Nunta / căsătoria din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor


Semnificația viselor despre o nuntă poate fi diferită în funcție de faptul dacă ești căsătorit sau nu, de concepția pe care o ai despre căsătorie, în general.

Uneori, poți să visezi despre o nuntă întrucât ești pe cale să te căsătorești în realitate sau să iei parte la o nuntă. Un astfel de eveniment te poate determina să te adâncești în subconștient către lucruri care nu te-au preocupat până acum și să fii străbătut de o gamă largă de simțăminte, frecvent contrarii: incitare și anticipare, teamă, îngrijorare. Poți avea sentimentul că vei câștigă ceva, nou, dar și cel că te vei despărți de ceva important. Visele au menirea să te ajute să îți sortezi aceste emoții, gânduri, să ți le înțelegi...
Nunta / căsătoria din vise

Dacă ai visat o nuntă este posibil să fii îndrumat să-ți revezi, să-ți reanalizezi legătură de cuplu, responsabilitățile față de persoana iubită sau de partenerul tău de viață. În același timp, visele de acest tip apar când începe o faza nouă a vieții tale și lași în urmă una veche. Câteodată, îți pot semnala că ai întâlnit recent ori că început să cunoșți mai bine pe cineva important pentru tine, posibil un partener de cuplu sau un prieten în devenire.

Visul despre o nuntă poate fi corelat cu dragostea, o iubire mai veche sau mai nouă, însă te pot călăuzi și către evaluarea relației cu ține însuți, aflării unei conexiune profunde cu universul tău interior, a unui echilibru stabil, a unei unități veritabile dinlăuntrul tău. O nuntă fericită poate denota că latura ta masculină și cea feminină (conceptele lui Jung de "anima" și "animus") sunt în armonie, fără a se domina una pe alta.

Mama din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Visele legate de o nuntă, îndeosebi dacă includ simboluri religioase, pot să fie conectate cu natura ta spirituală. Se pot ivi atunci când te focalizezi pe rugăciune, meditație, fapte bune, caritabile. Ele au capacitatea să te ajute în explorarea lumii tale spirituale.

Nunțile nu se referă numai la uniunea dintre mire și mireasă, ci și la familie, rude și prietenii. Poate că visul despre acestea îți cere cumva să examinezi cu o atenție sporită relațiile cu persoanele de acest fel.


Mireasa și mirele din vise

Mireasa visată poate simboliza o asociere sau un parteneriat. Când te visezi ca o mireasă fugită de la nunta sa înseamnă că ai dificultăți în a-ți câștiga simțământul că eșți cu adevărat liber într-o relație umană importantă sau că nu eșți gata să te dedici unei schimbări ori decizii importante din existența ta. Unei femei care se visează mireasă i se înfățișează astfel năzuința sa de a se mărita, dar și feminitatea sa esențială.

În mod asemănător, când o femeie visează un mire, i se reprezintă dorința de a fi într-o relație de cuplu puternică, armonioasă, ori de a se căsători.


Nunta ta din vise

Când visezi că te căsătorești ți se semnifică atașamentul tău fierbinte față de persoană cu care îți pui in vis pirostriile. Poate fi vorba și despre aspirația ta de a te căsători. Poate că subconștientul îți transmite că ai întâlnit un suflet pereche, omul cu care trebuie să te căsătorești!


Visul despre nunta ta cu actualul tău soț / actuala ta soție

Acesta pare să simbolizeze revederea și interogarea despre stadiul prezent al legăturii tale de cuplu. Ia în considerare cum te simți în vis - fericit ori nefericit - căsătorindu-te din nou cu soțul tău / soția ta!

Totodată, poate însemna că îți reînnoiești, învigorezi dragostea pentru tovarășul tău de viață.


Nunta cu fosta persoană iubită



Ți se sugerează că ai avut ce învăța din eșecul relației amoroase trecute și că accepți cu seninătate sfârșitul acestei relații.

Poți recunoaște subconștient asemănări între fostul și actualul tău partener de cuplu.

Nunta altcuiva

Visele despre nunta altcuiva dau de înțeles să ai probleme în a te dedica întru totul partenerului tău de cuplu.

Aceste vise pot înfățișa, de asemeni, ceea ce simți subconștient despre posibilitatea de a te căsători.

Alte vise asociate cu nunta

O rochie de mireasă sau o verighetă visată înseamnă că îți treci în revistă actuală conexiune de cuplu și iei în considerare perspectiva de a te căsători, ori că eșți pe punctul să te implici într-o nouă legătură amoroasă.

Un vis despre o verighetă ruptă poate simboliza că mariajul tău este în pericol de a se destrăma sau că ești avertizat că nu trebuie (deocamdată) să te căsătoreșți!

Dacă ești femeie și ai visat un voal de mireasă, poate însemna că ascunzi simțămintele tale vizavi de o posibilă căsătorie față de ține însuți sau față de alții. Dacă eșți bărbat și visezi o femeie purtând un voal de mireasă, ți se poate reprezenta nehotărârea de a te căsători cu o anumită persoană.

Gelozia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Nunta / căsătoria din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Nunta / căsătoria din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.