Felicitări, urări de ziua mamei


Indiferent de vârsta mea sau a ta, vom fi tot timpul copiii mamelor noastre, care merită cele mai dulci mesaje, cele mai calde  îmbrățișări și cele mai emoționante felicitări.
Asa că, indiferent cât de ocupat ești, lasă totul la o parte și  bucură-te  împreună cu domnia sa, amintindu-i că este cea mai specială persoană din viața ta.


Dacă locuiești într-o altă locație, nu pregeta de a-i trimite mamei tale măcar o felicitare scrisă de mânuța ta sau chiar una virtuală.

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți exprima prețuirea? Te poți inspira din felicitările de mai jos.

La mulți ani, tuturor mamelor!

8 martie- Ziua femeii, în citate, aforisme
8 martie- Ziua Internațională a femeilor- semnificație și istorie
Mesaje de 8 martie - Ziua femeii | Felicitări,urări și SMS-uri 

Dragă mamă, îți doresc, astăzi,  să ai cea mai fericită zi din viața ta! De la copilul tău preferat, care este, de asemenea, cel mai deștept, cel mai frumos și mai amuzant!

Fără tine nu știu ce și unde aș fi ajuns. M-ai învățat toate lecțiile importante: să muncesc din greu, să-i respect pe ceilalți și să nu renunț la visele mele!  Mulțumesc că m-ai învățat cum să devin un om puternic, ca și tine. La mulți ani, mamă!

Dacă atunci când voi fi adult aș putea să fiu măcar o fărâmă din ceea ce reprezinți pentru mine, mă voi considera un om realizat! La mulți ani, mama!

Nimeni altcineva nu este la fel de norocos ca mine, pentru că am o mamă la fel de minunată ca a mea. La mulți ani!

Mamă, toată viața ta, rugăciunile tale au fost pentru fericirea și împlinirea mea. Astăzi, a venit rândul meu, rugăciunea mea este pentru tine. La mulți ani!

Destinul te-a făcut mama mea, dar tu ai ales să-mi fii și cea mai bună prietenă. Mulțumesc și la mulți ani, mama!

Mama, cândva, am crezut că așteptările tale de la mine erau uriașe, dar acum îmi dau seama că sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine au fost nemăsurabile. Te iubesc și te prețuiesc, mamă! La mulți ani!


Mamă, câteodată mă enervezi. Dar nicio stare de spirit  nu mă va face vreodată să nu te iubesc! La mulți ani!

O mamă perfectă este acea femeie care este exact ca tine, mamă! La mulți ani!

Nimeni nu mă poate iubi mai mult, nimeni nu mă poate înțelege mai bine. Nimeni nu mă poate inspiră mai mult, nimeni nu mă poate îmbrățișa mai tare. La mulți ani!

Mamă, deși ne-am certat deseori, să știi că dragostea mea  pentru tine este adâncă  cât un ocean! La mulți ani!

Când nu eram sigur pe mine, mi-ai spus să-mi ascult inima, în timp ce alții îmi spuneau să fac lucruri pe care nu mi le doream. Mulțumesc, mama!

Nelimitat, veritabil și extrem de scump  este tipul de iubire care există între noi, mamă!Te iubesc! La mulți ani!

Cred în îngerii, cred în super-eroi. Cred în minuni și în binecuvântări. Cred în noroc și în destin. De ce? Pentru că aflu toate astea în mama mea, care este totul pentru mine. La mulți ani!

Dacă definiția unei mame  ar trebui să fie explicată cuiva fără a da exemplul tău, nu ar avea valoare. La mulți ani, mama!

Dragă mamă, fără tine, nu știu ce m-aș face. Dar cu tine, știu că pot să rastorn lumea. La mulți ani!

Cel mai sigur loc din lume este în brațele mamei mele, făcute exclusiv pentru mine. La mulți ani, mami!

Ai fost întotdeauna vântul care a ajutat corabia din viața mea să navigheze prin valuri uriașe, ape agitate și furtuni fără sfârșit. La mulți ani, mamă!

Copyright @diane.ro

Felicitări, urări de ziua mamei  Felicitări, urări de ziua mamei Reviewed by Diana Popescu on martie 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.