Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018


Principalele evenimente astrologice din horoscopul februarie 2018 sunt intrarea lui Venus în Pești, tranziturile lui Mercur și Soarelui în Pești, și apariția Lunii noi în Vărsător. Acest context astral imprimă câteva influențe generale fiecărei zodii în parte...

Astrologie horoscop februarie 2018

Nativii din Vărsător își regăsesc și își afirmă cu forță de convingere valorile personale și tind să își găsească făgașul spre prosperitate.

Peștii profită de o perioadă nemaipomenită de promovare a intereselor, țelurilor lor, au ocazia să strălucească în plan social și să fie mai mereu sub lumina reflectoarelor.

Horoscopul Berbecului anunță înclinația spre o relativă însingurare, necesară regăsirii orientărilor autentice ale sinelui. Poți fi predispus să fii mai secretos decât de obicei, să-ți clădești în taină niște proiecte serioase, pe termen lung.

Cei născuți în Taur își extind rețeaua de prieteni, își întăresc prieteniile mai vechi, se pot baza pe amici de nădejde la bine și la greu.

În horoscopul Gemenilor se întrevede o concentrare ambițioasă și fructuoasă către sfera profesională, oportunitatea de a face considerabili pași înainte în carieră.

Racii  pot fi traversați de o revelație crucială despre existența lor, pot fi pe punctul să plece într-o călătorie, să aibă o realizare de excepție în studii, învățătură.

Nativii din Leu par să oscileze între superficialitate și profunzime în viața amoroasă, și să aibă niște profituri însemnate în asocierile financiare, de afaceri.

Fecioara beneficiază de parteneriate de bun augur, promițătoare, în toate dimensiunile existenței sale, inclusiv în dragoste și carieră.

Horoscopul Balanței vestește un interval de timp auspicios muncii, activității profesionale, dar și optimizării stării de sănătate.

Scorpionului tinde să nu-i stea mai nimic în calea năzuinței sale de a se bucura deplin de viață, a se lăsa în voia creativității și spontaneității.

Cei născuți în Săgetător sunt predispuși să regăsească importanța familiei, a persoanelor îndrăgite, să se retragă nițel din societate pentru a se dedica căminului și unei mai mari stabilități emoționale.

Pentru Capricorn se vestește o integrare minunată în sfera socială, abilitatea de a interacționa fericit cu persoanele din preajma sa și  a-și crea alianțe de nădejde.

Horoscop ianuarie 2018: Toate zodiile


- 3 februarie 2018: Mercur (în Vărsător) în sextil cu Marte (în Săgetător)

- 4 februarie 2018: Cuadrat între Venus (în Vărsător) și Jupiter (în Scorpion)

- 7 februarie 2018: Sextil al lui Venus (în Vărsător) cu Uranus (în Berbec)

- 11 februarie 2018: Venus intră în Pești

- 11 februarie 2018: Cuadrat al Soarelui (în Vărsător) cu Jupiter (în Scorpion)

- 14 februarie 2018: Mercur (în Vărsător) în cuadrat cu Jupiter (în Scorpion)

- 14 februarie 2018: Sextil între Soare (în Vărsător) și Uranus (în Berbec)

- 15 februarie 2018: Luna nouă în Vărsător

- 15 februarie 2018: Mercur (În Vărsător) se poziționează în sextil cu Uranus (în Berbec)

- 16 februarie 2018: Sextil între Venus (în Pești) și Saturn (în Capricorn)

- 17 februarie 2018: Marte (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)

- 18 februarie 2018: Mercur își începe tranzitul în Pești

- 18 februarie 2018: Soarele intră în zona astrologică a Peștilor

- 21 februarie 2018: Conjuncție între Venus (în Pești) și Neptun (în Pești)

- 22 februarie 2018: Mercur (în Pești) se amplasează în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 25 februarie 2018: Cuadrat între Venus (în Pești) și Marte  (în Săgetător)

- 25 februarie 2018: Conjuncție a lui Mercur (în Pești) cu Neptun (în Pești)

- 25 februarie 2018: Soarele (în Pești) se poziționează în sextil cu Saturn (în Capricorn)

- 27 februarie 2018: Sextil între Venus (în Peșți) și Pluton (în Capricorn)

Horoscop 2018: Toate zodiile


Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018 Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Mulțumesc, Diana! Ma fascinează exactitatea postărilor tale cu previziuni. Fie știință , fie doar puterea previziunii pe care tu însă Reușești sa mi o întipărește in ganduri atât de bine încât se împlinește. Mereu. .Îți sunt recunoscatoare pentru starea minunata pe care mi o transmiți de fiecare data.❤️

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.