Vrabia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Plină de neastâmpăr, de o vioiciune constantă, vrabia din vise simbolizează activitatea ta de zi cu zi, semne bune în traiul cotidian, bucurii aparent mărunte dar implinitoare în viața de familie, posibilitatea ca țelurile tale să se transforme în realitate, însă și prevestiri de rău augur...

Când visezi un pui de vrabie, este un semn bun, încărcat de vibrații pozitive atunci când te trezești, ce poate vesti uneori apariția unui nou copil în familie.

Dacă o vrabie îți ciripește sau îți vorbește în vise, poate însemna că, în curând, va circula despre tine o bârfă măruntă, una nu tocmai supărătoare, ci mai degrabă amuzantă.

 Vise despre vrabii


Un vis în care o astfel de pasăre este așezată pe pământ, fără să fluture din aripi, îți poate pune în vedere că ești pe cale să-ți pierzi motivația în urmărirea obiectivelor tale.

O vrăbiuță visată zburând pe cer te avertizează câteodată că trebuie să te pregătești pentru probleme, necazuri, nu foarte însemnate, dar sâcâitoare în viitorul apropiat.

Una care ți așează pe cap este asociată cu vești rele, eventual cu pierderea unei rude  îndepărtate ori apropiate.

Visul în care ai prins o pasăre de acest fel anunță și depășirea unei perioade ghinioniste, un câștig financiar, împlinirea aproape miraculoasă a unor aspirații, ba chiar, pentru o femeie, faptul că va rămâne însărcinată!

Când visezi că ții în mână o vrabie ți se semnifică dorința de a-ți rememora și prețui clipele frumoase ale vieții, ori ți se semnalează că vei întâlni pe cineva cu o personalitate puternică, în stare să-ți releve un drum nou al destinului.


Dacă ai visat o vrăbiuță stând la fereastra ta, poate însemna că ești îndrumat să rămâi câtva timp în penumbră, să nu-ți asumi riscuri, să nu te implici în inițiative, acțiuni îndrăznețe, întrucât acestea par să fie în defavoarea ta.

Vrabia - Simbol și semnificație spirituală

Ouăle visate ale unei astfel de păsări dau de înțeles că vei primi o sumă importantă de bani ori răsplata pentru munca ta, eforturile tale.

Visele în care mănânci o vrăbiuță pot indica sfârșitul unei prietenii!

Cele de-a lungul căror zărești un grup, un stol de vrăbii semnifică conexiunea ta cu familia, dau de veste că vei avea musafiri neașteptați ce-ți vor face o bucurie, ori îți sugerează că trebuie să fii mai tolerant, mai răbdător, mai binevoitor în relațiile cu prietenii, cu oamenii apropiați.

În folclorul românesc, visele despre vrăbii anunță sfadă, certuri în familie, moartea unui neam și vreme rece, viscol și îngheț! Mai ales cele in care ciugulesc boabe, fărimituri de pe pămant, sunt asociate cu moartea cuiva drag!

Cioara din vise | Interpretare şi semnificaţie vise


Vrabia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Vrabia din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on martie 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.