Barza din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Barza zărită în vise semnifică noi începuturi, o viață nouă, fericire inclusiv în căsătorie, ba chiar și o declarație de dragoste care ți se va face în viitorul apropiat.

Ea îți poate sugera că vei trece printr-o perioadă de odihnă, pace interioară, relaxare, după o boală sau un dezechilibru emoțional, dar și că te simți impulsionat să îi ajuți pe alții, să le oferi îndrumare bazându-te pe experiența ta de viață.

Vise despre barza

Ca simbol creștin, barza reprezintă sfințenia și o bună vestire asemeni celei prin care Fecioara Maria a fost anunțată că-i va da naștere lui Hristos.

Dacă o femeie visează o barza, i se poate semnala că este ori va deveni gravidă!

Când un bărbat a visat o astfel de pasăre, i se pune în vedere că a venit vremea să se gândească la posibilitatea de a deveni tată. Dacă nu este căsătorit, i se poate vesti că își va pune un curând pirostriile!

Un vis în care o barză își face cuib pe acoperișul casei tale indică pace și armonie în familie.

Visele ce înfățișează o barza care zboară, plutește pe cer, prezic că vei întâlni o persoană generoasă material ori emotiv, că vei avea un profit considerabil peste puțin timp, sau că nu trebuie să-ți fie frică de nimic în viață. Dacă această pasăre fuge, se îndepărtează de tine, poate însemna că te vei despărți de o persoană iubita.

Visul despre o barză aflată pe un câmp prevestește bucurie și câștiguri financiare.

Cel în care o pasăre de acest fel este rănită denotă că vei scăpa de niște temeri. Când visezi că o îngrijești, îi oblojești rana, este un semn că o rudă îți va cere ajutorul.

Barza - simbol și semnificație spirituală

În eventualitatea că ai visat că eșți atacat de o barza, ți se poate indică o problemă, un necaz din viitorul apropiat.


O barză din vise atacată de alte păsări dă de înțeles că ești judecat părtinitor, criticat pe nedrept de cei din jurul tău. Una înconjurată de păsări negre denotă că ești bârfit de prieteni falși, ipocriți!

Un vis de-a lungul căruia vezi cum o barza omoară un șarpe sugerează că îți vei învinge dușmanii sau că ai prieteni de nădejde, gata să te sprijine oricând, în orice împrejurare.

Visele despre o barză ținându-și în cioc puiul pot vesti nașterea unui copil. Pe de altă parte, cele în care apare un pui singur pot avea semnificația că va fi necesar să-ți ajuți cât de curând copiii!

Dacă te visezi cum hrănești o barza, poate însemna că vei depăși dificultăți mari sau că vei rezolva o problemă care te deranjează de multă vreme.

Un cuplu, o pereche de berze anunță o căsătorie ori semnalează succese în afaceri și fericire în dragoste.

Un stol de berze zărite pe cer poate anticipa o circumstanță foarte norocoasă din viața ta sau o colaborare extrem de fructuoasă în plan financiar, profesional!

Vrabia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Barza din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Barza din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.