de Pământ, trebuie să-ți activizezi interacțiunea prin tact, diplomație, prin recurgerea la metode expresive, originale, creative de a comunica.

Deși te bucuri, în general, de o stare bună de sănătate, poți fi predispus stresului sau insomniei fiindcă Focul Șarpelui atacă Pământul Câinelui!

Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe: Dragoste și cuplu




Asa cum spuneam și mai înainte, legătura dintre Șarpe și Câine este una de gen părinte-copil. Cea dintâi zodie își dăruiește cu generozitate dragostea către cea de-a doua, însă Câinele poate rămâne cumva rece, indiferent, față de Șarpe. Cu toate astea, al doilea semn zodiacal include și Metal feminin, care tinde să fie atras de Focul masculin al Câinelui prin mijlocirea Apei. Acest lucru dă de înțeles că o idilă ivită în viața ta va avea nevoie de timp pentru a fi clădită pe baze solide.

Horoscop chinezesc 2017 - Șarpe

În caz că ai deja un partener, este indicat să fii cât mai deschis față de acesta, să-i demonstrezi prin fapte și nu prin vorbe atașamentul tău față de el, mai ales că în jurul vostru se pogoară norii negri ai geloziei, posesivității. Iubirea trebuie să fie nutrită, îngrijită constant pentru a se menține și inflori!

Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe: Muncă și bani


Datorita Focului, Șarpele are potențialul de a topi Metalul Câinelui, așa că dacă ți se oferă un job nou ori o promovare în serviciul actual, este nevoie să cumpănești cu luciditate dacă poți face față responsabilităților ce se vor ivi în acest fel.

Fiindcă Metalului îi este teamă de Foc, cel dintâi element chinezesc întruchipează banii tăi. Oportunitățile tale financiare sunt însă indirecte, o iau pe un drum ocolit. Este necesar să-ți afli un îndrumător, un consilier, o persoană în stare să te sfătuiască cum să-ți investești banii și, pe de altă parte, să apelezi la intuiția ta în această privință. Orice plan de afaceri trebuie să fie pregătit cu minuțiozitate înainte să fie demarat.

Horoscop 2018 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe Horoscop chinezesc 2018 - Șarpe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.