Horoscop Pești martie 2018


Horoscopul Peștilor martie 2018 are drept orientări principale prudența, receptivitatea și seriozitatea în abordarea existenței, o viață amoroasă infuzată de stabilitate și demersuri financiare fructuoase.

Horoscop Pești martie 2018 - Previziuni astrologice generale


Festina lente (Grăbește-te încet) pare să fie una din principalele tale devize în această lună. Oricât de forțat ai fi de împrejurări să iei o decizie sau să te angajezi într-o inițiativă, tinzi să stai mult pe gânduri înainte de a face asta. Atenție! Câteodată, acest comportament te poate determina să pierzi niște oportunități rare!

Partea bună este că înclini să fii extrem de receptiv la sugestiile și opiniile altora, să evaluezi cu discernământ ce vești, informații îți sunt de folos din noianul celor care par să se îndrepte către tine.

Acest lucru nu te scoate totuși din zona ta de confort. Prețuiești circumstanțele, persoanele pe care le cunoșți foarte bine, și nu eșți dispus să te aventurezi spre dimensiuni necunoscute, deși incitante, ale existenței.

1 martie, ziua Mărțișorului, stă sub semnul a două evenimente astrale: Mercur este în sextil cu Pluton, iar Venus în trigon cu Jupiter. Ești invigorat de o nemaipomenită încredere în tine însuți, de o atitudine pozitivă care-ți înlesnește aflarea unor oportunități chiar și în aspecte ale vieții aparent mărunte, triviale. Înarmat cu o forță de convingere remarcabilă, ai ocazia să întorci în favoarea ta chiar și circumstanțe negative. Norocul te însoțește cu prisosință, dar nu trebuie să te culci pe o ureche, lăsându-te în voia sa, complăcandu-te într-o relativă pasivitate.

Horoscop martie 2018 Pești

Știi să atragi către tine informații și persoane valoroase sub impactul Lunii pline înfățișate pe 2 martie 2018 în Fecioară. Îi înțelegi pe oameni, și aceștia te înțeleg, așa că poți ajunge la un consens cu ei, la o alianță reciproc avantajoasă.

Conjuncția dintre Soare și Neptun, precum și cea dintre Mercur și Venus din 4 martie 2018 îți impregnează o stare specială de bucurie, te determină să întrevezi plăceri nebănuite ale existenței. Poți da înapoi din situații prea solicitante, însă ai harul de a percepe subtilități prețioase în contactul cu alții.

Pe 11 martie 2018, Soarele în sextil cu Pluton te sprijină să intri pe sub pielea unor oameni influenți. Nu forța totuși nota, și nu-ți impune cu o prea mare insistență crezurile și ideile. Poți iniția o schimbare spectaculoasă în bine, poate o afacere ce tergiversa până acum.

Ziua de 13 martie 2018 este marcată de cuadratul dintre Venus și Neptun, și trigonul Soarelui cu Jupiter. Ești tentat să eviți certurile, situațiile conflictuale, să fii însuflețit de o atitudine pozitivă, să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-i mulțumi pe cei din jurul tău. Deși generozitatea ta tinde să dea roade, este necesar să nu-i vezi pe oameni dintr-o perspectivă idealistă, prea roză, ci să le deslușești intențiile reale față de tine!

Horoscop Pești februarie 2018

Ca efect al popasului Lunii noi în Pești, pe 17 martie 2018 pari să fii cuprins de o inspirație febrilă în explorarea lumii, dar nu este de bun augur să te lansezi în întreprinderi aparent promițătoare fără să le anticipezi consecințele probabile. Asumă-ți iar un plus de realism!

Nivelul tău energetic coboară și poți fi frustrat peste măsură de probleme mărunte în urma impactului iscat de cuadratul Soarelui cu Neptun din 29 martie 2018. Fii cu ochii în patru față de persoane ce pot încerca să te însele, să te tragă pe sfoară.

Luna plină găzduită pe 31 martie 2018 în Balanță vestește o schimbare notabilă în relația ta cu lumea. Dacă vrei cu tot dinadinsul să-ți accelerezi parcursul spre un țel esențial, este necesar să te îndepărtezi de cineva care, voit ori nevoit, îți pune piedici. Oricum, trebuie să-ți distingi cu claritate prioritățile, recunoscându-ți temeri, impulsuri subconștiente păguboase.

Tot pe 31 martie 2018, tranzitul pornit de Venus în Taur își pune amprenta îndeosebi în aprilie. Planeta iubirii îți conferă o aură de magnetism specială, te înzestrează cu diplomație și persuasiune în relaționarea socială și cea profesională, atuuri ce-ți facilitează realizări memorabile!


Horoscop Pești martie 2018 - Dragoste și cuplu



Dragostea este călăuzită mai mult decât de obicei către stabilitate, statornicie. Dacă ai un partener, tinzi să-i apreciezi crescând tovărășia, atașamentul față de tine, capacitatea de a-ți "ghici" dorințele, nevoile. În caz că eșți singur, eșți predispus să inchegi o legătură amoroasă cu cineva care este în stare să nu-ți însele așteptările, să-ți fie credincios până în pânzele albe.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 2 martie 2018 în Fecioară ți se sugerează să iei măsuri practice pentru a-ți întări conexiunea cu persoana iubită. Chiar dacă iubirea îți înalță sufletul până la ceruri, este necesar să își afle rădăcini adânci, puternice, pe pământ!

Călătoria inițiată de Venus, la sfârșitul lui martie, într-un nou realm astrologic, își are ecouri mai cu seamă în următoarea lună. Dacă eșți în căutarea dragostei, o poți găsi pe aproape, poate în cercul tău de amici. În cuplurile mai vechi se instaurează o comunicare sensibilă, subtilă între parteneri, care uneori nu mai are nevoie nici măcar de cuvinte.


Horoscop Pești martie 2018 - Muncă și bani


Focalizarea către bani capătă întâietate. Treci printr-o perioadă prielnică analizării în amănunțime a bugetului, balanței tale de venituri și cheltuieli. Poți avea beneficii financiare însemnate în special datorită modului inspirat în care interacționezi cu oamenii. Cu cât îți rezervi mai mult timp muncii ori afacerilor, cu atât ai mai numeroase idei a căror materializare îți înlesnește să-ți crești contul din bancă. Eșți înclinat să-ți cheltuiești banii pe lucruri frumoase, eventual să-i investești în opere de artă a căror valoare se va mări odată cu timpul.

Horoscop Pești 2018


Horoscop Pești martie 2018 Horoscop Pești martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.