Horoscop Scorpion aprilie 2018


Principalele repere din horoscopul Scorpionului aprilie 2018 sunt îmbunătățirea tonusului fizic și psihic, necesitatea de a-ți ameliora relaționarea socială și a-ți mări astfel prestigiul, popularitatea printre oameni. Viața amoroasă este caracterizată și favorizată de mobilizarea către stabilitate, iar cea profesională și financiară îți rezervă surprize mai plăcute decât de obicei.

Horoscop aprilie 2018 Scorpion

Horoscop Scorpion aprilie 2018: Previziuni astrologice generale 


Pari să profiți de o stare de sănătate mai bună, poate și din cauza unor măsuri pe care le-ai luat în această privință în ultima vreme, când ai fost atenționat să-ți modifici stilul de viață.

Se anunță, totodată, o perioadă mai dificilă în promovarea intereselor tale. Oamenii par să fie mai puțin receptivi față de ideile tale, așa că se impune să îți transformi, să-ți optimizezi modul cum interacționezi cu ei. Responsabilitățile din plan social pot să-ți pară mai apăsătoare.

Poate că ar trebui să ieși dintr-un fel de egocentrism, să-ți redescoperi empatia, să dai dovadă de o mai mare bunăvoință, înțelegere în relațiile cu alții, astfel încât aceștia să-ți răspundă cu aceeași monedă. În același timp, poate apare dezideratul de a-ți filtra actualele conexiuni sociale, a renunta la unele păguboase și a te concentra pe cele care îți sunt, cu adevărat, folositoare.

De altfel, ai capacitatea să atragi de partea ta oameni influenți, cu care poți închega parteneriate viguroase în sfera personală, socială și profesională. Ai grijă, totuși, să nu te lași prins în capcana unor oameni care, sub masca prieteniei, nu vor decât să profite de tine!

În ultima săptămână a lunii, popularitatea îți crește și mai tare, ajungi să joci, vrând-nevrând, un rol principal pe scena lumii. Cu atât mai mult, este nevoie să fii foarte grijuliu în modul cum interacționezi cu cei din imediata ta apropiere.

Nu trebuie să fie neglijate și niște aspecte astrologice de mai mică durată, influență...

Astfel, pe 14 aprilie 2018, sextilul dintre Jupiter și Pluton te ajută să întâlnești situații ce te încurajează să-ți afirmi forța individualității. Ai capacitatea să distingi ce anume contribuie și ce nu la evoluția ta personală. Ești însuflețit de un dinamism aparte, ce îți îngăduie să îți iei viața în propriile mâini și să îți limpezești calea cea mai scurtă către obiectivele tale.

Horoscop Scorpion martie 2018

Frumusețile, plăcerile lumii îți fac cu ochiul mai des decât de obicei în data de 17 aprilie 2018, sub vibrațiile opoziției lui Venus cu Jupiter. Nu-ți trece, totuși, cu vederea, niște obligații esențiale care, dacă sunt ignorate, îți pot isca probleme majore în următoarele săptămâni.

Integrarea în societate îți este facilitată pe 24 aprilie 2018, grație sextilului lui Marte cu Jupiter. Curajul, încrederea, optimismul care te guvernează în această zi îți înlesnesc ajutorarea altor oameni fără a-ți pierde din vedere propriile țeluri. Încă o dată, ai ocazia să îți creezi alianțe de nădejde în materializarea visurilor tale.

Luna plină poposită pe 30 aprilie 2018 în Scorpion te îmboldește să-ți exprimi direct, fără vreo ezitare, simțămintele, să îți dai peste cap programul zilnic astfel încât să faci ceea ce-ți place, să nu mai ții cont de prejudecățile altora, ci numai de impulsurile veritabile ale sufletului tău.



Horoscop Scorpion aprilie 2018: Dragoste și cuplu

Dacă ai fost angrenat prea mult de obligații sociale și profesionale, îți îngădui să petreci mai mult timp de calitate împreună cu tovarășul tău de viață. Pe de altă parte, acesta tinde să fie mult mai generos cu tine, să se deschidă întru totul sentimental față de tine, mai cu seama că păreți, amândoi, să fiți străbătuți de o patimă ardentă în coexiunea afectivă.

În eventualitatea că ești singur, ai prilejul să infiripi o idilă serioasă cu cineva întâlnit în sfera ta socială. O astfel de legătură de cuplu pare să se adâncească cu fiecare zi, ba chiar să se îndrepte către o căsătorie!

Horoscop Scorpion aprilie 2018: Muncă și bani 

Relaționarea cu colegii și șefii de la serviciu este pe cale să se îmbunătățească, să se clarifice, să-ți înlesnească o integrare benefică în munca de echipa.

Banii par să-și găsească cu ușurință făgaș către tine, atât prin aflarea unui investitor pentru o idee de a ta de afaceri, cât și prin împrejurări neașteptate, inclusiv printr-un câștig la loto!

Pe 16 aprilie 2018, Luna nouă răsărită în Berbec te avertizează că nu trebuie să-ți pierzi focalizarea spre un proiect profesional din pricina cuiva care te ispitește să faci asta, să te atragă pe un traseu păgubos al existenței. Fortifică-ți perseverența, nu te grăbi să-ți vezi roadele eforturilor de la serviciu, și acestea îți vor fi cu atât mai implinitoare, nu peste multă vreme.

Horoscop Scorpion 2018

Horoscop Scorpion aprilie 2018 Horoscop Scorpion aprilie 2018 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.