Crăciunul din vise | Interpretare și semnificație vise

Visele despre Crăciun pot reprezenta nerăbdarea ta de a te bucura de această sărbătoare, generozitatea, bunavoința care te străbat cu acest prilej, anticiperea unei reînnoiri a vieții tale, amintirile plăcute legate de un astfel de eveniment.

In același timp, Crăciunul visat poate simboliza comuniunea pe care o ai împreună cu familia, cu prietenii, seninătatea ce-ți guvernează existența, iubirea față de sine, simțământul că ești înzestrat cu niște daruri speciale, divinitatea ori credința ta religioasa.

Cand visezi despre Crăciun ți se pot vești evenimente noi din viață, o perioada de împliniri personale și familiale.

In caz că auzi în vise clopoțeii de Crăciun, ți se indică o împrospătare a traiul tău.
 Interpretare și semnificație vise despre Crăciun

Daca l-ai visat pe Moș Crăciun, înseamnă că noi bucurii sunt pe cale să intre în viața ta. Se spune că visele în care Moș Crăciun apare fără sania sa sau purtând straie murdare, ponosite, sunt de rău augur, anunță o circumstanță negativă.

Un brad de Crăciun ivit într-un vis este asociat cu vremuri fericite și sentimentul încrederii în tine însuți, în forțele tale.
Brazii ori copacii acoperiți cu zăpadă semnalează o înnoire în existența ta, în general, una din dragoste, în particular.

Totul despre Crăciun

In eventualitatea că visezi luminițe, ornamente, decorațiuni de Crăciun, acestea sunt semne de bucurie și avere!

Daca visezi un lac sau un râu inghețat de Crăciun poți fi pus în gardă față de o neînțelegere, o ceartă printre oamenii tăi dragi.

Un vis de-a lungul căruia ai parte de un Crăciun liniștit, senin, sugerează o nouă poveste de dragoste, în viitorul apropiat. Copiii prezenți în vise cu ocazia acestei sărbători sunt asociați cu noi speranțe, o relație de cuplu armonioasă ori nașterea unui copil.

Visele în care vezi nașterea lui Iisus simbolizează o influență puternică, pozitivă, ce se va face simțită în viața ta, sau necesitatea interioară de a-ți invigora, împrospăta credința religioasă.

Ingerii ori sfinții visați în conexiune cu Crăciunul denotă o dezvoltare spirituală prin care treci sau vei trece.

Visul despre Ajunul Crăciunului dă de înțeles că vei fi pus înaintea unei oportunități importante, a unui statut nou în sfera socială.

Cand te visezi făcând cadouri de Crăciun, ți se sugerează că oamenii apropiați îți dau sfaturi bune pe care nu trebuie să le neglijezi!

Bijuteriile din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Crăciunul din vise | Interpretare și semnificație vise Crăciunul din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.